Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Fastroi Oy

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. Hilkka™- ja Nappula™-järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin.

Fastroi Oy - Yritysesittely

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. Hilkka™- ja Nappula™-järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin. Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille. Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo yli viisitoista vuotta. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Tampereella, Vantaalla ja Lancashiressa (UK).

Huolenpidon ja välittämisen ympärille nivoutunut yhteishenkemme luo vankan perustan koko yrityksemme laatutyölle ja toiminnalle. Loppupeleissä kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset – me fastikset.

Tällä hetkellä työllistämme yli 60 ohjelmistoalan ammattilaista.
Työntekijöitä 61
Y-tunnus 1851560-0
Perustettu 2003
Www www.fastroi.com
Puh 010 327 8000
E-mail sales@fastroi.com
Toimipaikat Joensuu, Tampere, Vantaa
Jäsenyydet
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Toiminnanohjaus ERP
(15)
Asiakkuudenhallinta CRM
(11)
Viestintä
(8)
Asiakaspalvelu
(6)
Tuotanto
(0)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(14)
Integraatiot
(10)
Mobiilikehitys
(5)
Pilvipalvelut / SaaS
(1)

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
(1)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(17)

Fastroi - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHelposti omaksuttava Nappula-ohjelmisto täytti FamCaren odotukset

"Nappula on täyttänyt odotuksemme. Ohjelmiston peruskäyttö on helppoa. Nappulassa on kaikki toiminnallisuudet, joita vain tarvitsemme”, FamCaren perhetyöntekijä Mikko Huovila sanoo."

-- Mikko Huovila

Näytä referenssi

ReferenssiHILKKA-järjestelmä on tukenut Kotipalvelu Verenpisaran toimintaa jo 12 vuotta

"Olemme tyytyväisiä ohjelmiston reaaliaikaisuuteen ja nopeuteen. Kun muutokset asiakaskäynteihin, työnkuviin ja kävijöiden vaihdoksiin voi tehdä mobiilisti tai läppärillä, työntekijät myös näkevät muutokset nopeasti. Yhteistyö Fastroin mukavan henkilöstön kanssa on sujunut oikein hyvin. Olemme saaneet aina vastauksia nopeasti, jos jotain on jäänyt epäselväksi. "

-- Kirsi Kumlin-Salmi, Kotipalvelu Verenpisara

Näytä referenssi

ReferenssiVarkauden kaupunki, SOS-Lapsikylä ja Fastroi kehittävät HILKKA-järjestelmää perhepalveluiden toiminnan tueksi

"Fastroin kanssa löytyi varsin pian yhteinen tahtotila ja mahdollisuus lähteä muokkaamaan HILKKA-järjestelmää. Hyödyt organisaatiolle ovat olleet ilmeiset. Olemme saaneet omat resurssimme tehokkaammin käyttöön perheitä varten, kun resurssien ohjautumisesta ja käytöstä on tullut läpinäkyvää. Aikaa ei kulu puhelimella soitteluun. Työkollegat voivat suoraan varata mm. yhteisiä.."

-- Tiina Mikkonen-Reponen, Varkauden kaupungin perhepalvelut

Näytä referenssi

ReferenssiHILKKA-järjestelmä vastasi Aspa Palvelut Oy:n monipuolisiin tarpeisiin

"Järjestelmää on helppo käyttää ja sen ympärille on kehitetty palvelutuotteita, jotka mahdollistavat laajan toiminnanohjausjärjestelmän” – Sirpa Wallendahl, Aspa Palvelut Oy"

-- Sirpa Wallendahl

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Fastroi - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa suunniteltu HILKKA™-toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on mukautettavissa asiakkaan tarpeisiin. Se mahdollistaa yksilöidyt ratkaisut, joiden avulla eri työympäristöissä esiintyvistä pullonkauloista päästään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Fastroin kehittämä tietoturvallinen Omaisviestintä -palvelu helpottaa yhteydenpitoa hoitohenkilökunnan ja hoivapalvelujen asiakkaan omaisten välillä. Se mahdollistaa hoitohenkilökunnan ja omaisten keskinäisen kommunikoinnin sähköisesti ja omainen voi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

HILKKA™-toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) on mahdollista integroida mm. hoitajakutsu-, turvaranneke-, palkanlaskenta-, taloushallinto- ja laatujärjestelmien kanssa. Lisäksi se toimii saumattomasti myös mobiilissa, jolloin tietojen tarkastelu ja raportointi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjoamme tietojärjestelmiä sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle. HILKKA™-järjestelmä (ERP) on laajamittainen asiakas- ja potilastietojärjestelmä, joka tarjoaa apua myös tehokkaan toiminnanohjauksen prosesseihin hoito- ja sosiaalialan sekä terveydenhuollon..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Työssä, jonka keskiössä ovat ihmiset, toissijaisiin asioihin kuluva aika tulisi olla mahdollisimman pieni. Kehittämämme HILKKA™-toiminnanohjaus- ja asiakastietojärjestelmä (ERP) on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalalle. Se arvioi ja optimoi muun muassa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Fastroi - Referenssit

Fastroi - Bloggaukset

 

Fastroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku