Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wunder kokemuksia

Wunder kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Wunder on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiNelonen Media

"Yhteistyö on erittäin toimivaa: Wunderilta saamme hyviä osaajia, jotka haluavat sitoutua palvelun kehittämiseen ja olla aktiivisesti mukana viemässä palvelua eteenpäin. Itse arvostan sitä hyvin paljon toimintamalleissa."

-- Tero Vedeno

Näytä referenssi

ReferenssiFinavia – matkailijoiden rakastama online-palvelu

"Rekisteröityneiden käyttäjien määrä kasvoi viisinkertaiseksi uuden verkkopalvelun myötä. Myös myynti on kasvanut, esimerkiksi pysäköinnin varauksien euromääräinen arvo nousi lähes 120 %."

-- Carita Närvänen

Näytä referenssi

ReferenssiRuutu.fi – Suomen kiinnostavin suoratoistopalvelu

"Monitoimittajaympäristössä toimiminen on sujunut hyvin ja eri tahojen kanssa työskentely on ollut saumatonta. Yhteistyö on myös lisännyt ymmärrystämme alan parhaista käytännöistä sekä siitä, millaisia toimijoita haluamme käyttää palveluidemme kehittämisen apuna."

-- Antti Pyysalo

Näytä referenssi

ReferenssiHSL Kaupunkipyörät – monien rakastama online-palvelu

"Yhteistyö Wunderin kanssa sekä hsl.fi -sivuston että kaupunkipyörien sivuston osalta on sujunut hyvin useamman vuoden ajan. On hyvä, että kokemuksen myötä kertyneitä oppeja voidaan käyttää palvelun kehittämisessä."

-- Tarja Jääskeläinen

Näytä referenssi

ReferenssiAltia – ketterä kumppanuus

"Liiketoiminnallinen lähtökohta on kriittistä oikeiden kehitysratkaisujen löytämiseksi. Haluamme kehittää aktiivisesti asiakkaidemme ydintoimintaa sekä tuoda ideoita pöytään jo ennen kuin asiakas on ehtinyt niitä pyytää. Tämä tietenkin edellyttää sitä, että kumppanuus on avoin ja meillä on näkymä liiketoiminnan tavoitteisiin."

-- Hanna Stolt

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Wunder kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wunder:n referenssit

Wunder:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?
Digitoimisto Dude järjestää Ask Me Anything (AMA)-tilaisuuden perjantaina 15.1.2021 klo 9-18
Katsotuimmat it- ja ohjelmistoyritykset Ite wikissä vuonna 2020 - TOP150 lista

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia