Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wunder kokemuksia

Wunder kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Wunder on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiFortum – vihreämpää, nopeampaa ja helpompaa digiä

"Kumppanuus Wunderin kanssa lähti toimimaan heti ensiaskelista kuin tanssi. Siirtyminen edellisen kumppanin tarjoamasta Acquia-ympäristöstä Wunderin Silta-ympäristöön eteni suunnitelman mukaisesti ja lopulta kaikki sivustot olikin siirretty ennen asetettua tavoitetta. Jo siirtoprojektin aikana saimme parannettua sivuston suorituskykyä sekä lyhennettyä pitkäksi kasvanutta kehitysjonoa."

-- Sami Näyhö

Näytä referenssi

ReferenssiTrimble – Käyttäjäkeskeinen toimintasuunnitelma

"Wunder osoitti vahvaa tietoa Trimblen tarpeista. Ehdotus vastasi odotuksiamme ja tarjosi selkeät askeleet siitä, kuinka pääsisimme tavoitteeseemme."

-- Jaana Hannila

Näytä referenssi

ReferenssiNelonen Media

"Yhteistyö on erittäin toimivaa: Wunderilta saamme hyviä osaajia, jotka haluavat sitoutua palvelun kehittämiseen ja olla aktiivisesti mukana viemässä palvelua eteenpäin. Itse arvostan sitä hyvin paljon toimintamalleissa."

-- Tero Vedenoja

Näytä referenssi

ReferenssiTurun kaupunki ja Wunder – pitkäikäiset partnerit

"Wunderilla on sellaisia asiantuntijoita, jotka ovat oikein helmiä: heillä on asiantuntijuutta, hauskaa persoonaa, mutta myös ykköstason osaamista, josta asiakkaalle tulee luottavainen olo."

-- Mira Koivumäki-Lindholm

Näytä referenssi

ReferenssiTurun yliopiston verkkosivu-uudistus

"Projektista on sanottu, että se on UTU:n historian parhaiten mennyt www-sivustouudistus."

-- Elina Toivanen

Näytä referenssi

ReferenssiFinavia – matkailijoiden rakastama online-palvelu

"Rekisteröityneiden käyttäjien määrä kasvoi viisinkertaiseksi uuden verkkopalvelun myötä. Myös myynti on kasvanut, esimerkiksi pysäköinnin varauksien euromääräinen arvo nousi lähes 120 %."

-- Carita Närvänen

Näytä referenssi

ReferenssiRuutu.fi – Suomen kiinnostavin suoratoistopalvelu

"Monitoimittajaympäristössä toimiminen on sujunut hyvin ja eri tahojen kanssa työskentely on ollut saumatonta. Yhteistyö on myös lisännyt ymmärrystämme alan parhaista käytännöistä sekä siitä, millaisia toimijoita haluamme käyttää palveluidemme kehittämisen apuna."

-- Antti Pyysalo

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Wunder kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wunder:n referenssit

Wunder:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia