Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nelonen Media

ReferenssiNelonen Media ja Wunder ovat pitkäaikaisia kumppaneita ja loistava esimerkki siitä, kuinka kaksi yritystä voi työskennellä yhdessä, yhtenä tiiminä. Molemmat yritykset arvostavat matalan hierarkian työskentelytapoja, joten toimintakulttuurit kohtaavat mallikkaasti, mikä näkyy useissa Nelonen Medialle tuotetuissa online-palveluissa.

Projektista

Mikä on Nelonen Media?

Nelonen Media on suomalainen TV- ja radioyhtiö, jonka omistaa Sanoma Media Finland, osa Sanoma-konsernia.

Tavoitteet

Tavoitteena on ketterän kehityksen keinoin tuottaa online-palveluita Nelonen Medialle ja kehittää niitä jatkuvasti eteenpäin reaaliaikaiseen analytiikkadataan pohjautuen.

Haaste

Wunder on tehnyt yhteistyötä Nelonen Median kanssa jo vuodesta 2011 lähtien. Kumppanuus alkoi suoratoistopalvelu Ruudun auditoinnista, mikä johti luontevasti konsultointitöiden kautta konkreettisiin suunnittelu- ja tuotantoprojekteihin.

Yhteisenä haasteena Wunder ja Nelonen Media ovat jakaneet intohimon Suomen parhaimpien online-sisältöpalvelujen kehittämisessä, yksittäisistä kanava-sivustoista aina teknisesti vaativaan Ruutuun asti. Wunder kehittää palveluja tiiviisti Nelonen Median kanssa monitoimittajaympäristössä, mikä tuo työskentelyyn oman ripauksensa haastavuutta – esimerkkinä laajat kokonaisarkkitehtuuriratkaisut, joiden suunnittelussa asiakkaan omat tiimit ovat tiiviinä osana.

Ratkaisu

Yhteistyö on sujunut hyvin kumppanuuden alkumetreiltä, ja jo vuonna 2012 Wunder nimitti pysyvän tiimin hoitamaan palveluita yhdessä Nelonen Median tiimin kanssa. Monitoimittajaympäristössä osapuolet pelaavat yhteen hiileen ja hoitavat omat vastuualueensa, jolloin tiivis yhteistyö tiimien välillä ja projekteihin sitoutetut työntekijät auttavat tavoitteiden saavuttamisessa.

Vuosien varrella Wunder on suunnitellut ja uudistanut kanavasivustot (Nelonen, Hero, Liv, Jim) useita kertoja ja lopulta ollut yhdistämässä näitä Nelonen.fi-sivuston alle Nelonen Median laajemman sivustouudistuksen yhteydessä.

Tuoreimmista Nelonen Median palveluista Wunder on yhdessä Nelosen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa loihtinut sivustot Nelonen.fi, Ruutu.fi, Ruudun teknologiaan perustuvan radioiden podcast-palvelun Supla.fi ja Big Brother -ohjelmasivuston BigBrother.fi.

Siksi ei olekaan mikään ihme, että vahvan kumppanuuden ja luottamuksen merkitys on ollut suuri näiden kaikkien palvelujen jatkuvassa kehittämisessä. Head of Accounts Päivi Pajunen Wunderilta toteaakin:

”Työskentelemme proaktiivisesti analytiikkaa hyödyntäen, jotta voimme kehittää palveluja mahdollisimman ketterästi. On ilo nähdä, mihin kaikkeen tämä menestyksekäs yhteistyö vielä johtaa.”

Tulokset

Kuluttajat ovat olleet tyytyväisiä palveluihin, niiden toimintavarmuus on huippuluokkaa ja esimerkiksi Ruutu pärjää hyvin myös kansainvälisessä vertailussa.

Wunder ja Nelonen Media ovat yhdessä rakentaneet juuri Ruudusta Suomen parasta suoratoistopalvelua ja tässä on myös onnistuttu: katselu- ja tilausmäärät ovat kehittyneet tavoitteiden mukaisesti, ja samalla tiellä jatketaan.

Myös Nelosen kanavasivusto Nelonen.fi täyttää hyvin sille asetetut tavoitteet ja käyttäjien tarpeet.

Sanoma Technologyn Digitaalisen kehityksen johtaja Antti Pyysalo kuvailee:

”Monitoimittajaympäristössä toimiminen on sujunut hyvin ja eri tahojen kanssa työskentely on ollut saumatonta. Yhteistyö on myös lisännyt ymmärrystämme alan parhaista käytännöistä sekä siitä, millaisia toimijoita haluamme käyttää palveluidemme kehittämisen apuna.”

Wunder on hyvässä seurassa Nelonen Median kanssa.

Suosittelija:

Yhteistyö on erittäin toimivaa: Wunderilta saamme hyviä osaajia, jotka haluavat sitoutua palvelun kehittämiseen ja olla aktiivisesti mukana viemässä palvelua eteenpäin. Itse arvostan sitä hyvin paljon toimintamalleissa.

Tero Vedenoja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wunder logo

Tiedot

Tilaaja: Nelonen Media
Ajankohta: 2011 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tero Vedenoja

Lisätietoja

Yritysprofiili Wunder kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Toimialakokemus

Media

Teknologia

React
Drupal

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Gatsby
business consulting
Frontend
integraatio
paymentgateway
UI design
Ux design
Mikroarkkitehtuuri
Payment

Siirry yrityksen profiiliin Wunder kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wunder - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Wunder - Muita referenssejä

Wunder - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia