logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Wunder suunnittelee, toteuttaa ja optimoi digitaalisia ratkaisuja. Joukkoomme kuuluu yli 130 asiantuntijaa 3 maassa. Asiakkaamme ovat kumppaneitamme, ja keskitymme yhteiseen tavoitteeseen ja takaamme täyden läpinäkyvyyden koko projektin ajaksi.

Wunder

Yritysesittely

Wunder suunnittelee, toteuttaa ja optimoi digitaalisia ratkaisuja. Joukkoomme kuuluu yli 130 asiantuntijaa 3 maassa. Meille ihmiset ovat tärkeitä, ja olemme olleet useita vuosia peräkkäin Suomen parhaita työpaikkoja. Meitä kaikkia yhdistää intohimo digitaalisiin palveluihin ja viemme muutosta eteenpäin vain mielikuvitus rajanamme.

Asiakkaamme ovat kumppaneitamme, ja keskitymme yhteiseen tavoitteeseen ja takaamme täyden läpinäkyvyyden koko projektin ajaksi.

Tutustu tarkemmin, mitä olemme muutaman asiakkaan yhdessä saavuttaneet:
Nelonen Media: https://youtu.be/Unbqh7dSvIY
Turun yliopisto: https://youtu.be/zs7DGPfSwr0
Finavia: https://youtu.be/R-yja3nsHsA
Työntekijöitä 80
Y-tunnus 2307947-9
Perustettu 2010
Www Kotisivut
Puh +358 45 2793 970
E-mail fi.sales@wunder.io

Toimipaikat     Helsinki, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Hankinta, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Tietohallinto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Auditointi, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Open source, Angular, Node.js, React, Symfony, Javascript, PHP, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Mac OS, Shopify

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Media, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Wunder, Drupal, Drupal Commerce, digitaalinen liiketoiminta, liiketoiminnan digitalisointi, Verkkoliiketoiminta, Analytiikka, html5, CSS, MySQL, Bootstrap, Rest, JSON, Elasticsearch, Docker, ansible, Git, scrum, cleantech, Kanban, jquery, Community Management, CSS preprocessors, GraphQL, UpCloud, Software testing, Behat, Vagrant

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Wunder - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPalkittu sivusto on Finavian digitaalisten palveluiden sydän

"Tekeminen oli koko ajan ratkaisukeskeistä ja teimme töitä tiiminä. Aloitimme yhteistyön illanvietolla ja lopetimme projektin samoissa merkeissä. Näin avainhenkilöillä oli mahdollisuus tutustua toisiinsa heti projektin alkuun. Tällainen aloitus lisää sitoutumista projektiin ja myös kommunikointi toimii sujuvammin, kun ihmiset tuntevat toisensa. Projektin päätytyttä oli mukava.."

-- Sanna Valkeinen

Näytä referenssi

ReferenssiRakastettu Ruutu ja sisällön uusi aika

"Olemme Wunderin kanssa tehneet yhdessä töitä, ratkoneet haasteet ja kulkeneet päämäärätietoisesti kohti yhteistä tavoitetta tiiminä, johon kuuluu erittäin vahvoja osaajia ja aitoa innostusta kehittää Ruutua."

-- Antti Pyysalo

Näytä referenssi

ReferenssiYhä useamman matka taittuu kaupunkipyörällä

"Yhteistyö Wunderin kanssa sekä hsl.fi -sivuston että kaupunkipyörien sivuston osalta on sujunut hyvin useamman vuoden ajan. On hyvä, että kokemuksen myötä kertyneitä oppeja voidaan käyttää palvelun kehittämisessä. Wunder on myös Helsingin kaupungin puitesopimustoimittaja ja toimii ketterästi laajassa monitoimittajaympäristössä, mikä on meille tärkeää."

-- Tarja Jääskeläinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Wunder - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Wunder - Referenssit

Wunder - Bloggaukset

Wunder - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wunder - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Kasva kanssamme ja tee työtä, josta olet ylpeä.

Wunder auttaa isoja organisaatioita parantamaan digitaalisia palvelujaan. Tule avoimeen ja reiluun työyhteisöömme, joka haluaa luoda parempaa työelämää kaikille. Kasva kanssamme ja tee työtä, josta olet ylpeä.


Miksi Wunder?


Luottamus

Tiimimme luottaa siihen, että kaikki tekevät oman työnsä. Meillä jokaisella on taitoja, jotka täydentävät toisiaan. Vaikka haluamme jatkuvasti oppia lisää toistemme työstä, kunnioitamme ja arvostamme muiden oman erityisalansa asiantuntemusta.


Aitous

Wunderilla joukkoon mahtuu monenlaista persoonaa. Me olemme maailmanmatkaajia, taiteilijoita, muusikoita, kirjoittajia, halaajia, filosofeja, festarikävijöitä ja vapaaehtoistyöntekijöitä. Kun yhden katon alla on näin monenlaisia ihmisiä, pysymme aitoina ja kunnioitamme ihmisten yksilöllisyyttä.


Uteliaisuus

Olemme avoimia muutokselle ja valmiita tekemään parannuksia työkulttuuriimme. Tämä heijastuu myös asiakkaillemme tekemään työhön, sillä etsimme kaikkialta ideoita ja inspiraatiota uusille mahdollisuuksille.


Edut

  • Lämmin Wunder-kulttuuri, jossa työn ja muun elämän tasapainoa arvostetaan
  • Joustava työnteko ajasta ja paikasta riippumatta
  • Kansainväliset tiimit, kollegat ja asiakkaat
  • Kilpailukykyinen palkka ja Halibonukset
  • Vuosibudjetti konferensseille
  • Modernit työkalut - sinä valitset!
  • Toimiva ja kattava terveydenhuolto
  • Lounas- ja liikuntaetu
  • Sporttiklubit ja afterworkit


Wunder kulttuuri


Ihmiset aina ensin


Wunderilla voit olla oma itsesi. Arvostamme erilaisuutta, sillä voimme oppia paljon toisiltamme. Sinulla on täysi vapaus vaikuttaa omaan työhösi. Meillä pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja siirtymään urallasi haluamaasi suuntaan.


Työn ja vapaa-ajan hallinta


Olemme kansainvälinen yritys ja työskentelemme ympäri Eurooppaa. Monipaikkainen työ kuuluu erottamattomana osana kulttuuriimme, mutta meillä on silti panostettu myös toimiviin ja hauskoihin toimitiloihin. Tiloistamme löytyy hiljaisia huoneita itsenäiseen työskentelyyn, avotoimistoa ja erilaisia yhteistyöskentelytiloja - kuten WunderBar, 60-luvun baariksi sisustettu tila!


Meillä jokaisella on vapaus valita oma työaika ja -paikka joustavasti kunhan työt tulevat tehdyksi. Kokoonnumme kuitenkin säännöllisesti yhteen koulutuksiin, tapaamisiin tai vain tutustuaksemme toisiimme paremmin. Arvostamme myös työpaikan ulkopuolella vietettyä aikaa ja kannustamme löytämään sopivan tasapainon työn ja vapaan välillä.


Mahdollisuuksia edetä


Tuemme uralla etenemistä monin tavoin. Tarjoamme koulutusta, henkilökohtaista valmennusta ja mahdollisuuksia työskennellä suurten, tunnettujen yritysten kanssa. Oma mentorointiohjelmamme kannustaa tiedonvaihtoon ja uusien taitojen oppimiseen kollegoiden tuella. Opit jatkuvasti muiden työstä ja tiedät, millaisia tehtäviä meillä on mahdollista tehdä. Voit myös edetä urallasi ylöspäin niin halutessasi.


Wunderhugs


Meillä Wunderilla on paras tapa kiittää ja palkita hyvästä työstä. Sen nimi on Wunderhugs. 


Ihmiset ovat meille korvaamattoman tärkeitä ja luonnollisesti haluamme tarjota heille parhaan mahdollisen työpaikan. Mikä olisikaan parempi tapa välittää iloa ja positiivisuutta kuin palkita kollega hyvästä työstä halauksella?


Eikä ihan millä tahansa halauksella. Wunderhug antaa positiivista palautetta ja kiitosta saajalleen ja samalla kasvattaa tilipussia! Olemme luoneet oman halijärjestelmän palkitsemaan ja kiittämään työstä, joka näkyy, kuuluu ja tekee työpaikastamme paremman.


Jokaisella meistä on viikoittain viisi halia jaettavaksi millä tahansa perusteella. Halatessa tuo positiivinen viesti välitetään nimettömänä saajalleen. On huomattavasti mukavampaa auttaa muita, neuvoa, tukea tai muuten vaan tehdä työnsä hyvin kun siihen reagoidaan! Kannattaa olla halauksen arvoinen.


Halit ovat aidosti paras palautekanava, minkä olemme nähneet. Haleja annetaan yli maan rajojen, roolien ja tiimien ja se todella palkitsee halin arvoisesta työstä. Halien avulla sanomme toinen toisillemme uskomattoman hienoja asioita, jotka muutoin jäisivät usein sanomatta.


Rakastamme halejamme niin paljon, että autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ottamaan käyttöön heille räätälöimämme Wunderhugs. 


Wunder - Rekryilmoitukset

 

Wunder kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku