Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Missionamme on yhdistää ihmiset ja vaikuttaa päivittäiseen tapaan käyttää digitaalisia palveluita. Autamme asiakkaitamme parantamaan digitaalista liiketoimintaansa, kilpailukykyään ja asiakaskokemustaan.

Wunder

Yritysesittely

Kansainvälinen, yli 130 digitaalisen asiantuntijan muodostama tiimimme auttaa organisaatiotanne löytämään ratkaisuja, joiden avulla saavutatte tavoitteenne. Joukkoomme kuuluu strategeja, teknisiä arkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä sekä palvelumuotoilun, käytettävyyden ja verkkoanalytiikan asiantuntijoita.

Meille kaikkein tärkeintä on tiivis yhteistyö, luottamus ja avoimuus. Tutustumme perusteellisesti teihin ja liiketoimintaanne. Me välitämme, ja uskallamme haastaa.

Haluamme, että onnistutte digitaalisessa muutoksessa ja suoriudutte kilpailijoitanne paremmin erinomaisen käyttäjäkokemuksen avulla – hyödyntämällä nykyaikaisia avoimia teknologioita.
Työntekijöitä 130
Y-tunnus 2307947-9
Perustettu 2010
Www Kotisivut
Puh
E-mail fi.sales@wunder.io

Toimipaikat     Helsinki, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Hankinta, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Tietohallinto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Auditointi, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Open source, Angular, Node.js, React, Symfony, Javascript, PHP, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Mac OS, Shopify

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Media, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Wunder, Drupal, Drupal Commerce, digitaalinen liiketoiminta, liiketoiminnan digitalisointi, Verkkoliiketoiminta, Analytiikka, html5, CSS, MySQL, Bootstrap, Rest, JSON, Elasticsearch, Docker, ansible, Git, scrum, cleantech, Kanban, jquery, Community Management, CSS preprocessors, GraphQL, UpCloud, Software testing, Behat, Vagrant

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Wunder - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPalkittu sivusto on Finavian digitaalisten palveluiden sydän

"Tekeminen oli koko ajan ratkaisukeskeistä ja teimme töitä tiiminä. Aloitimme yhteistyön illanvietolla ja lopetimme projektin samoissa merkeissä. Näin avainhenkilöillä oli mahdollisuus tutustua toisiinsa heti projektin alkuun. Tällainen aloitus lisää sitoutumista projektiin ja myös kommunikointi toimii sujuvammin, kun ihmiset tuntevat toisensa. Projektin päätytyttä oli mukava.."

-- Sanna Valkeinen

Näytä referenssi

ReferenssiRakastettu Ruutu ja sisällön uusi aika

"Olemme Wunderin kanssa tehneet yhdessä töitä, ratkoneet haasteet ja kulkeneet päämäärätietoisesti kohti yhteistä tavoitetta tiiminä, johon kuuluu erittäin vahvoja osaajia ja aitoa innostusta kehittää Ruutua."

-- Antti Pyysalo

Näytä referenssi

ReferenssiYhä useamman matka taittuu kaupunkipyörällä

"Yhteistyö Wunderin kanssa sekä hsl.fi -sivuston että kaupunkipyörien sivuston osalta on sujunut hyvin useamman vuoden ajan. On hyvä, että kokemuksen myötä kertyneitä oppeja voidaan käyttää palvelun kehittämisessä. Wunder on myös Helsingin kaupungin puitesopimustoimittaja ja toimii ketterästi laajassa monitoimittajaympäristössä, mikä on meille tärkeää."

-- Tarja Jääskeläinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Wunder - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Wunder - Referenssit

Wunder - Bloggaukset

Wunder - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wunder - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Haluamme sinut sellaisena kuin olet.

Meillä Wunderilla panostetaan avoimeen, hauskaan ja vapaaseen työympäristöön, jossa kaikilla on käytössään tarvittavat työkalut ja täysi tuki työnsä kehittämiseksi.


Rohkaisemme toisiamme hyvään yhteistyöhön, pitämään toisistamme huolta, pysymään uteliaina sekä luomaan yhdessä avointa ja luotettavaa yrityskulttuuria. Wunderilla arvostetaan diversiteettiä ja meiltä löytyy monipuolisesti erilaisia taitoja, kokemuksia ja näkemyksiä, joka auttavat meitä saavuttamaan yhteisen tavoitteemme. Meillä on mahdollista kasvaa, oppia ja kehittää osaamistaan siten, että työ ja vapaa-aika pysyy tasapainossa.


Wunder on saanut hyvän työpaikan Great Place to Work -sertifikaatin jo kuusi vuotta peräkkäin.


Miksi tulla meille?


  • Joustava työympäristö sekä hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä
  • Monitieteelliset ja -muotoiset tiimit auttavat kehittämään osaamistasi
  • Kilpailukykyinen palkka, Hugs-bonukset ja reilut luontoisedut
  • Luottamukseen ja huolenpitoon perustuva yrityskulttuuri
  • Mahdollisuus vaikuttaa – ihmiset ovat meille tärkeitä ja heidän mielipiteillään on merkitystä

Wunder - Rekryilmoitukset

 

Wunder kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku