Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkoasema kokemuksia

Verkkoasema kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Verkkoasema Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiNuorten ystävät ry – yhteistyötä vuodesta 2002 alkaen

"Nuorten Ystävien www-sivustolle tarvittiin lisää näkyvyyttä sekä kävijöitä. Tämä oli siis lähtökohta, kun Nuorten Ystävät ry:llä alettiin pohtimaan digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia. Hakukonemainonnassa on onnistuttu todella hyvin ja tavoitteet on saavutettu erinomaisesti. Mainontaan asettamamme budjetti on saatu optimoitua haluamallamme tavalla ja näkyvyyttä saadaan.."

-- Jarno Kinnunen, Nuorten Ystävät ry:n viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiJoensuun Tiedepuisto – yhteistyö laajentunut vuosien myötä

"Nyt kun meillä on Verkkoasemasta monipuolisesti kokemuksia, voimme sanoa että meidät on yllätetty positiivisesti. Ulkopuoliset näkemykset ohjelmistoratkaisuihin ja markkinointiin ovat tervetulleita ja uskomme, että tämä tulee näkymään myös lopulta myynnin positiivisena kehityksenä"

-- Anu Halonen, Joensuun Tiedepuiston kehityspäällikkö.

Näytä referenssi

ReferenssiMeconet Oy – Tehoa digimarkkinointiin Marketing IT-palvelulla

"Mielestäni Teillä on asiantuntevia ja tehokkaita ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan meitä verkkomarkkinoinnissa. Olette parantaneet verkkosivujemme näkyvyyttä ja löydettävyyttä samalla, kun verkkomarkkinointiin käytetyt markkinointikulut ovat laskeneet.” "

-- Markku Kuismin, myyntijohtaja, Meconet Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMuhos – Kuntasivuston ja intran toteuttaminen WordPressillä

"Jotta kunnan sisäinen viestintä ja tiedon jako voi kehittyä, on myönteinen käyttäjäkokemus olennainen osa verkkopalvelu-uudistusta. Nyt verkkosivuston etusivulta näkee yhdellä vilkaisulla kunnan tuoreimmat tiedotteet ja muutkin asiat ovat helposti löydettävissä. Samalla kuntalainen voi hyödyntää kirjautumisen takaa intrasta löytyvää dokumenttipankkia. Verkkosivuston ja intran.."

-- Muhoksen kunnan talousjohtaja Rauno Maaninka

Näytä referenssi

ReferenssiMIF – Symphony Intrexx

"Olemme saaneet supistettua järjestelmien määrän muutamaan Intrexx:n avulla. Työntekijöidemme työ on tehostunut, nyt kun erilaiset tehtävät voi tehdä yhdessä järjestelmässä ja osa on automatisoitu. Koska järjestelmä on meidän oma, saamme siihen joustavasti muutoksia teetettyä tai halutessamme voimme tehdä parannuksia järjestelmään vaikka itse. Verkkoasema on kyennyt.."

-- Esa Lahtela, tietohallintojohtaja, Soprano Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiNäkemystehdas MBE – ydinviestiä tukeva verkkopalvelu

"Verkkosivustomme on teknisesti monimutkainen rakennelma, koska toiveet olivat niin moninaiset ja halusimme niistä myös visuaalisesti näyttävät, käytettävyyttä unohtamatta. Verkkoaseman taitavat koodarit pystyivät kuitenkin loistavasti taipumaan vaativien ratkaisujen toteuttamiseen. Olemme erittäin tyytyväisiä kaikkiin lukuisiin mahdollisuuksiin verkkosivuston hyödyntämisessä.."

-- Minttu Murtomäki, Näkemystehdas MBE:n toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiRäätälöity koulutussarja lähivalmennuksin ja webinaarein

"Verkkoasema toteutti hankkeellemme viisi lähivalmennusta ja kymmenen etävalmennusta (webinaaria) toivomillamme teemoilla (videoyhteyksien, pilvipalvelujen, internet-sivujen ja verkkokaupan, uutiskirjeiden sekä sosiaalisen median ja videoiden hyödyntäminen). Tilaajana asiointi Verkkoasema Oy:n kanssa oli aina sujuvaa, joustavaa ja iloista – yhteistyö sujui erinomaisesti emmekä voisi.."

-- Rajaton Verkosto -hankkeen projektipäällikkö Maarit Vuorela

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Verkkoasema kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkoasema Oy:n referenssit

Verkkoasema Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia