Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Muhos – Kuntasivuston ja intran toteuttaminen WordPressillä

Referenssi

Verkkosivustojen selailusta jo lähes 60 % tapahtuu mobiililaitteilla. On siis erityisen tärkeää, että sivusto tukee käytettävyydeltään erilaisia ruutukokoja ja selaimia. Paras tapa toteuttaa laajasti käytettävä verkkopalveluratkaisu on hyödyntää responsiivista sivustomuotoa eli suunnitella sivusto skaalautumaan eri päätelaitteille sopivaksi. Näin päivitystarve on vain yhteen verkkosivustoversioon ja sivusto hakeutuu aina laitteelle sopivimpaan muotoon.

Sivustouudistus oli paikallaan

Noin 10 000 asukasta palvelevan Muhoksen kunnan verkkosivusto oli auttamattomasti jäänyt jälkeen niin ulkoasun, käytettävyyden kuin sisältönsäkin puolesta, joten sivustopäivitys oli paikallaan. Sivustouudistus toteutettiin Verkkoaseman ja Mainostoimisto Kluun yhteistyönä. Uudesta sivustosta toteutettiin kunnan sähköinen ilmoitustaulu ja erityistä huomiota kiinnitettiin sivuston rakennesuunnitteluun, sillä sivusto on valtavan laaja. Sivuston alustana toimii WordPress ja sivusto on responsiivinen eli skaalautuva kaikkiin päätelaitteisiin. Sivuston kylkeen toteutettiin myös kuntalaisten intranet, joka helpottaa dokumenttien ym. materiaalin jakamista eri kohderyhmille kohdennetusti.

Sivustouudistuksella uusi ilme juhlavuodelle

Sivustouudistuksen tuloksena Muhoksen kunnan brändi ja imago parani merkittävästi. Mainostoimisto Kluu huolehti verkkosivuston lay-outin lisäksi myös valokuvamateriaalista ja modernisoi kunnan ilmettä 150v –juhlien kunniaksi. Intranetin ansiosta ladattavat materiaalit saatiin pois julkiwebistä ja näin näkymää saatiin yksinkertaistettua. Responsiivisuuden ansiosta myös sivuston ja intran mobiilikäyttö onnistuu nyt ongelmitta.Suosittelija:

”Jotta kunnan sisäinen viestintä ja tiedon jako voi kehittyä, on myönteinen käyttäjäkokemus olennainen osa verkkopalvelu-uudistusta. Nyt verkkosivuston etusivulta näkee yhdellä vilkaisulla kunnan tuoreimmat tiedotteet ja muutkin asiat ovat helposti löydettävissä. Samalla kuntalainen voi hyödyntää kirjautumisen takaa intrasta löytyvää dokumenttipankkia. Verkkosivuston ja intran kehitysprojekti yhdessä Verkkoaseman kanssa sujui joustavasti ja määrätietoisesti. Pystyimme tekemään myös muutoksia verkkopalveluun projektin aikana – toimitusaikataulusta lipsumatta”

Muhoksen kunnan talousjohtaja Rauno Maaninka

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verkkoasema Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Muhoksen kunta
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jyrki Sundström Teknologiajohtaja +358 40 733 1447 jyrki.sundstrom@verkkoasema.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Verkkoasema kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

web kehitys
Intranet
Verkkosivut

Siirry yrityksen profiiliin Verkkoasema kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkoasema - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Verkkoasema - Muita referenssejä

Verkkoasema - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia