Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Räätälöity koulutussarja lähivalmennuksin ja webinaarein

ReferenssiPohjois-Pohjanmaan Kylät ry:n tehtävänä on edistää Pohjois-Pohjanmaan kylätoimintaa sekä toimia alueellisena tiedotus- ja yhteyskanavana. He tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisten järjestöjen ja kylien kanssa ja heidän tärkeänä tavoitteenaan on rakentaa kestävä kanava kylä- ja kuntapäättäjien välille.

Verkkoasema toteutti Pohjois-Pohjanmaan Kylät ry:n ja Kainuun Nuotta ry:n Rajaton Verkosto -yhteishankkeelle kevään 2018 aikana räätälöidyn koulutussarjan lähivalmennuksin sekä webinaarein. Kouluttajina toimivat Verkkoaseman digimarkkinoinnin johtaja Riikka Pohjanen sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Elina Kylmäluoma.

Koulutussarja käynnistettiin ja päätettiin lähivalmennuksilla Oulussa, Pudasjärvellä ja Haapavedellä ja välissä järjestettiin kaikkiaan kymmenen webinaaria. Koulutuksiin osallistuneet olivat koko Pohjois-Pohjanmaan alueelta ja siksi webinaaritoteutus palveli tasapuolisimmin kaikkia. Koulutusten materiaali jäi koulutettavien käyttöön valmennusten jälkeen. Lisäksi hanke tilasi webinaareista tallenteet, joita oli mahdollista katsoa myös jälkikäteen, mikäli webinaarin ajankohta ei sopinut kalenteriin. Myös tallenteet ja materiaalit keräsivät kovasti kiitosta ja osa webinaareihin osallistuneistakin kertoi katsovansa tallenteelta kertauskurssina, kun uutta asiaa tuli niin paljon.
Valmennuksiin osallistuneiden palautteita:

”Hyvä valmennus, kannatti osallistua! Monta uutta asiaa selvisi valmennuksen aikana, ja valmennuksen pitäjä oli oikein selkeäsanainen ja hyvä!”

”On hienoa kun voitte tallentaa webbiseminaarit. Uutta asiaa tulee kovasti ja Riikka osaa pitää mielestäni koulutuksen erittäin selkeästi.”

”Valmennuksen paras anti oli koko kokonaisuus sekä kouluttajan selkokielisyys!”

”Kiitos Riikka, erinomaisesta, selkeästä ja asiantuntevasta valmennuksesta! Olen oppinut paljon!”

”Kiitoksia minulle upouudella mallilla saamastani valmennuksesta. Näin varttunutkin äijä saa uutta tietoa, tosin aina pienellä viiveellä. Hyvä kun materiaali on käytettävissä myöhemminkin.”

”Hyvä valmennus, kannatti osallistua! Monta uutta asiaa selvisi valmennuksen aikana, ja pitäjä oli selkeäsanainen ja hyvä!”

”Kuulin ensimmäistä kertaa pilvipalveluista kokonaisuutena. Työelämässä on tähän mennessä ’napsittu’ vain pala kerrallaan kulloisenkin tarpeen mukaan ja kokonaisuus on jäänyt lähes täysin hahmottumatta.”

Kiinnostuitko? Räätälöidään teillekin sopiva koulutus! Kokeneet kouluttajamme opastavat sinut niin hakukoneoptimoinnin, some-markkinoinnin kuin verkkosivujenkin pariin.

Suosittelija:

”Verkkoasema toteutti hankkeellemme viisi lähivalmennusta ja kymmenen etävalmennusta (webinaaria) toivomillamme teemoilla (videoyhteyksien, pilvipalvelujen, internet-sivujen ja verkkokaupan, uutiskirjeiden sekä sosiaalisen median ja videoiden hyödyntäminen). Tilaajana asiointi Verkkoasema Oy:n kanssa oli aina sujuvaa, joustavaa ja iloista – yhteistyö sujui erinomaisesti emmekä voisi olla tyytyväisempiä saamaamme palveluun. Riikka ja Elina ovat kouluttajina erittäin asiantuntevia, selkeäsanaisia, positiivisia ja kannustavia. Näiden ominaisuuksien pohjalta voinkin suositella Verkkoasemaa täydellä tyytyväisyydellä!”

Rajaton Verkosto -hankkeen projektipäällikkö Maarit Vuorela

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verkkoasema Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pohjois-Pohjanmaan Kylät ry
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Riikka Pohjanen Johtaja, digitaalinen markkinointi +358 40 195 8650 riikka.pohjanen@verkkoasema.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Verkkoasema kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

Koulutuspalvelu
digikoulutus
kouluttaminen
koulutusohjelmat

Siirry yrityksen profiiliin Verkkoasema kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkoasema - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Verkkoasema - Muita referenssejä

Verkkoasema - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia