logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Timanttisiin tuloksiin markkinointiteknologialla ja -taidolla. Asiakkaamme liiketoimintaan, myyntiin ja markkinointiin liittyvät tavoitteet toimivat aina palvelumme alkupisteenä. Saat meiltä sen minkä tarvitse, et vain sitä minkä haluat.

Verkkoasema Oy

Yritysesittely

Ilman intohimoa tavoitteiden saavuttamisen eteen tehty ponnistelu on pelkkää perinteistä raatamista. Sen sijaan intohimon siivittämänä tavoitteet saavutetaan taistelemalla ja usein myös ylitetään reilusti eikä rimaa hipoen. Uskomme siihen, että kun oma työ on yksi elämän intohimoista, voidaan työpaikalla saada pelkkien projektien sijasta jopa ihmeitä aikaiseksi.

Autamme sinua kasvattamaan tunnettavuuttasi niin hakukoneoptimoinnin, maksullisen mainonnan kuin some-mainonnan keinoin. Viemme onnistuneesti läpi myös verkkosivu-uudistuksesi, autamme sisällöntuotannossa ja asiakkaiden hoivaamisessa automaatioiden ja sähköpostimarkkinoinnin avulla. Tehostamme toimintaasi intranet-ratkaisuilla ja integraatioilla. Web-kehitys, CRM-palvelut ja prosessien kehittäminen ovat myös erikoisosaamistamme.
Työntekijöitä 14
Y-tunnus 1092092-7
Perustettu 1997
Www Kotisivut
Puh 020 730 0299
E-mail sales@verkkoasema.fi

Toimipaikat     Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Integraatiot, It-infrapalvelut, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kauppa, Koulutusala, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Verkkoasema, b2c, b2b, Mobiilipalvelut, Sosiaalinen intranet, nettikauppa, verkkopalvelut, mobiilipalvelu, Drupal, Ohjelmistoratkaisut, verkkoratkaisut, Sharepoint, skaalautuvuus, Julkaisujärjestelmät, applikaatiot, API, asiakaspalvelu, verkkokauppa, Avoin lähdekoodi, Verkkoliiketoiminta, SaaS, digitaalinen johtajuusviestintä, Maksujärjestelmäintegraatio, Verkkokaupan modernisointi, web application design, Analytiikka, analytics, AdWords, infonäyttö, Digitaalinen käyttökokemus, web-analytiikka, Verkkokauppakoulutus, Digitaalinen brändisuunnittelu, digitaalinen liiketoiminta, visuaalinen suunnittelu, Digitaalinen strategia, digitaalinen viestintä, Google Analytics, Graphic design, hakukoneoptimointi, Sisällöntuotanto, Sisältömarkkinointi, sisältöstrategia, Social Media, digitaalinen markkinointi, facebook markkinointi, Facebook-markkinointi, digikoulutus, digimarkkinointi, inbound-markkinointi, Hakukonemainonta, hakukonemarkkinointi, Hakukonenäkyvyys, hakusanamainonta, markkinoinnin automaatio, markkinoinnin mittaaminen, markkinoinnin ulkoistuspalvelut, Myynnin ja markkinoinnin integraatio, mailchimp, Hubspot, active campaign, liana cem, pardot, diamondCRM

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Verkkoasema - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiNuorten ystävät ry – yhteistyötä vuodesta 2002 alkaen

"Nuorten Ystävien www-sivustolle tarvittiin lisää näkyvyyttä sekä kävijöitä. Tämä oli siis lähtökohta, kun Nuorten Ystävät ry:llä alettiin pohtimaan digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia. Hakukonemainonnassa on onnistuttu todella hyvin ja tavoitteet on saavutettu erinomaisesti. Mainontaan asettamamme budjetti on saatu optimoitua haluamallamme tavalla ja näkyvyyttä saadaan.."

-- Jarno Kinnunen, Nuorten Ystävät ry:n viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiJoensuun Tiedepuisto – yhteistyö laajentunut vuosien myötä

"Nyt kun meillä on Verkkoasemasta monipuolisesti kokemuksia, voimme sanoa että meidät on yllätetty positiivisesti. Ulkopuoliset näkemykset ohjelmistoratkaisuihin ja markkinointiin ovat tervetulleita ja uskomme, että tämä tulee näkymään myös lopulta myynnin positiivisena kehityksenä"

-- Anu Halonen, Joensuun Tiedepuiston kehityspäällikkö.

Näytä referenssi

ReferenssiMeconet Oy – Tehoa digimarkkinointiin Marketing IT-palvelulla

"Mielestäni Teillä on asiantuntevia ja tehokkaita ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan meitä verkkomarkkinoinnissa. Olette parantaneet verkkosivujemme näkyvyyttä ja löydettävyyttä samalla, kun verkkomarkkinointiin käytetyt markkinointikulut ovat laskeneet.” "

-- Markku Kuismin, myyntijohtaja, Meconet Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMuhos – Kuntasivuston ja intran toteuttaminen WordPressillä

"Jotta kunnan sisäinen viestintä ja tiedon jako voi kehittyä, on myönteinen käyttäjäkokemus olennainen osa verkkopalvelu-uudistusta. Nyt verkkosivuston etusivulta näkee yhdellä vilkaisulla kunnan tuoreimmat tiedotteet ja muutkin asiat ovat helposti löydettävissä. Samalla kuntalainen voi hyödyntää kirjautumisen takaa intrasta löytyvää dokumenttipankkia. Verkkosivuston ja intran.."

-- Muhoksen kunnan talousjohtaja Rauno Maaninka

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Verkkoasema - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Moderni ja helppokäyttöinen DiamondCRM on nopea ottaa käyttöön. CRM on saatavilla pilvipalveluna, mutta täysin omana asennuksena, joka mahdollistaa loistavan skaalattavuuden tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Myös CRM:n..

Viestintä

Inbound-markkinoinnin haasteetAsiakkaiden ostokäyttäytymisen muutoksen myötä myös markkinointi on muuttanut muotoaan. Enää oman viestin tuputtaminen ja ”huutaminen” ei toimi, vaan asiakkaita houkutellaan kiinnostavan..

Markkinointi

Marketing IT

Modernin markkinoinnin keinojen ja kanavien määrä on valtava. Jotta pystyisit nostamaan markkinointisi ja myyntisi seuraavalle tasolle, täytyy sinun muuttaa epäsäännöllinen kampanjointi kestävämpään..

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Softaratkaisuja erilaisiin tarpeisiinVerkkoasema tarjoaa kokenutta softatiimiään auttamaan teitä digitalisaation edistämisessä. Olipa kyseessä sitten verkkosivuille toteutettava laskuri, ohjelmistojen välinen integraatio..

Webkehitys

Verkkoasemalla on 20 vuoden kokemus verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän lisäksi osaamisemme kattaa intra- tai ekstranetratkaisut, verkkokauppa-ratkaisut, hintalaskurit sekä markkinoinnin automaatioratkaisut,..

Ohjelmistokehitys

Moduulin välityksellä viet Wilman kalenterimerkinnät käyttäjien Outlook-kalenterihin. Wilmassa hallittavat työjärjestykset sekä palaverit kulkevat jatkossa helposti opettajien sekä muun henkilökunnan mukana ajasta ja..

Toimialakokemus

Koulutusala

Koulutukset ja puheenvuorotTarvitsetko tilaisuuteesi asiantuntijapuheenvuoron modernista markkinoinnista tai myynnistä? Etsitkö inspiroivaa keynotea tai käytännönläheistä koulutusta?

Verkkoaseman asiantuntijat..

Verkkoasema - Referenssit

Verkkoasema - Bloggaukset

Verkkoasema - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Verkkoasema - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Verkkoasema - Rekryilmoitukset

 

Verkkoasema kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »