logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Timanttista digiä ja säkenöivää softaa. Asiakkaamme liiketoimintaan, myyntiin ja markkinointiin liittyvät tavoitteet toimivat aina palvelumme alkupisteenä. Saat meiltä sen minkä tarvitse, et vain sitä minkä haluat.

Verkkoasema Oy

Yritysesittely

Ilman intohimoa tavoitteiden saavuttamisen eteen tehty ponnistelu on pelkkää perinteistä raatamista. Sen sijaan intohimon siivittämänä tavoitteet saavutetaan taistelemalla ja usein myös ylitetään reilusti eikä rimaa hipoen. Uskomme siihen, että kun oma työ on yksi elämän intohimoista, voidaan työpaikalla saada pelkkien projektien sijasta jopa ihmeitä aikaiseksi.

Autamme sinua kasvattamaan tunnettavuuttasi niin hakukoneoptimoinnin, maksullisen mainonnan kuin some-mainonnan keinoin. Viemme onnistuneesti läpi myös verkkosivu-uudistuksesi, autamme sisällöntuotannossa ja asiakkaiden hoivaamisessa automaatioiden ja sähköpostimarkkinoinnin avulla. Tehostamme toimintaasi intranet-ratkaisuilla ja integraatioilla. Web-kehitys, CRM-palvelut ja prosessien kehittäminen ovat myös erikoisosaamistamme.
Työntekijöitä 14
Y-tunnus 1092092-7
Perustettu 1997
Www Kotisivut
Puh 020 730 0299
E-mail sales@verkkoasema.fi

Toimipaikat     Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Integraatiot, It-infrapalvelut, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kauppa, Koulutusala, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Verkkoasema, b2c, b2b, Mobiilipalvelut, Sosiaalinen intranet, nettikauppa, verkkopalvelut, mobiilipalvelu, Drupal, Ohjelmistoratkaisut, verkkoratkaisut, Sharepoint, skaalautuvuus, Julkaisujärjestelmät, applikaatiot, API, asiakaspalvelu, verkkokauppa, Avoin lähdekoodi, Verkkoliiketoiminta, SaaS, digitaalinen johtajuusviestintä, Maksujärjestelmäintegraatio, Verkkokaupan modernisointi, web application design, Analytiikka, analytics, AdWords, infonäyttö, Digitaalinen käyttökokemus, web-analytiikka, Verkkokauppakoulutus, Digitaalinen brändisuunnittelu, digitaalinen liiketoiminta, visuaalinen suunnittelu, Digitaalinen strategia, digitaalinen viestintä, Google Analytics, Graphic design, hakukoneoptimointi, Sisällöntuotanto, Sisältömarkkinointi, sisältöstrategia, Social Media

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Verkkoasema - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVerkkopalvelu urheilijoiden harjoitteluvalmiuden ja rasitustason seurantaan

"Verkkoaseman osaaminen peruswebin, monimutkaisempien verkkopalveluiden – ja sovellusten sekä integroitujen ratkaisujen toimituksissa tuli projektissa hyvin esille. Checkmylevel-tuote ja siihen liittyvät palvelut ovat saaneet markkinoilla innostuneen vastaanoton." "

-- Ville Simola, FAM Sports

Näytä referenssi

ReferenssiOpel-varaosien verkkokaupparatkaisu

"Verkkokaupan myötä markkina-alue laajeni ja kivijalka-myymälöidenkin myynti piristyi. Sain myös Verkkoasemalta apua markkinointiin, jonka tehoa voi jokainen mitata esim. hakemalla Googlella “Opel varaosia". Sitoutuminen asiaani näkyy myös tuloksissa!" "

-- Rene Åström toimitusjohtaja, AutoÅström Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Verkkoasema - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Verkkoasemalla on vankka kokemus laajasti digitaalisen markkinoinnin kentältä. Erikoisosaamiseemme lukeutuu niin hakukoneoptimointiprojektit, kuin hakukonemainonnan toteuttaminen Google AdWordsin avulla. Lisäksi sosiaalisen..

Verkkoasema - Referenssit

Verkkoasema - Julkaisut

Verkkoasema - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Verkkoasema - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Verkkoasema - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Verkkoasema Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku