Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MIF – Symphony Intrexx

ReferenssiManagement Institute of Finland MIF Oy on tulevaisuuden osaamisen kehittämiseen keskittynyt valmennusorganisaatio, jonka alla toimii useita eri brändejä. Vuonna 2016 MIF:in työntekijät totesivat tarvitsevansa ohjelmiston, jolla olisi mahdollista hallita työtehtäviä yhdestä paikasta. Tavoitteena oli löytää järjestelmä, jolla voidaan vähentää manuaalista työtä ja digitalisoida kaikki toistuvat ydintoiminnot sekä prosesseihin liittyvä tieto yhteen paikkaan.

MIF valitsi järjestelmän alustaksi Intrexxin ja projekti Verkkoaseman kanssa käynnistyi lokakuussa 2016 tarpeiden määrittelyllä ja suunnittelulla. Huhtikuussa 2017 aloitettiin käyttöönotto olemassa olevien tietojen datamigraatiolla uuteen järjestelmään ja sen jälkeen projekti on jatkunut iteratiivisena kehittämisenä ja uusien osioiden käyttöönotolla.

Intrexx:n päälle toteutetulla toiminnanohjausjärjestelmällä – Symphony Intrexx – on noin 100 käyttäjää kolmesta eri yrityksestä. Käyttäjäyritykset ovat Soprano Group:iin kuuluvat Management Institute of Finland MIF Oy ja Tieturi Oy sekä kesällä 2018 järjestelmää alkoi käyttämään myös Tieturin tytäryhtiö Informator Ruotsissa.
Symphony hoitaa kaiken

Symphony Intrexx on integroitu asiakkaan käyttämään CRM-järjestelmään toimien näin saumattomana osana kokonaisuutta ja pitäen kirjaa yrityksen asiakasyrityksistä ja -henkilöistä sekä tapahtumista ja niiden osallistujista. Myyjien myymät ja verkkokaupan kautta hankitut koulutukset siirtyvät tilauksina CRM:stä suoraan järjestelmään. Intrexx on integroitu myös Office 365:een, joten järjestelmän avulla kaikkien yksiköiden valmentajien kalenterit sekä koulutustilojen kalenterit pysyvät ajan tasalla. Järjestelmä lähettää sähköpostilla automaattisesti viestejä osallistujille ja valmentajille ennen valmennusta ja palautekyselyt puolestaan tilaisuuksien jälkeen. Laskutus myös onnistuu Intrexx:n kautta, sillä se on integroitu toimimaan asiakkaan taloushallintosovelluksen kanssa. Intrexxin erilaiset raportit tuottavat tietoa liiketoiminnan johtamisen tueksi.


Intrexx on joustava alusta

  • Intrexx on helppokäyttöinen ohjelmisto. Siinä on erittäin kattavat ja joustavat integrointimahdollisuudet.
  • Intrexxin avulla pystymme toteuttamaan sosiaalisen Intranetin tai digitaalisen työtilan yrityksellesi.
  • Intrexxin ulkoasu muokkautuu helposti yrityksesi näköiseksi graafista ilmettä ja fontteja myöten ja se skaalautuu laitteen koon mukaan, jolloin tabletti- ja mobiilikäyttö on myös sujuvaa.

Kiinnostuitko? Vilkaise Intrexxin demo-portaalia ja lue lisää intranet-ratkaisuistamme!

Suosittelija:

Olemme saaneet supistettua järjestelmien määrän muutamaan Intrexx:n avulla. Työntekijöidemme työ on tehostunut, nyt kun erilaiset tehtävät voi tehdä yhdessä järjestelmässä ja osa on automatisoitu. Koska järjestelmä on meidän oma, saamme siihen joustavasti muutoksia teetettyä tai halutessamme voimme tehdä parannuksia järjestelmään vaikka itse. Verkkoasema on kyennyt toimittamaan suurtakin projektia ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Esa Lahtela, tietohallintojohtaja, Soprano Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verkkoasema Oy logo

Tiedot

Tilaaja: MIF
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jyrki Sundström Teknologiajohtaja +358 40 733 1447 jyrki.sundstrom@verkkoasema.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Verkkoasema kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Intranet
Sosiaalinen intranet

Siirry yrityksen profiiliin Verkkoasema kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkoasema - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Verkkoasema - Muita referenssejä

Verkkoasema - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia