Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Meconet Oy – Tehoa digimarkkinointiin Marketing IT-palvelulla

ReferenssiMeconet Oy:llä on vahva tahtotila kehittää yrityksen omaa digitaalista presenssiä ja markkinointia. Rerurssien niukkuudesta johtuen kaikkea ei kuitenkaan pystytty tekemään talon sisällä itse, vaan haluttiin ulkoistaa digimarkkinointi luotettavalle taholle. Verkkoasema teki yhteistyön alkutaipaleella pelkästään hakukoneoptimointia ja Google Ads –mainontaa. Tämän jälkeen siirrytiin tiiviimpään kumppanimalliin, jossa Verkkoasema on aktiivisesti mukana Meconetin digitaalisen markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa REANE-mallin mukaisesti.

Vuosien mittaan yhteistyö on syventynyt. Parhaillaan käynnistämme verkkosivuston uudistusprojektia, joka sisältää markkinoinnin automaatiotyökalujen käyttöönoton. Tämän lisäksi suunnittelemme Meconetin käyttämien työkalujen välille integraatioita helpottamaan mm. myyjien päivittäistä työtä ja Verkkoasema on mukana kaikissa Meconetin ohjelmistoprojekteissa vähintäänkin konsultin roolissa.
Kolmikanta: Meconet, Verkkoasema ja mainostoimisto

Meconetille sopii parhaiten Verkkoaseman Marketing IT –palvelu, jossa digimarkkinointi toteutetaan suunnitelmallisesti kvartaalin jaksoissa Verkkoasemalla. Aina kvartaalin päättyessä kuluneen kvartaalin tulokset raportoidaan asiakkaalle ja Verkkoaseman ehdotusten pohjalta määritellään toimenpiteet tulevalle kvartaalille. Yhteistyössä toimii myös Meconetin mainostoimisto, joka valvoo Meconetin brändiä ja auttaa sisällöntuotannossa.

Verkkoaseman Marketing IT -palvelu

Verkkoaseman Marketing IT –palvelu sisältää kuukausittain tietyn määrän asiantuntija-aikaa, joka käytetään mm. verkkosivujen ylläpitoon, kehittämiseen, suunnitteluun, digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja tulosten mittaamiseen tai vaikka markkinoinnin automaatiotyökalujen käyttöönottoon ja kehittämiseen. Palvelumalli mahdollistaa sen, että kuukausimaksulla Meconet saa asiantuntijan käyttöönsä täysin riskittömästi. Palveluun sovittu tuntimäärä joustaa aina tarpeiden mukaan, mikäli toiset kuukaudet ovat aktiivisempia kuin toiset ja tunteja tasataan kvartaaleittain.

Suosittelija:

”Mielestäni Teillä on asiantuntevia ja tehokkaita ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan meitä verkkomarkkinoinnissa. Olette parantaneet verkkosivujemme näkyvyyttä ja löydettävyyttä samalla, kun verkkomarkkinointiin käytetyt markkinointikulut ovat laskeneet.”

Markku Kuismin, myyntijohtaja, Meconet Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verkkoasema Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Meconet Oy
Ajankohta: 2015 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Riikka Pohjanen Johtaja, digitaalinen markkinointi +358 40 195 8650 riikka.pohjanen@verkkoasema.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Verkkoasema kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

digitaalinen markkinointi
digimarkkinointi
web kehitys

Siirry yrityksen profiiliin Verkkoasema kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkoasema - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Verkkoasema - Muita referenssejä

Verkkoasema - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia