Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Joensuun Tiedepuisto – yhteistyö laajentunut vuosien myötä

Referenssi

Joensuun Tiedepuisto on toiminut yhteistyössä Verkkoaseman kanssa vuodesta 2010 alkaen. Yhteistyö lähti käyntiin tilavarausjärjestelmistä, mutta laajeni nopeasti myös digimarkkinointiin sekä mm. asiakkaalle räätälöityyn biojätelaskuriin. Ohjelmistoratkaisut on toteutettu pääosin Verkkoaseman julkaisujärjestelmällä ja mainostoimistokumppanina on toiminut Fabrik.

Älykkäitä ratkaisuja integroimalla

Vuonna 2010 toteutettu tilavarausjärjestelmä integroitiin laskutusjärjestelmään ja näin toteutettu älykäs ratkaisu vähensi merkittävästi asiakkaan manuaalisen työn määrää. Tilavarausjärjestelmästä toteutettiin myös mobiiliversio vuonna 2015.

Vuonna 2012 Joensuun Tiedepuisto uusi verkkosivustonsa ja teknisestä toteutuksesta huolehti Verkkoasema. Sivusto toteutettiin Verkkoaseman VJ5-julkaisujärjestelmällä ja sen kylkeen rakennettiin myös intranet sekä ekstranet. Rinnakkaisista palveluista intranet integroitiin käyttäjähallinta-ad:n. Sivustojen ohella Verkkoasema toteutti Joensuun Tiedepuistolle infopisteet, jota laajennettiin 2014 käsittämään myös sähköiset opaskartat Tiedepuiston alueella.

Digitaalinen markkinointi käyntiin

Vuonna 2013 Joensuun Tiedepuisto laajensi yhteistyötä myös digitaaliseen markkinointiin. Sivustolle otettiin käyttöön Verkkoaseman uutiskirjetyökalu ja sivustolla toteutettiin hakukoneoptimointi liiketoiminnan tärkeimmillä avainsanoilla. Hakukoneoptimointia on sittemmin ylläpidetty seurantapalvelun avulla, jonka puitteissa verkkopalvelua on kehitetty entisestään.

”Digitaalisten kanavien ansiosta aktiivinen aukioloaikamme kasvoi perinteisestä 8-16:sta 24/7:n ja se jos mikä on hyvää asiakaspalvelua”, toteaa Joensuun Tiedepuiston viestintäkoordinaattori Soile Asikainen.
Räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja

Vuonna 2015 Verkkoasema toteutti Joensuun Tiedepuistolle räätälöidyn Biojätelaskurin yhteistyössä mainostoimisto Fabrikin kanssa. Biojätelaskurin tarkoituksena on saada ravintolapalveluita käyttävät ihmiset huomaamaan biojätteen määrä ja ymmärtämään, kuinka he itse voisivat vaikuttaa biojätteen vähentämiseen. Biojätelaskuri ja sen hallinta on käytettävissä myös mobiililaitteissa ja päivittämisestä on pyritty tekemään hyvin yksinkertaistettua.

Vuonna 2016 Joensuun Tiedepuistolle julkaistaan uusi verkkosivusto, jossa sivusto rakennetaan vihdoin responsiiviseksi eli skaalautuvaksi kaikille päätelaitteille. Sivustouudistuksen yhteydessä alustaksi on määrä päivittää Verkkoaseman VJ6.

Suosittelija:

”Nyt kun meillä on Verkkoasemasta monipuolisesti kokemuksia, voimme sanoa että meidät on yllätetty positiivisesti. Ulkopuoliset näkemykset ohjelmistoratkaisuihin ja markkinointiin ovat tervetulleita ja uskomme, että tämä tulee näkymään myös lopulta myynnin positiivisena kehityksenä”

Anu Halonen, Joensuun Tiedepuiston kehityspäällikkö.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verkkoasema Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Joensuun Tiedepuisto
Ajankohta: 2010 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jyrki Sundström Teknologiajohtaja +358 40 733 1447 jyrki.sundstrom@verkkoasema.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Verkkoasema kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Verkkosivut
digitaalinen markkinointi
Ohjelmistoratkaisut
Räätälöidyt ohjelmistot

Siirry yrityksen profiiliin Verkkoasema kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkoasema - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Verkkoasema - Muita referenssejä

Verkkoasema - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia