Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visuaalisuus on olennainen osa tavoitteellista viestintää

TarjontaVisuaalisuus on olennainen osa tavoitteellista viestintää, jolla pyritään vaikuttamaan sen vastaanottajien ajatuksiin ja mielikuviin aiheesta. Tehokas viesti on kokonaisuus, jossa teksti ja visuaalisuus kulkevat käsi kädessä – ja jossa graafisella kerronnalla on oma tärkeä painoarvonsa kohdeyleisön huomion kiinnittämisessä, mielenkiinnon herättämisessä, elämyksen tuottamisessa ja brändi-identiteetin rakentamisessa.

Graafista osaamista voidaan hyödyntää hyvin laaja-alaisesti, niin digitaalisen kuin printtimainonnankin suunnittelussa ja toteutuksessa, verkkosivua elävöittämässä, animaatioina, some-uutisvirtaa rikastuttamassa, opasteissa, yritysilmeen ja tuotepakkausten ulkoasun suunnittelussa, kuvituksissa jne.

Tukeeko yrityksenne visuaalisuus tietoisesti sitä viestiä, jota haluatte itsestänne kertoa? Menestystarinoilta saat brändiäsi tukevan visuaalisen materiaalin. Ota yhteyttä!

Pinterest
Menestystarinat Oy logo

Menestystarinat Oy:n tarjonta

Graafinen suunnittelu

Lisätietoja

Menestystarinat Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Menestystarinat Oy:n tarjontaa

Menestystarinat Oy:n Graafinen suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia