Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkosivut ovat ikkuna strategiaan ja brändin koti

BloggausPäädyimme tähän lausemuotoon, kun aloimme perehtymään yritysten strategiaan niiden verkkosivujen pohjalta. Ymmärsimme, että kaikki verkkosivuilla näkyvät ja näkymättömät asiat ovat lähtöisin niiden strategiasta.

 

Perusteet yritysten päätöksille

 

Yritysten päätöksentekoa ohjaavat kolme tärkeintä asiaa, niiden: Visio, missio ja arvot. Visio kertoo siitä missä yritys näkee oman tilanteensa määrittämättömässä tulevaisuudessa, minkä asian eteen yrityksessä tehdään töitä. Missio on yrityksen toiminnan tehtävä ja tarkoitus, mitä se arjessaan tekee. Arvot kertovat päätöksenteon perusteista, joiden tulee toteutua päätöksissä ja valinnoissa.

 

Strategia verkkosivuilla

 

Vision, mission ja arvojen lisäksi strategia näkyy monella muullakin tavalla verkkosivuilla. Strategiatyössä kuvataan asiakkaita, kohderyhmiä, tuotteita, palveluita, resursseja, tavoitteita, identiteettiä, yhteistyökumppaneita ja kilpailuetua, ja näiden kaikkien yhteistoiminnasta koostuvat hyvät yrityksen verkkosivut.

 

Verkkosivuilla tulisi siis esitellä kiinnostavalla tavalla yrityksen toimintaa, johon tehty strategiatyö antaa hyvän pohjan. Näillä keinoilla yrityksen toiminnasta annetaan luottamusta herättävä kuva.

 

Ei kannata unohtaa myöskään yrityksen brändiä. Jos verkkosivut ovat ikkuna yrityksen strategiaan, niin ne ovat samalla brändin koti.

Verkkosivut ovat yrityksen itse omistama mediatila, joten brändi voidaan esittää täysin yrityksen omilla ehdoilla.

 

Kun sinusta tuntuu firmasi verkkosivujen jääneen strategiatyöstä jälkeen, niin keskustele Menestystarinoiden kanssa, kuinka teemme verkkosivunne vastaamaan tämän päivän strategiaa.

Toteutamme verkkosivuja WordPress:llä ja Shopify:llä noudattaen huolellista suunnittelua, uusimpia teknisiä ratkaisuja ja tarkoituksenmukaista graafista suunnittelua.

Pinterest
Menestystarinat Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Menestystarinat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Teknologia

WordPress
Shopify
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

b2b verkkosivut
b2c verkkosivu

Siirry yrityksen profiiliin Menestystarinat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Menestystarinat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat - Muita referenssejä

Menestystarinat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia