Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digimarkkinoinnilla tuloksiin – Cariitti luottaa Menestystarinoiden palveluihin

ReferenssiValaisimia ja saunakalusteita valmistava Cariitti on yksi Menestystarinoiden pitkäaikaisimmista asiakkaista. Yhteistyö alkoi vuonna 2011 hakukonemainonnan ja hakukoneoptimoinnin merkeissä. Vuosien myötä palvelukokonaisuutta on pikkuhiljaa kasvatettu. Nykyään Menestystarinat hoitaa Cariitin digimarkkinointia laajasti tehden myös sisällöntuotantoa ja somemarkkinointia.

Cariitin toimitusjohtaja Peter Ruokonen kertoo, että ennen yhteistyön aloittamista he tekivät digimarkkinointia enemmän tai vähemmän kotikutoisesti. Heillä oli verkossa jonkin verran bannerinäkyvyyttä ja esimerkiksi kilpailuja. Siihen aikaan Google Ads -mainontakin oli markkinoinnissa vielä uusi juttu.

PAINOPISTE ON SIIRTYNYT DIGIMARKKINOINTIIN

Markkinointitoimenpiteillä on ollut kaksi selkeää tavoitetta: myynnin kasvattaminen ja yrityksen tunnettuuden lisääminen. Molempia tavoitteita tukee laaja palvelukokonaisuus, johon sisältyvät hakukonemainonta, hakukoneoptimointi, somemarkkinointi ja sisällöntuotanto.

Ruokonen kertoo yhteistyön jatkuneen ja laajentuneen, sillä he ovat olleet saavutettuihin tuloksiin tyytyväisiä. Hän lisää, että Cariitissa seurataan tarkasti markkinointiin laitettujen panosten tuottamaa tulosta. Siksi digimarkkinoinnin kehittämisessä on edetty vähitellen.

– Kun olemme nähneet, että tietyt asiat toimivat ja meille on esimerkiksi ehdotettu, että budjettia kasvattamalla ne toimisivat vielä paremmin, olemme olleet valmiita tekemään sen.

Markkinointi on muuttunut paljon sen lähes kymmenen vuoden aikana, jonka Cariitti on ollut Menestystarinoiden asiakas. Cariitti on pysynyt muutoksessa mukana, sillä heidänkin markkinointinsa painopiste on muuttunut. Esimerkiksi printistä ja messuista markkinointibudjettia on siirretty yhä enemmän digimarkkinoinnin puolelle.

Ruokonen toteaa, että kymmenessä vuodessa heidän potentiaalisin asiakaskuntansa on pientalojen rakentamisen vähenemisen myötä pienentynyt. Samaan aikaan heidän myyntinsä on kuitenkin kasvanut.

– Näen siinä keskeisessä roolissa sen, että ihmiset hakevat tietoa verkossa, ja me olemme tehneet näkyvyyden suhteen pitkäjänteisesti töitä Menestystarinoiden kanssa.

RAPORTOINTI ON TÄRKEÄ OSA PALVELUA

Ruokonen muistuttaa, että digimarkkinoinnilla saavutetaan parhaat tulokset, kun asiakas itsekin on aktiivinen. Hän tapaa Menestystarinoiden markkinointitiimiä säännöllisesti ympäri vuoden, ja palaverien perusteella tehdään tarvittavat toimenpiteet kampanjoihin. Tulosten säännöllinen raportointi on myös tärkeää.

Suosittelija:

Ehdottomasti suosittelen Menestystarinoiden palveluita. En toki meidän kilpailijoillemme, mutta kaikille muille!

Peter Ruokonen, Cariitti toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Menestystarinat Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Cariitti

Lisätietoja

Yritysprofiili Menestystarinat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Menestystarinat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Menestystarinat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat - Muita referenssejä

Menestystarinat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia