Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digimarkkinoinnin hommia

post_image

TarjontaMeidän seinien suojissa piilotteleva jengi on kaikista paras suunnittelemaan ja toteutamaan markkinointia. Taloushallinnosta, logistiikasta tai tuotannosta ei kannata meidän jengin kanssa puhua. Ellei sitten firmasi kilpailuetu ole jokin niistä.

Porukkamme on parhaimmillaan, kun pääsevät miettimään miten sinunkin firmasi saisi lisää liiketoimintaa. Meillä ollaan jopa turhankin kiinnostuneita siitä mistä, keneltä, miten ja miksi teidän rahanne tulee, koska sitten me voidaan miettiä miten sun firma vois saada sitä lisää.

Digissä me ollaan kotikentällä, vaikka RFSU palkitsi meidät vuosikymmen sitten printtimainonnan tekemisestä ja saatiin mainetta pohjoismaiden parhaasta suorituksesta. Datapohjaiset nörtit voi siis tehdä IRL jotain oikein.

Nettiin tehdään kaikenlaisia sivuja, uusimmat ovat olleet "päättömiä," joita perinteisellä WordPressillä ja Shopify:llä voi hallita. Niistä meidän Web Team Lead Alberto on aika pähkinöinä, kuten asiakkaatkin.

Me on mietitty markkinoinnista silleen, että kaikille reissuille ei kannata lähteä samoilla buutseilla. Siksi me haluamme tietää sun firman vanhat kilsat ennen uusien taittamista. Tuossa välissä me pääsemme loistamaan.

Google on meille aina ollut tärkeä kaveri. Vaikkei ne meille rahnua tai bonuksia makselekaan, niin pitävät meidän jengiä kiireisenä tekemällä oman työkalunsa kehitystä. Meillä on aina ollut huippupäteviä Google-markkinoinnin -osaajia talossa.

Markkinoinnista voi lukea lisää meidän verkkosivuilta. Meidät saa myös aika helposti lähtemään kahville, kun haluaa jutella aiheesta enemmän.

Menestystarinat - tavallista fiksumpaa markkinointia.

Pinterest
Menestystarinat Oy logo

Menestystarinat Oy:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Menestystarinat Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Menestystarinat Oy:n tarjontaa

Menestystarinat Oy:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia