Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus

TarjontaViestintä on yksinkertaista meidän kanssa. Lähtökohtaisesti porukka epäilee kaikkea uutta. Meillä on tämä sananlaskukin: "Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti se ei ole totta."

Siksi me ollaan haluttu pitää viestintäkin yksinkertaisena. Ei tyydytä kertomaan ja mainostamaan asioita, vaan näytetään miten ne toimii.

Jotta viestintä toimii, niin sen pitää olla johdonmukaista eli samaa viestiä pitää toistaa monta kertaa eri tavalla sanottuna eri paikoissa. Sitten porukka alkaa sitä uskomaan.

Viestinnän suunnittelu lähtee meillä firman tavoitteista ja strategiasta. Me mietitään miten se firman toiminta pitäisi pukea sanoiksi, kuviksi ja teoiksi, jotta siitä saisi johdonmukaista markkinointiviestintää.

Halutaan tässä kohtaa sanoa, että jos firmasi on viimeiset viisi vuotta mainostanut samaa tuotetta samalla hinnalla, niin se on toki johdonmukaista, mutta todennäköisesti aika tehotonta. Eli siinä viestinnässä pitää olla jotain merkitystä kohderyhmälle. Hinta ja tuote ei ole kovin kiinnostava viesti.

Pinterest
Menestystarinat Oy logo

Menestystarinat Oy:n tarjonta

Viestintä

Lisätietoja

Menestystarinat Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Menestystarinat Oy:n tarjontaa

Menestystarinat Oy:n Viestintä -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia