Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Markkinointikumppanuus nosti Spraytecin näkyvyyden ja myynnin ennennäkemättömälle tasolle

ReferenssiMarkkinointikumppanuus nosti Spraytecin näkyvyyden ja myynnin ennennäkemättömälle tasolle

Maalaamoteknologiasta ja maalaamon automaatioratkaisuista vuosikymmenien kokemuksen omaava Spraytec Oy luottaa markkinoinnin tehoon liiketoiminnallista kasvua tavoitellessaan. 

Yhteistyö on kirkastanut Spraytecin brändiviestiä

Puu- ja metalliteollisuuden tarpeisiin pintakäsittelyn laitteita ja linjoja toimittavan Spraytecin kasvutavoitteet ja halu erottautua muista alalla toimivista toimivat sykäyksenä markkinointiyhteistyön aloittamiselle Menestystarinoiden kanssa. Tämä vuonna 2019 alkanut yhteinen taival on ollut viemässä Sprayteciä kohti tavoitteita, ja kumppanuuden kautta saavutetut tulokset voidaankin nähdä loistavana osoituksena suunnitelmallisen markkinoinnin voimasta näkyvyyden ja myynnin kasvattamisessa.

Spraytecin toimitusjohtaja Petrik Eklundin ja Menestystarinoiden toimitusjohtaja Ville Holmin ajatustenvaihto markkinoinnin keinoista liiketoiminnan kehittämiseksi syveni pikkuhiljaa yritysten väliseksi yhteistyöksi. ”Päätökseeni valita Menestystarinat kumppaniksemme oli vaikuttamassa sekä järki että tunne. Koin, että Menestystarinat on oikean kokoinen kumppani meille”, kuvailee Eklund. 

Yhteistyö on tuottanut Spraytecille sen ihanneasiakkaita ilmentävät ostajaprofiilit ja markkinointisuunnitelman sekä kirkastanut yrityksen erottautumistekijöitä ja brändiviestiä. Tunnettavuutta ja suunnitelmallista brändikuvaa on rakennettu mm. Google-hakusanamainonnalla ja Facebook-mainonnalla Spraytecin ydinkohderyhmille kohdennettuna. Edessä on myös Spraytecille luodun uuden visuaalisen ilmeen käyttöön ottaminen.

Näkymällä ja erottautumalla jäät ihmisten mieliin

Aiemmin pitkälti omatoimisesti markkinointitoimenpiteitänsä hoitanut Spraytec on päässyt näkemään suunnitelmallisen markkinoinnin tekemisen tulokset tilauskantansa ennätyksellisen kasvun muodossa. 

”Huolellinen markkinoinnin suunnittelutyö ja näkyvyyden lisääminen Google Ads -hakusanamainonnan ja Facebook-mainonnan keinoin on tuonut meille selkeästi lisää kauppaa. Esilläolomme ja parantunut löydettävyytemme eri kanavissa ovat kasvattaneet ihmisten tietoisuutta meistä ja osaamisestamme.!

Suosittelija:

Menestystarinat on markkinoinnin strategisena kumppaninamme auttanut meitä kiteyttämään sitä viestiä, jota me haluamme itsestämme kertoa

Petrik Eklund, Spraytec toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Menestystarinat Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Spraytec

Lisätietoja

Yritysprofiili Menestystarinat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Google

Siirry yrityksen profiiliin Menestystarinat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Menestystarinat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat - Muita referenssejä

Menestystarinat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia