Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ulkoistaminen tehosti Vimelcon digimarkkinointia

ReferenssiLaitteita materiaalinkäsittelyyn toimittava Vimelco halusi panostaa digimarkkinointiinsa järjestelmällisemmin ja seurata sen tuottamia tuloksia. Aiemmin he olivat hoitaneet kaiken markkinoinnin itse, mutta eivät voineet varmistua toimenpiteiden tehokkuudesta. Siksi he ulkoistivat digimarkkinointinsa Menestystarinoille.

Menestystarinat uusi Vimelcon verkkosivut vuonna 2018, minkä jälkeen yhteistyö on jatkunut hakukonemainonnan ja -optimoinnin merkeissä.

MARKKINOINTIA TIEDON EIKÄ USKON VARASSA

Vimelcon ongelma digimarkkinoinnissa oli, etteivät he osanneet arvioida sen tuottamia tuloksia. Toimitusjohtaja Päivi Virtasen mukaan he tekivät markkinointia enemmän uskon kuin tiedon varassa. Markkinoinnin ulkoistamisella he hakivat ratkaisua tulosten mittaamiseen.

– Ennen emme voineet varmistua siitä, oliko markkinoinnista hyötyä ja miten hyvin se onnistui. Pystyimme toki seuraamaan, nousemmeko hakusanoilla Googlen paalupaikan läheisyyteen, mutta muuten emme voineet seurata tuloksia, Virtanen toteaa.

Vimelcolla ei ollut ennen yhteistyökumppania digitaalisessa markkinoinnissa vaan sitä tehtiin muiden töiden ohessa. Siksi siitä puuttui järjestelmällisyys.

Virtanen uskoo digimarkkinoinnin vievän tulevaisuudessa yhä enemmän jalansijaa markkinoinnin kokonaisuudesta. Hän on myös todennut Googlen algoritmien ymmärtämisen vaativan paljon paneutumista.

KOHDISTAMINEN ON AVAINASEMASSA

Digitaalisen markkinoinnin lisäksi Vimelco tekee jonkin verran printtimainontaa ja järjestää Hyvinkäällä sijaitsevissa tiloissaan avointen ovien päiviä. Virtanen pitää digimarkkinointia kuitenkin tällä hetkellä tärkeimpänä osa-alueena.

Vimelcon toimittamat materiaalin käsittelykoneet ovat heidän asiakkailleen suuria investointeja. Siksi oikeiden ihmisten tavoittaminen on heidän markkinoinnissaan erityisen tärkeää, ja juuri siinä digimarkkinointi on parhaimmillaan.

– Pienen yhtiön markkinoinnissa on aina mietittävä sitä, mihin budjetti kannattaa suunnata. Kohderyhmämme on kapea ja myymme tuotteitamme spesiaaleille asiakkaille.

Virtasen mukaan kohderyhmän tavoittaminen on helpointa verkossa. Toisaalta hän tietää, että panostus voi mennä hukkaan, jos markkinointia ei osata kohdistaa oikein. Siksi ammattilaisten apu on tarpeen.

MITÄ ON SAAVUTETTU?

Virtanen kertoo Vimelcon saaneen Menestystarinoiden avulla ammattitaitoa ja järjestelmällisyyttä markkinointiinsa. Samalla he ovat oppineet enemmän digimarkkinoinnista ja siitä, miten paljon sillä voidaan vaikuttaa. Virtanen toteaa yllättyneensä positiivisesti, miten usein verkon kautta tulevat kyselyt johtavat jatkotoimenpiteisiin.

Vimelco tapaa Menestystarinoiden yhteyshenkilönsä neljännesvuosittain ja tulosten raportointi on Virtasen mukaan kehittynyt entisestään.

Suosittelija:

Nyt huomaan, että kun spesialisti tekee asioita, osaaminen on eri tasolla

Vimelco, Päivi Virtasen toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Menestystarinat Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vimelco

Lisätietoja

Yritysprofiili Menestystarinat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Menestystarinat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Menestystarinat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat - Muita referenssejä

Menestystarinat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia