Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Monikanavaisten B2C- ja B2B-verkkokauppojen sekä integroitujen tilausjärjestelmien toteutus

post_image

TarjontaErinomainen asiakas- ja myyjäkokemus

Menestyvän verkkokaupan lähtökohtana on tarjota asiakkailleen erinomainen asiakaskokemus. Palvelumuotoilun avulla palvelu suunnitellaan siten, että asiointi verkkokaupassa on asiakkaalle mahdollisimman helppoa kattaen kaikki ostoprosessin vaiheet tuotteisiin tutustumisesta ostamiseen, toimitukseen ja mahdolliseen palautukseen. Ylivoimaisen asiakaskokemuksen edellytyksenä on, että verkkokaupan ylläpitäminen on tehokasta ja sujuvaa. Teamitin verkkokaupat on suunniteltu palvelemaan sekä asiakasta että kauppiasta.

Teamitin ratkaisut verkkokauppaan

Teamit tarjoaa monipuoliset ratkaisut monikanavaiseen kaupankäyntiin. Ratkaisumme kattavat sekä valmiista moduuleista toteutetut ratkaisut aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin ja asiakkaan omiin järjestelmiin integroituihin kokonaisratkaisuihin.

  • Teamit Omnichannel on kokonaisratkaisu yritykselle, jolla on liiketoimintaa sekä verkossa että kivijalassa. Ratkaisu kattaa kaiken vaadittavan verkkokaupasta ERP-toiminnallisuuksiin ja POS-järjestelmään valmiiksi integroituna kokonaisuutena.
  • Teamit Integrated on modulaarinen ratkaisu, joka yhdistää toisiinsa asiakkaan omat järjestelmät (esim. ERP, PIM) ja Teamitin monipuoliset verkkokaupparatkaisut. Lisäksi kokonaisuuteen voidaan joustavasti liittää muita kolmannen osapuolen ratkaisuja. Teamit Integrated mahdollistaa vaativien, räätälöityjen kokonaisuuksien toteuttamisen.

Teamitin verkkokaupparatkaisut soveltuvat sekä B2C- että B2B-myyntiin. Ratkaisu kattaa useita erityisesti B2B-myynnissä tarvittavia erityisominaisuuksia.

Teamitin palvelut verkkokauppiaille

Verkkokaupparatkaisujen lisäksi Teamit tarjoaa myös muita palveluita verkkokauppiaille. Teamitin tarjoamia palveluita ovat mm. palvelumuotoilu, ulkoasusuunnittelu- ja toteutus, johdon konsultointi, testaus, palvelun ylläpito, prosessien kehitys.

Pinterest
Teamit

Teamit:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Teamit:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Teamit:n tarjontaa

Teamit:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTeamit toteutti Valogalleria-verkkokaupan

Sähköextra on perinteikäs turkulainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1985. Sähköextra palvelee niin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Myynti, Verkkokaupparatkaisut, Open source, +8 muutaWordPress, WooCommerce, Kauppa, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, B2C-verkkokauppa, B2B-verkkokauppa, digipalvelut

Premium

BloggausVerkkokauppojen ja digipalveluiden merkitys on korostunut – Tuleeko muutoksesta pysyvä?

Jossain talousuutisessa luki, että business on palautunut koronaa edeltävään aikaan, mutta kysyntä puuttuu. Yrittäjänä on Lue lisää..

Tagit: Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, +36 muutaMaksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, Node.js, React, Java, Javascript, PHP, Python, WordPress, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Vuokratyövoima

Premium

BloggausTeamit toteutti monikanavaisen Felinas verkkokaupan

Felinas myy laadukkaita naisten vaatteita töihin, vapaa-aikaan ja juhlaan.Uusi verkkokauppa sekä myymälät Helsingin Lue lisää..

Tagit: Myynti, Verkkokaupparatkaisut, WooCommerce, +6 muutaKauppa, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, monikanavaisuus, ovipumppulaulaa, teamit

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Teamit kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia