Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monikanavaisten B2C- ja B2B-verkkokauppojen sekä integroitujen tilausjärjestelmien toteutus

post_image

TarjontaErinomainen asiakas- ja myyjäkokemus

Menestyvän verkkokaupan lähtökohtana on tarjota asiakkailleen erinomainen asiakaskokemus. Palvelumuotoilun avulla palvelu suunnitellaan siten, että asiointi verkkokaupassa on asiakkaalle mahdollisimman helppoa kattaen kaikki ostoprosessin vaiheet tuotteisiin tutustumisesta ostamiseen, toimitukseen ja mahdolliseen palautukseen. Ylivoimaisen asiakaskokemuksen edellytyksenä on, että verkkokaupan ylläpitäminen on tehokasta ja sujuvaa. Teamitin verkkokaupat on suunniteltu palvelemaan sekä asiakasta että kauppiasta.

Teamitin ratkaisut verkkokauppaan

Teamit tarjoaa monipuoliset ratkaisut monikanavaiseen kaupankäyntiin. Ratkaisumme kattavat sekä valmiista moduuleista toteutetut ratkaisut aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin ja asiakkaan omiin järjestelmiin integroituihin kokonaisratkaisuihin.

  • Teamit Omnichannel on kokonaisratkaisu yritykselle, jolla on liiketoimintaa sekä verkossa että kivijalassa. Ratkaisu kattaa kaiken vaadittavan verkkokaupasta ERP-toiminnallisuuksiin ja POS-järjestelmään valmiiksi integroituna kokonaisuutena.
  • Teamit Integrated on modulaarinen ratkaisu, joka yhdistää toisiinsa asiakkaan omat järjestelmät (esim. ERP, PIM) ja Teamitin monipuoliset verkkokaupparatkaisut. Lisäksi kokonaisuuteen voidaan joustavasti liittää muita kolmannen osapuolen ratkaisuja. Teamit Integrated mahdollistaa vaativien, räätälöityjen kokonaisuuksien toteuttamisen.

Teamitin verkkokaupparatkaisut soveltuvat sekä B2C- että B2B-myyntiin. Ratkaisu kattaa useita erityisesti B2B-myynnissä tarvittavia erityisominaisuuksia.

Teamitin palvelut verkkokauppiaille

Verkkokaupparatkaisujen lisäksi Teamit tarjoaa myös muita palveluita verkkokauppiaille. Teamitin tarjoamia palveluita ovat mm. palvelumuotoilu, ulkoasusuunnittelu- ja toteutus, johdon konsultointi, testaus, palvelun ylläpito, prosessien kehitys.

Pinterest
Teamit logo

Teamit:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Teamit:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Teamit:n tarjontaa

Teamit:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiTeamit toteutti monikanavaisen ratkaisun Marinekaupalle

Marinekauppa.com on Norcap Oy:n ylläpitämä kuluttajaverkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman veneilyalan tuotteita, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Myynti, Verkkokaupparatkaisut, Open source, +8 muutaWordPress, WooCommerce, Kauppa, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, B2C-verkkokauppa, B2B-verkkokauppa, digipalvelut

BloggausKokemuksia Teamitistä: Näin Teamitin osaajat kuvailevat Teamitiä työpaikkana

Teamitin osaajat keräävät kiitosta asiakkailta. Mutta millaisia kokemuksia Teamitistä Teamitin osaajilla puolestaan on? Lue lisää..

Tagit: Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, +24 muutaMobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vuokratyövoima

BloggausAjankohtaista: IT-ratkaisumyynti ja koronakevään vaikutus

Kirjoitin tämän vuoden tammikuussa blogiimme  IT-ratkaisumyynti 2020  ajatuksiani IT-ratkaisumyynnin kentästä vuodelle Lue lisää..

Tagit: Ohjelmistokehitys, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, +10 muutaWebkehitys, Open source, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Vuokratyövoima, Teamitfi

ReferenssiTeamit toteutti Valogalleria-verkkokaupan

Sähköextra on perinteikäs turkulainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1985. Sähköextra palvelee niin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Myynti, Verkkokaupparatkaisut, Open source, +8 muutaWordPress, WooCommerce, Kauppa, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, B2C-verkkokauppa, B2B-verkkokauppa, digipalvelut

BloggausTiedote: Teamit kasvaa ja haastaa tunnetuimmatkin ohjelmistoratkaisuja ja IT-palveluja tarjoavat IT-yritykset

Onko Teamit tuttu aikaisemmasta? Tähän kysymykseen 9/10 ohjelmistokehittäjistä ja testiautomaatio-osaajasta vastaa ei, mutta Lue lisää..

Tagit: Analytiikka, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, +24 muutaLaadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vuokratyövoima

BloggausVerkkokauppojen ja digipalveluiden merkitys on korostunut – Tuleeko muutoksesta pysyvä?

Jossain talousuutisessa luki, että business on palautunut koronaa edeltävään aikaan, mutta kysyntä puuttuu. Yrittäjänä on Lue lisää..

Tagit: Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, +36 muutaMaksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, Node.js, React, Java, Javascript, PHP, Python, WordPress, WooCommerce, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Vuokratyövoima

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Teamit kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia