Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedote: Teamit kasvaa ja haastaa tunnetuimmatkin ohjelmistoratkaisuja ja IT-palveluja tarjoavat IT-yritykset

BloggausOnko Teamit tuttu aikaisemmasta? Tähän kysymykseen 9/10 ohjelmistokehittäjistä ja testiautomaatio-osaajasta vastaa ei, mutta nyt tilanne on muuttumassa. Teamit on kaikessa hiljaisuudessaan kasvanut ja haastaa tunnetuimmatkin ohjelmistoratkaisuja ja IT-palveluja tarjoavat IT-yritykset ja konsulttitalot.

Teamit on vuodessa kasvanut 30 %, saanut lisää asiakkaita ja projekteja ja avannut tekoäly- ja data-analytiikan pelikentän.

Palvelutarjoomaan kuuluu Open Source -ohjelmistokehitys, testiautomaatio ja testauksen johtaminen, verkkokaupparatkaisut, tekoäly/AI-ratkaisut, data-analytiikka ja RPA-ratkaisut, joiden osaajia on runsaat 40 henkeä.

Teamitin panostus työviihtyvyyteen tuottaa tulosta ja näkyy paitsi henkilöstötyytyväisyydessä myös asiakaspalautteissa

Teamitin osaajat keräävät kiitosta asiakkailta. Vuonna 2020 asiakaspalautteen keskiarvo oli 4,4/5 ja kysymyksessä kuinka todennäköisesti suosittelisit Teamitin konsulttia 9/10.

Teamitillä työviihtyvyys nähdään kestävälle liiketoiminnalle elintärkeänä. Panostuksen tuloksia on havaittavissa erinomaisen asiakaspalautteen lisäksi korkeana sisäisenä suosittelutodennäköisyytenä (9,2/10) ja erinomaisilla keskiarvoilla kaikissa henkilöstötyytyväisyyskyselyn osa-alueissa.

— ”Yrityksen niin sanotun backoffice-porukan koko olemassaolon tarkoitus on tukea tiimiä ja siihen kuuluvia yksilöitä kaikin keinoin. Kun perusta on kunnossa, pystyy jokainen keskittymään olennaiseen. Kun yhteishenki on vahva, yhteinen intohimomme kestävien ja tehokkaiden ratkaisujen luomiselle pääsee uusiin ulottuvuuksiin”, sanoo Teamitin henkilöstö- ja hallintovastaava Christel Isberg-Arasola.

Teamit on luotettava kumppani

Teamitin jalansija markkinoilla on tukeva, ja Teamit pystyy jo yksittäisten kovien asiantuntijoiden lisäksi toimittamaan asiakkaalle myös kokonaisia kehitystiimejä ja kokonaisvastuullisia ohjelmistoprojekteja. Paikallista toimituskyvykkyyttä tukee tarvittaessa myös Teamitin nearshore-verkosto.

— ”Teamit on juuri sopivan kokoinen toimittaja ja kumppani”, sanoo konsultoinnin liiketoiminnasta vastaava Sami Talpiainen. ”Asiantuntijuutta riittää vaativiinkin hankkeisiin. Myynti- ja kehitysprosessit eivät jumita byrokratiarattaisiin, vaan joustavuus ja nopea reagointikyky ovat Teamitin selkeitä vahvuuksia.”

Luotettavuus on puolestaan Teamitin ydinarvoja. Avoimuus, luotettavuus, asenne ja innostus ovat Teamitillä punainen lanka niin asiakastyössä kuin sisäisessä toiminnassa.

Lue lisää: Kokemuksia Teamitistä — Näin Teamitin osaajat kuvailevat Teamitiä työpaikkana

Lue lisää Teamitin palveluista

Pinterest
Teamit logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Teamit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Open source
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Vuokratyövoima

Siirry yrityksen profiiliin Teamit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Teamit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Teamit - Muita referenssejä

Teamit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia