Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teamit toteutti monikanavaisen ratkaisun Marinekaupalle

ReferenssiMarinekauppa.com on Norcap Oy:n ylläpitämä kuluttajaverkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman veneilyalan tuotteita, parhailla mahdollisilla hinnoilla.

Tavoitteet

Marinekauppa päätti vuoden 2017 alussa uudistaa verkkokauppa-alustansa ja siinä samalla rakentaa verkkokaupan ja myymälän prosesseja saumattomasti tukevan ERP:n sekä POS:in.

Toimitettu ratkaisu

Projekti käynnistyi workshopilla, jossa käytiin Marinekauppa.comin ERP:lle, verkkokaupalle ja POS:ille asetetut vaatimukset sekä tavoitteet läpi. Varsinainen työntekeminen käynnistettiin määrittelydokumentin luomisen jälkeen. Teamit:n puolella projektivastaavana oli Joni Lindqvist, joka otti ilolla vastaan tekemisvaiheessa esiin tulleet uudet ideat.

Ensimmäiseksi otettiin käyttöön POS, jonka tulikoe oli Venemessut, jossa Marinekauppa.com palveli päälle toistatuhatta asiakasta. POS toimi hyvin ja sen käyttökouluttaminen Marinekauppa.comin tilapäiselle messuhenkilökunnalle onnistui helposti. Kevään 2018 toisella kvartaalilla lanseerattiin kokonaan uusittu Marinekauppa.com. Uuden ERP:n ansiosta yrityksen prosesseihin käytetty aika pieneni yli puolella.

Suosittelija:

Kävimme keskusteluja monen eri alustantoimittajan kanssa, mutta riittävän hyvää ja valmiiksi mietittyä pakettiratkaisua ei löytynyt yhdeltäkään toimittajalta. Teamit oli toimittajavaihtoehdoista oikeastaan ainoa, joka oli todella kiinnostunut tarpeistamme ja joka ymmärsi, että tarvitsemme kustomoidun ERP:n. Alustanvaihto-operaatio sujui mallikkaasti ja voin suositella Teamitiä yhteistyökumppaniksi muille WooCommerce –verkkokauppaa harkitseville.

Tomi Talas, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Teamit logo

Tiedot

Tilaaja: Norcap Oy
Ajankohta: 2017 - 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Teamit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Open source
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

B2C-verkkokauppa
B2B-verkkokauppa
digipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Teamit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Teamit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Teamit - Muita referenssejä

Teamit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia