Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teamit toteutti Valogalleria-verkkokaupan

ReferenssiSähköextra on perinteikäs turkulainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1985. Sähköextra palvelee niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, sähköalan ammattilaisia kuin kiinteistöhuoltoliikkeitä kaikenlaisissa valaistukseen ja sähköön liittyvissä tarpeissa. Sähköextra on tunnettu henkilökohtaisesta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Sähköextralle on tärkeintä, että asiakkaat saavat toiveiden ja vaatimusten mukaiset tuotteet ja palvelut – nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti.

Tavoitteet

Sähköextra oli uudistanut verkkosivunsa hiljattain ja sivustouudistuksen tuloksena oli syntynyt tyylikkäät ja toimivat sivut. Jotta Sähköextra voisi palvella asiakkaitaan myös liikkeen aukioloajan ulkopuolella, toimitusjohtaja Marjut Lindström oli alkanut miettiä verkkokaupan perustamista. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi Sähköextra voisi auttaa asiakkaitaan valaistustarpeissaan tarjoamalla suunnitteluapua tarkkojen valaisinkohtaisten tietojen lisäksi.

Toimitettu ratkaisu

Marjut kuuli pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltaan, että Teamit oli toimittanut sähköisen tilausjärjestelmän turkulaiselle yritykselle. Parin tapaamisen jälkeen Teamitin kanssa löytyi yhteinen sävel ja yhteistyö alkoi yhdessä Sähköextran ja Sähköextran käyttämän mainostoimiston kanssa. Tavoitteena oli tehdä design-valaisimiin ja valaistukseen erikoistunut verkkokauppa, valogalleria.fi, joka laajentaisi Sähköextran ensiluokkaisen palvelun verkkoon.

Valogalleria.fi-verkkokaupassa valaisimia voi hakea useilla eri hakukriteereillä, kuten suunnittelijan, valmistajan, tilan, tyylin tai käyttötarkoituksen mukaisesti. Verkkokaupassa on runsaasti kuvia erilaisista tiloista, joihin valaisimia on sijoitettu, jolloin valaisinten sopivuutta on helpompi arvioida.

Suosittelija:

"Kokemuksemme mukaan Teamit on asiantunteva, ratkaisukeskeinen ja joustava kumppani. Teamitin toimintamalliin kuuluu kokonaisvaltainen projektisuunnittelu ja tekninen toteutus, jossa ratkaisut pyritään rakentamaan asiakkaan tulevaisuuden muutostarpeet huomioiden. Heitä selvästi ohjaa aito halu ja kiinnostus löytää toimivia ja tehokkaita ratkaisuja asiakkaalle."

Marjut Lindström, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Teamit logo

Tiedot

Tilaaja: Sähköextra Oy
Ajankohta: 2016

Lisätietoja

Yritysprofiili Teamit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Open source
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

B2C-verkkokauppa
B2B-verkkokauppa
digipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Teamit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Teamit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Teamit - Muita referenssejä

Teamit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia