Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teamit

Ohjelmistokehitys. Laadunvarmistus. AI & Analytiikka. Tehostamme maailmaa älykkäillä ohjelmistoratkaisuilla.

Teamit - Yritysesittely

Autamme asiakkaitamme löytämään parhaat ohjelmistokehitys-, laadunvarmistus-, testaus-, analytiikka- ja tekoälyratkaisut. Toteutamme vaativat businesskriittiset järjestelmät ennennäkemättömällä palveluasenteella ja intohimolla, yhdessä asiakkaan kanssa. Erityisosaamisemme keskittyy Open Source eli avoimen lähdekoodin teknologioihin.

Asiakaslupauksemme
> Toimintamme on 100 % läpinäkyvää.
> Ohjelmistoratkaisumme ovat tulevaisuuden kestäviä ilman riskiä toimittajalukosta.
> Teemme mitä lupaamme – aina.
Työntekijöitä 26
Y-tunnus 2808016-1
Perustettu 2013
Www teamit.fi
Puh 010 323 7310
E-mail jussi.heikkila(at)teamit.fi
Toimipaikat Helsinki, Tampere
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Teknologia

Open source
(6)
Java
(4)
Javascript
(4)
React
(4)
WooCommerce
(4)
WordPress
(4)
Amazon Web Services
(2)
Node.js
(2)
Angular
(1)
Azure
(0)
Google
(0)
Linux
(0)
PHP
(0)
Python
(0)
React Native
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(6)
Konsultointi
(3)
Tuki- ja ylläpitotyö
(1)
Vuokratyövoima
(1)

Omat tagit

ecommerce
B2B verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
verkkokaupan ratkaisut
Verkkosivut
Woocommerce
WordPress

Teamit - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTeamit tukemassa Vitec Tietomittaa ympäristöhuoltoalan toiminnanohjausratkaisuissa

"Ajoittain tarvitsemme lisää kehityspanosta ohjelmistokehityksen nopeuttamiseksi. Rekrytointi ohjelmistoalalla on haastavaa ja aikaavievää, koska asiantuntijoita on vaikea saada varsinkin pääkaupunkiseudulla. Teamitiltä olemme saaneet loistavaa henkilökohtaista palvelua, sekä ohjelmistokehityksen ammattilaisia erinomaisella kustannustehokkuudella."

-- Toni Poikela, Head of Development, Vitec, 2020

Näytä referenssi

ReferenssiTeamit toteutti omaisuudenhoito- ja rahastoyhtiö Fourtonin uudet verkkosivut, joiden tavoitteena on edistää myyntiä ja mahdollistaa rahastojen merkitseminen

"Yhteistyö Teamitin kanssa sujui alusta asti hyvin. Projektin käynnistänyt kick off -workshop oli hyödyllinen ja kommunikointi projektin edetessä oli sujuvaa."

-- Jori Keckman, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeamit toteutti monikanavaisen ratkaisun Marinekaupalle

"Kävimme keskusteluja monen eri alustantoimittajan kanssa, mutta riittävän hyvää ja valmiiksi mietittyä pakettiratkaisua ei löytynyt yhdeltäkään toimittajalta. Teamit oli toimittajavaihtoehdoista oikeastaan ainoa, joka oli todella kiinnostunut tarpeistamme ja joka ymmärsi, että tarvitsemme kustomoidun ERP:n. Alustanvaihto-operaatio sujui mallikkaasti ja voin suositella Teamitiä.."

-- Tomi Talas, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeamit toteutti Valogalleria-verkkokaupan

"Kokemuksemme mukaan Teamit on asiantunteva, ratkaisukeskeinen ja joustava kumppani. Teamitin toimintamalliin kuuluu kokonaisvaltainen projektisuunnittelu ja tekninen toteutus, jossa ratkaisut pyritään rakentamaan asiakkaan tulevaisuuden muutostarpeet huomioiden. Heitä selvästi ohjaa aito halu ja kiinnostus löytää toimivia ja tehokkaita ratkaisuja asiakkaalle."

-- Marjut Lindström, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Teamit - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Teamitin projektipäälliköt huolehtivat siitä, että toteutukset vastaavat asiakkaan vaatimuksia Projektipäällikkö voi ottaa vastuun suurempien tai pienempien osaprojektien toteutuksesta. Teamitillä on sertifioituja projektipäälliköitä, joilla on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Teamitin avulla tehokkaampaa liiketoimintaa Teamitin asiantuntijoilla on erittäin monipuolinen kokemus liiketoiminnasta ja liiketoiminnan digitalisoimisesta. Kokemusta on toimimisesta sekä asiakkaan että toimittajan roolissa. Teamitin asiantuntijat osaavat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teamitin datakonsultit Teamitin data-analyytikot, datainsinöörit ja data scientistit auttavat erilaisissa datan hyödyntämiseen liittyvissä tarpeissa. Teamitin datakonsulteilla on laaja, kansainvälinen kokemus sekä B2C-, että B2B-markkinasta...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Arkkitehtuuri

Kokemusta ja näkemystä vaativiin projekteihin Teamitin ratkaisuarkkitehdit huolehtivat siitä, että toteutukset vastaavat asiakkaan vaatimuksia.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Graafinen suunnittelu

Asiakaslähtöisyyttä palvelumuotoilun ja graafisen suunnittelun avulla Teamitin graafiset suunnittelijat ja palvelumuotoilijat auttavat määrittämään ja toteuttamaan asiakkaillenne parhaiten sopivat palvelut. Palvelumuotoilu lähtee liikkeelle asiakkaiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Verkkokauppatoteutus AIO:lla Teamitillä on erittäin vankka kokemus erilaisten integraatioiden toteutuksen. Käytännössä kaikki järjestelmät on mahdollista yhdistää keskustelemaan keskenään. Integroinnin tekee huomattavasti helpommaksi, jos..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Nopesti liikkeelle Teamitin ketterän tiimin avulla Teamitillä on pitkä kokemus ketterästä kehityksestä. Käytännössä kaikki ohjelmistoprojektimme toteutetaan ketteränä kehityksenä. Teamitillä on kokemusta mm. CI:stä, DevOpsista, Scrumista ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymät asiakaslähtöisesti Teamitin asiantuntijoilla on laaja kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta. Asiakkaan kanssa käydään läpi suunniteltavalle palvelulle asetetut vaatimukset, joiden pohjalta tehdään palvelun esisuunnittelu...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Laadunvarmistusta ja testausta vankalla osaamisella Teamitillä on ensiluokkaiset osaajat testauksen eri vaiheisiin. Testipäälliköillämme on vankka osaaminen ja kokemus testauksen suunnittelusta ja koordinoinnista samoin kuin manuaalitestauksesta ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Teamitiltä löytyy kokeneet osaajat vaativiin ohjelmistokehityshankkeisiin Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kokonaisen tiimin tai yksittäisiä osaajia osaksi asiakkaan tiimiä. Toteutamme asiakaskohtaiset ohjelmistot myös avaimet käteen -toimituksina. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Ammattitaitoiset tekoälyosaajat Teamit on erikoistunut etenkin koneoppimisen, tekstin- ja kuvantunnistuksen sekä puheentunnistuksen ratkaisuihin. Teamit auttaa selvittämään millaiset tekoälytoteutukset sopisivat parhaiten yrityksenne tarpeisiin ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Erinomainen asiakas- ja myyjäkokemus Menestyvän verkkokaupan lähtökohtana on tarjota asiakkailleen erinomainen asiakaskokemus. Palvelumuotoilun avulla palvelu suunnitellaan siten, että asiointi verkkokaupassa on asiakkaalle mahdollisimman helppoa kattaen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teamitin asiantuntijoilla on erittäin monipuolinen kokemus liiketoiminnasta ja liiketoiminnan digitalisoimisesta. Kokemusta on toimimisesta sekä asiakkaan että toimittajan roolissa. Teamitin asiantuntijat osaavat neuvoa miten yrityksenne saa parhaan hyödyn..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IT

Kestävien ohjelmistokehitysratkaisujen kehittäminen on meille sydämenasia Teamitiltä saatte valmiit ratkaisut, kokonaiset tiimit ja asiakaslähtöisimmät asiantuntijat ohjelmistokehitys-, laadunvarmistus-, testaus-, verkkokauppa- , analytiikka- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Julkishallinto

Teamitillä on kokemusta useimmista toimialoista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla: TerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusPankki, rahoitus ja vakuutusVähittäis- ja tukkukauppaLogistiikkaTeollisuusJulkinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kauppa

Toteutamme yli 20 vuoden kokemuksella markkinoiden edistyksellisimmät monikanavaisen Omnichannel verkkokaupan kokonaisratkaisut kuluttaja- ja B2B-kaupan tarpeisiin. Huomioimme asiakkaan toimialan erityispiirteet ja opastamme liiketoiminnan ja myynnin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teamitillä on kokemusta useimmista toimialoista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla: TerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusPankki, rahoitus ja vakuutusVähittäis- ja tukkukauppaLogistiikkaTeollisuusJulkinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Media

Teamitillä on kokemusta useimmista toimialoista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla: MediaTerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusPankki, rahoitus ja vakuutusVähittäis- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pankki ja vakuutus

Teamitillä on kokemusta useimmista toimialoista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla: Pankki, rahoitus ja vakuutusTerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusVähittäis- ja tukkukauppaLogistiikkaTeollisuusJulkinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Telekommunikaatio

Teamitillä on osaamista ja kokemusta niin mobiili-, web- kuin laiteläheisestäkin ohjelmoinnista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla. TerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusPankki, rahoitus ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teamitillä on kokemusta useimmista toimialoista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla: TerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusPankki, rahoitus ja vakuutusVähittäis- ja tukkukauppaLogistiikkaTeollisuusJulkinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Urheilu, viihde ja virkistys

Teamitillä on kokemusta useimmista toimialoista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla: TerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusPankki, rahoitus ja vakuutusVähittäis- ja tukkukauppaLogistiikkaTeollisuusJulkinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Teamitillä on kokemusta useimmista toimialoista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla: TeollisuusTerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusPankki, rahoitus ja vakuutusVähittäis- ja tukkukauppaLogistiikkaJulkinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Teamit - Referenssit

Teamit - Bloggaukset

 

Teamit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku