Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Teamit

Ohjelmistokehitystä, testausta, analytiikka, automatisointia, älyä — kestävästi ja asiakaslähtöisesti.

Teamit - Yritysesittely

Teamit on Open Source-teknologioihin erikoistunut IT-palvelutalo. Autamme asiakkaitamme löytämään parhaat ohjelmistokehitys-, laadunvarmistus-, testaus-, verkkokauppa-, analytiikka- ja tekoälyratkaisut.

Asiakaslähtöisyys on toimintamme perusta. Toteutamme vaativat businesskriittiset järjestelmät ennennäkemättömällä palveluasenteella ja intohimolla, yhdessä asiakkaan kanssa.
Työntekijöitä 21
Y-tunnus 2808016-1
Perustettu 2013
Www teamit.fi
Puh 010 323 7310
E-mail jussi.heikkila(at)teamit.fi
Toimipaikat Helsinki, Tampere
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Kauppa
(4)
Asiantuntijapalvelut
(0)
IT
(0)
Julkishallinto
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)
Telekommunikaatio
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Open source
(4)
WooCommerce
(4)
WordPress
(4)
Amazon Web Services
(0)
Angular
(0)
Google
(0)
Java
(0)
Javascript
(0)
Linux
(0)
Node.js
(0)
PHP
(0)
Python
(0)
React
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(4)
Konsultointi
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

ecommerce
B2B verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
verkkokaupan ratkaisut
Verkkosivut

Teamit - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTeamit toteutti omaisuudenhoito- ja rahastoyhtiö Fourtonin uudet verkkosivut, joiden tavoitteena on edistää myyntiä ja mahdollistaa rahastojen merkitseminen

"Yhteistyö Teamitin kanssa sujui alusta asti hyvin. Projektin käynnistänyt kick off -workshop oli hyödyllinen ja kommunikointi projektin edetessä oli sujuvaa."

-- Jori Keckman, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeamit toteutti monikanavaisen ratkaisun Marinekaupalle

"Kävimme keskusteluja monen eri alustantoimittajan kanssa, mutta riittävän hyvää ja valmiiksi mietittyä pakettiratkaisua ei löytynyt yhdeltäkään toimittajalta. Teamit oli toimittajavaihtoehdoista oikeastaan ainoa, joka oli todella kiinnostunut tarpeistamme ja joka ymmärsi, että tarvitsemme kustomoidun ERP:n. Alustanvaihto-operaatio sujui mallikkaasti ja voin suositella Teamitiä.."

-- Tomi Talas, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeamit toteutti Valogalleria-verkkokaupan

"Kokemuksemme mukaan Teamit on asiantunteva, ratkaisukeskeinen ja joustava kumppani. Teamitin toimintamalliin kuuluu kokonaisvaltainen projektisuunnittelu ja tekninen toteutus, jossa ratkaisut pyritään rakentamaan asiakkaan tulevaisuuden muutostarpeet huomioiden. Heitä selvästi ohjaa aito halu ja kiinnostus löytää toimivia ja tehokkaita ratkaisuja asiakkaalle."

-- Marjut Lindström, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeamit delivered the B2B- oneclicklca.com-webstore to Bionova

"I worked with Teamit on two different projects and I have been very satisfied with their professionalism, attention to detail, communication, and ability to deliver. The technical skills of their team members were top-notch, and at the same time they made sure to communicate effortlessly also with members of our staff with very little tech expertise. I can only recommend them for any type of.."

-- Erica Terranova, Marketing Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Teamit - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Teamitin asiantuntijoilla on useamman kymmenen vuoden kokemusta B2B- ja B2C-myynnistä Asiantuntijamme auttavat yritystänne myyntiprosessin luomisessa. Käymme läpi asiakkaiden ostopolut ja suunnittelemme yhdessä ostokäyttämistä tukevat digitaaliset..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Teamitin projektipäälliköt huolehtivat siitä, että toteutukset vastaavat asiakkaan vaatimuksia Projektipäällikkö voi ottaa vastuun suurempien tai pienempien osaprojektien toteutuksesta. Teamitillä on sertifioituja projektipäälliköitä, joilla on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Teamitin avulla tehokkaampaa liiketoimintaa Teamitin asiantuntijoilla on erittäin monipuolinen kokemus liiketoiminnasta ja liiketoiminnan digitalisoimisesta. Kokemusta on toimimisesta sekä asiakkaan että toimittajan roolissa. Teamitin asiantuntijat osaavat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Sujuvaa (verkko)kaupankäyntiä Teamitin asiantuntijat tietävät millaisen ERP- eli toiminnanohjaustelmän verkkokauppias tarvitsee. Teamitin Omnichannel-ratkaisu sisältää ERP-järjestelmän, joka mahdollistaa joustavan ja tehokkaan varastonhallinnan,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teamitin datakonsultit Teamitin data-analyytikot, datainsinöörit ja data scientistit auttavat erilaisissa datan hyödyntämiseen liittyvissä tarpeissa. Teamitin datakonsulteilla on laaja, kansainvälinen kokemus sekä B2C-, että B2B-markkinasta...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Arkkitehtuuri

Kokemusta ja näkemystä vaativiin projekteihin Teamitin ratkaisuarkkitehdit huolehtivat siitä, että toteutukset vastaavat asiakkaan vaatimuksia.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Graafinen suunnittelu

Asiakaslähtöisyyttä palvelumuotoilun ja graafisen suunnittelun avulla Teamitin graafiset suunnittelijat ja palvelumuotoilijat auttavat määrittämään ja toteuttamaan asiakkaillenne parhaiten sopivat palvelut. Palvelumuotoilu lähtee liikkeelle asiakkaiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Verkkokauppatoteutus AIO:lla Teamitillä on erittäin vankka kokemus erilaisten integraatioiden toteutuksen. Käytännössä kaikki järjestelmät on mahdollista yhdistää keskustelemaan keskenään. Integroinnin tekee huomattavasti helpommaksi, jos..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Nopesti liikkeelle Teamitin ketterän tiimin avulla Teamitillä on pitkä kokemus ketterästä kehityksestä. Käytännössä kaikki ohjelmistoprojektimme toteutetaan ketteränä kehityksenä. Teamitillä on kokemusta mm. CI:stä, DevOpsista, Scrumista ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymät asiakaslähtöisesti Teamitin asiantuntijoilla on laaja kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta. Asiakkaan kanssa käydään läpi suunniteltavalle palvelulle asetetut vaatimukset, joiden pohjalta tehdään palvelun esisuunnittelu...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Laadunvarmistusta ja testausta vankalla osaamisella Teamitillä on ensiluokkaiset osaajat testauksen eri vaiheisiin. Testipäälliköillämme on vankka osaaminen ja kokemus testauksen suunnittelusta ja koordinoinnista samoin kuin manuaalitestauksesta ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Teamitiltä löytyy kokeneet osaajat vaativiin ohjelmistokehityshankkeisiin Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kokonaisen tiimin tai yksittäisiä osaajia osaksi asiakkaan tiimiä. Toteutamme asiakaskohtaiset ohjelmistot myös avaimet käteen -toimituksina. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Ammattitaitoiset tekoälyosaajat Teamit on erikoistunut etenkin koneoppimisen, tekstin- ja kuvantunnistuksen sekä puheentunnistuksen ratkaisuihin. Teamit auttaa selvittämään millaiset tekoälytoteutukset sopisivat parhaiten yrityksenne tarpeisiin ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Erinomainen asiakas- ja myyjäkokemus Menestyvän verkkokaupan lähtökohtana on tarjota asiakkailleen erinomainen asiakaskokemus. Palvelumuotoilun avulla palvelu suunnitellaan siten, että asiointi verkkokaupassa on asiakkaalle mahdollisimman helppoa kattaen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

IT

Teamit on vuonna 2013 perustettu ohjelmistokonsultointi- ja tuotetalo Teamitiltä saat valmiit ratkaisut, kokonaiset tiimit ja osaavat asiantuntijat ohjelmistokehitys-, testaus-, ecommerce- ja tekoälytarpeisiisi. Konsultoiva toimintatapamme auttaa asiakkaitamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Julkishallinto

Teamitillä on kokemusta useimmista toimialoista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla. TerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusPankki ja vakuutusJulkinen sektori Julkishallinto Teamit osallistuu Verohallinnon..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Urheilu, viihde ja virkistys

Teamitillä on kokemusta useimmista toimialoista Olemme vuosien varrella työskennelleet mm. seuraavilla toimialoilla. TerveysteknologiaÄlylaitevalmistusHigh TechPeliteollisuusPankki ja vakuutusJulkinen sektori Laiteläheinen ohjelmointi ja testaus Teamit on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Teamit - Referenssit

Teamit - Bloggaukset

Teamit - Rekryilmoitukset

 

Teamit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku