Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Luxury Collection Automobiles – Markkinoinnin automaatiolla laadukkaita liidejä

ReferenssiLuksusautoja maahantuova Luxury Collection Automobiles aloitti yhteystyön Menestystarinoiden kanssa ratkaistakseen markkinointiaan vaivaavan aikapulan. Heillä oli rajalliset resurssit markkinoinnin tekemiseen, joten apua lähdettiin hakemaan markkinoinnin automaatiosta.

Luxury Collection Automobilesille tulee jatkuvasti uusia tuotteita päivitettäväksi verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Aikaa on säästänyt etenkin somepäivitysten automaatio. Jokainen auto julkaistaan nettisivujen lisäksi automaattisesti Facebookissa, jolloin ne saavat huomattavasti enemmän näkyvyyttä. Automaatioiden avulla myös kerätään tietoa verkkosivujen kävijöistä, mikä auttaa tuottamaan laadukkaita liidejä myyjille.

RATKAISU MARKKINOINNIN AIKAPULAAN

Luxury Collection Automobilesin toimitusjohtaja Miika Toivonen kertoo valinneensa Menestystarinat markkinointikumppaniksi tuttavansa suosituksen perusteella. Ennen alkuvuodesta alkanutta yhteistyötä he eivät olleet juurikaan panostaneet digimarkkinointiin. Tekeminen ei ollut systemaattista vaan markkinointia tehtiin silloin, kun sattui olemaan aikaa.

– Joskus teimme bannereita Kauppalehteen tai päivitimme somea itse, ja teimme Googlen optimointijuttuja, Toivonen kertoo.

Menestystarinat hoitaa nyt heidän digimarkkinointinsa kokonaisuutta, johon kuuluvat markkinoinnin automaatioGoogle Ads -mainonta ja Facebook-mainonta. Aiemmin Luxury Collection Automobilesilla ei ollut juurikaan tietoa markkinoinnin automaation mahdollisuuksista. Tähän mennessä saavutetut tulokset ovat lupaavia.

– Tämä on vaikuttanut toimivalta kokonaisuudelta, Toivonen toteaa.

SOMESTA TULLUT KÄVIJÄLIIKENNE MONINKERTAISTUNUT

Julkaisujen automatisoinnin jälkeen somen kautta tullut verkkosivujen kävijäliikenne on jo moninkertaistunut. Automaatioiden ansiosta someviestintä on tiivistä ja ajantasaista. Tästä on erityisesti hyötyä heidän kaltaiselleen yritykselle, jolla on usein päivittyviä tuotteita. Sen ansiosta yrityksen työntekijät pystyvät keskittymään omaan ydinosaamiseensa.

Luxury Collection Automobilesilla yksi markkinoinnin automaation tärkeimmistä tavoitteista on saada otettua potentiaaliseen asiakkaaseen yhteyttä oikeaan aikaan. Kun henkilö on vieraillut riittävän usein sivustolla, myyjä saa siitä ilmoituksen. Näin asiakkaat tavoitetaan ostopolun oikeassa vaiheessa. Automaatioilla myös huolehditaan toistuvien asioiden hallinnoinnista, kuten uutiskirjeen lähettämisestä.

Toivonen kertoo yhteistyöstä olleen heille selvästi hyötyä. Hän on myös tyytyväinen markkinoinnin säännölliseen raportointiin. Työ on vielä alkuvaiheessa, mutta Toivonen toteaa voivansa suositella Menestystarinoita markkinointikumppaniksi.

– Yhteistyö on toiminut juuri niin kuin on pitänyt. Markkinointiin on saatu automaatiota ja se vielä kehittyy koko ajan.

Suosittelija:

Yhteistyö on toiminut juuri niin kuin on pitänyt. Markkinointiin on saatu automaatiota ja se vielä kehittyy koko ajan.

Luxury Collection Automobiles, Miika Toivonen toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Menestystarinat Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Luxury Collection Automobiles

Lisätietoja

Yritysprofiili Menestystarinat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Google
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Google Ads
facebook
LinkedIn

Siirry yrityksen profiiliin Menestystarinat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Menestystarinat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat - Muita referenssejä

Menestystarinat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia