Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ammattitaitoista pilvikonsultointia ja sovelluskehitystä

post_image

TarjontaMe autamme kehittämään IT- ympäristöstänne joustavamman ja skaalautuvamman, sekä valitsemaan ja rakentamaan tarpeisiinne soveltuvat palvelut ja sovellukset.

Tarjoamme ammattitaitoista pilvikonsultointipalveluita liittyen privaatti, julki tai hybridipilveen AWS-, Azure- tai GCP-ympäristöissä.


Meiltä löytyy tiimi sertifioituja pilviarkkitehtejä, -ylläpitäjiä sekä DevOps-kehittäjiä toteuttamaan, automatisoimaan ja hallinnoimaan privaatti- tai hybridipilviympäristöjä.


Lisäksi olemme apunasi sovelluskehityksessä ja alustapalveluiden suunnittelussa sekä hyödyntämisessä. Varmistamme, että pilvipalvelusi ovat kyberturvallisia. Olemme apunasi analytiikan ja älykkään automaation hyödyntämisessä sekä keskitettyjen data-alustojen suunnittelussa ja toteutuksessa eri pilviympäristöihin.

Toteutamme pilviratkaisuja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille sitoutuneesti ja ammattitaidolla. 

Pinterest
Altoros Finland Oy logo

Altoros Finland Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Altoros Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Altoros Finland Oy:n tarjontaa

Altoros Finland Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiInfra-palvelun tarjoaja otti Bluemixin käyttöön

Unigma, a managed infrastructure services provider (MSP), recently delivered a cloud platform for unifying infrastructure Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Arkkitehtuuri, +11 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, IBM, IT, Konsultointi, Toteutustyö, Cloud Foundry, Bluemix, IBM Watson, OpenWhisk

Premium

BloggausMillainen on pilvipalveluiden tietoturva?

Pilven tietoturva  saattaa joskus olla hämmennystä aiheuttava tekijä. Tietoturva on luonnollisesti ja ehdottomasti Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +23 muutaHankinta, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, IT, Konsultointi, AWS Cloud Architecture, azure, AWS Virtual Private Cloud, AWS Cloudformation, open cloud

Premium

BloggausBluemix Day with IBM and Altoros

How to take great ideas into implementation? Let’s find out in our whole day Bluemix event, focusing on both technical and Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +14 muutaArkkitehtuuri, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, IBM, Open source, IT, Pankki ja vakuutus, Koulutus, Toteutustyö, Bluemix, Cloud Foundry, Microservices

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Altoros Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia