Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Big Datan hyödyntäminen liiketoiminnassa

post_image

TarjontaTarvitsetko apua tietovarastojen kehittämiseen, eri teknologioiden välisiin integraatioihin tai suorituskyvyn optimointiin? Meidän vahva asiantuntijatiimi auttaa sinua hyödyntämään datasta saatavaa tietoa ja kertoo teille, kuinka se voidaan muuttaa aidoksi liiketoimintahyödyksi.

Asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme mm. tietovarastojen kehittämisessä, eri teknologioiden välisissä integraatioissa sekä suorituskyvyn optimoinnissa. Meillä on myös runsaasti kokemusta ja osaamista NoSQL-tietokannoista. Asiantuntijamme hallitsevat mm: Hadoop, Cassandra, MongoDB, Couchbase, NuoDB, Redis sekä Apache Hbase ohjelmistoja.

Pinterest
Altoros Finland Oy logo

Altoros Finland Oy:n tarjonta

Big Data

Lisätietoja

Altoros Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Altoros Finland Oy:n tarjontaa

Altoros Finland Oy:n Big Data -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Altoros Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia