Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ketterää ohjelmistokehitystä

post_image

TarjontaKetteriä menetelmiä (Agile, Kanban, Scrum) hyödyntäen, pystymme vastaamaan nopeasti asiakkaan jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin; jakamaan projektin pienempiin hallittaviin osiin ja iteraatioihin sekä toimittamaan uusia versioita nopeammin ja useammin. Toimintamme on läpinäkyvää ja viestintä avointa ja säännöllistä. 

Käytössämme on laaja ja monipuolinen teknologia-osaaminen, sekä Yli 350 osaavan asiantuntijan yksikkö. Teknologioita mm: Java, .Net, JavaScript, React, Angular, Node,js, Python, R, analytiikka/tekoäly, Azure, AWS, GCP, Mobile.

Valitsemme asiantuntijoistamme juuri teidän projektiin sopivat ammattilaiset. Asiantuntijoita on käytössäsi juuri oikea määrä, oikeilla osaamisilla ja oikealla hetkellä tarpeittesi mukaan. Lisäksi, tiimin koko skaalautuu molempiin suuntiin.

Hybridi-palvelu mallimme avulla tarjoamme riskittömän takuuajan, laajan ja monipuolisen teknologiaosaamisen sekä sitoutuneet ammattilaiset.

Tutustu palveluumme tästä.

Annamme palvelullemme 30-päivän tyytyväisyystakuun - jos et ole tyytyväinen, et maksa mitään.

Pinterest
Altoros Finland Oy logo

Altoros Finland Oy:n tarjonta

Ketterät menetelmät

Lisätietoja

Altoros Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Altoros Finland Oy:n tarjontaa

Altoros Finland Oy:n Ketterät menetelmät -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Altoros Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia