Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Autamme mobiilisovelluksesi kehttämisessä ja toteuttamisessa

post_image

TarjontaTarjoamme täyden elinkaaren hallinnan iOS-, Android- ja Hybridi-pohjaisille sovelluksille prototyypeistä käyttöönottoon ja testaukseen. Toteutamme applikaatioita, jotka ovat ladattavissa sovelluskauppojen, kuten Applen App Storen tai Google Play -kaupan kautta. Palveluumme kuuluu koko toimitusketju: konseptointi, suunnittelu, tekninen toteutus, testaus ja julkaisu.

Altoroksella on osaava noin 20 henkilön mobiilikehitysosasto rakentamaan liiketoimintaa tehostavia ja helppokäyttöisiä sovelluksia. Kehitämme sovelluksia natiivisti iOS, Android sekä tarvittaessa myös Windows alustoille. Cross-alustoista tuttuja ovat mm. Xamarin, React Native, Cordova. Teemme myös eri alustojen välisiä porttauksia sekä integraatioita.

?Jos teillä on idea tai tarve rakentaa mobiilisovellus, me autamme mielellämme sen kehittämisessä ja toteuttamisessa. Meillä on yli 100 menestyksekkäästi toimitettua mobiilisovellusten kehityshanketta eri toimialojen yrityksille.

Pinterest
Altoros Finland Oy logo

Altoros Finland Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Altoros Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Altoros Finland Oy:n tarjontaa

Altoros Finland Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Altoros Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia