Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työharjoittelija tuotekehitystiimiin

RekryilmoitusKiinnostaako sinua oman osaamisesi kehittäminen käytännön työssä ja työskentely maailman johtavien konevalmistajien kanssa? Mitäs sanot näköalapaikasta huipputeknologian aallonharjalla, loistavien työkaverien ympäröimänä? Jos mielenkiintosi heräsi, kannattaa lukea tämä ilmoitus loppuun!

Haemme tekniikan työharjoittelijaa keväästä/kesästä 2023 alkaen Epecin tuotekehitystiimiin oppimaan ja kehittymään alan rautaisten SW ammattilaisen kanssa. Jotta voimme tarjota sinulle riittävän tuen ja opastuksen työhösi, vaatii tämä tehtävä läsnäoloa Seinäjoella, lähellä muuta tiimiä.

Mitä harjoittelu/kesätyö pitää sisällään?

Tulisit sijoittumaan Epecin SW Tools Development -tiimiin, jossa kanssasi työskentelisi kymmenkunta ohjelmistoalan ammattilaista. Tehtäväsi olisi Epecin ohjelmistotuotteiden kehitys yhdessä muun tiimin kanssa. Tiimissä kehitetään sovelluksia Windowsille sekä CODESYS kirjastoja. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta, sillä Epecillä harjoittelijat pääsevät käsiksi oikeisiin töihin! Harjoittelujakson aikana pääset myös verkostoitumaan organisaatiomme sisällä ja tutustumaan muihin harjoittelijoihimme.

Mitä odotamme sinulta?

Tämä harjoittelu on suunnattu amk:n 3. vuosikurssin opiskelijoille, joilla on vielä työharjoittelu suorittamatta opinnoissaan. Sopivia koulutusaloja näihin tehtäviin ovat ohjelmistotekniikka tai tieto- ja viestintätekniikka. Tässä tehtävässä tarvitaan osaamista C# ohjelmointikielestä ja eduksi katsomme, jos hallitset myös jotain seuraavista: Python, C++, C, PLCopen (FBD ja ST). Alan opintojen lisäksi odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä aitoa halua oppia uutta.

Miksi meille kannattaa hakea?

Tarjoamme harjoittelijoillemme mielenkiintoisia aiheita opinnäyte- ja diplomitöille. Olemme työnantajana aidosti kiinnostuneita pitkäaikaisesta yhteistyöstä kanssasi! Harjoitteluajalta maksettavan harjoittelijapalkan lisäksi saat käyttöösi Epecin henkilöstöetuja, mm. työterveyshuollon sekä ePassi liikunta- ja kulttuuriedun.

Miten jatketaan?

Lähetä hakemuksesi työharjoitteluun tai kesätöihin Epecin urasivuston kautta 5.2.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulevan tiimisi esihenkilö, Kimmo Takaluoma (044 557 7053) / kimmo.takaluoma@epec.fi

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 17.1.2023 - 5.2.2023
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2355093-tyoharjoittelija-tuotekehitystiimiin

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä