Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elektroniikkasuunnittelijoita

RekryilmoitusMiltä kuulostaisi työskentely maailman johtavien konevalmistajien tarpeita vasten? Entäpä itse suunnittelemasi elektroniikan valmistuksen seuraaminen omassa tehtaassa, työpisteesi vieressä? Jos mielenkiintosi heräsi, kannattaa jatkaa lukemista!

Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti Elektroniikkasuunnittelijoita kehittämään liikkuvien työkoneiden ohjauselektroniikkaa. Haemme tiimiimme asiantuntijoita, jotka viihtyvät sulautettujen tuotteiden parissa ja ymmärtävät sekä tuotannon että tuotehallinnan tarpeita.

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvan elektroniikka-alan koulutuksen sekä innon oppia alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Eduksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta elektroniikan parissa työskentelystä. Erityisesti kokemus sulautettujen järjestelmien kehityksestä on ehdoton vahvuus. Haemme tiimiimme jäseniä, jotka innostuvat monipuolisesta tehtäväkentästä ja ovat halukkaita sekä kyvykkäitä ottamaan vastuuta asioista. 

Vastineeksi tarjoamme sinulle huippukollegat, hyvät työsuhde-edut, tiimin tuen ja ripauksen hyvää huumoria työpäiviisi. Meillä pääsee aidosti vaikuttamaan asioihin – tässä työssä oman kädenjäljen saa näkyviin!

Työpisteesi voi olla Seinäjoen tai Tampereen toimipisteellämme ja etätyö on mahdollista hybridisti. Jos kiinnostuit tehtävästä, kirjaudu urasivustollemme tai rimpauta meille lisätietoja saadaksesi. Tehtävät täytetään aina sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Pispa (HW Manager) puh. 040 8371 553.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Seinäjoki, Tampere
Linkki: https://ura.epec.fi//jobs/1784952-elektroniikkasuunnittelijoita

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä