Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Test Engineer

post_image

RekryilmoitusSoftware Test Engineer

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haussa Tampereen toimipisteellemme 

Software Test Engineer

Etsimme ohjelmistotestaajaa radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien tuotekehitykseen. Tehtävänäsi on toimia ohjelmistotestaajana osana käyttöliittymätiimiä. Ohjelmisto on toteutettu C++/Qt:llä ja on osa laajaa Windows-sovellusta. Tehtävänäsi on luoda automatisoituja testejä, tulkita testien tuloksia ja luoda niistä raportteja. Testauksessa käytetään laajasti mm. seuraavanlaisia teknologioita/työkaluja:

  • Windows ja Linux
  • Robot Framework
  • Squish
  • Jenkins
  • JIRA
  • Ansible

Valittavalta henkilöltä toivomme koulutusta tai kokemusta ohjelmistotekniikan alalta. 

Voit taustaltasi olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja eikä sinulla tarvitse olla kokemusta kaikista yllä mainituista teknologioista, räätälöimme tehtävänkuvaa kokemuksesi perusteella. Tärkeää on, että olet valmis oppimaan uutta. 

Ryhmässämme on noin 30 huippuammattilaista työskentelemässä tutkasignaalitiedustelun parissa. Ryhmästämme löytyy laaja-alaista osaamistaustaa tekniseltä saralta, esimerkiksi laaja repertuaari antenneista, RF:stä, HW:stä, signaalinkäsittelystä ja moninaisista ohjelmistoteknologioista. Tiimimme koostuu pääsääntöisesti diplomi-insinööreistä ja muutamista tekniikan tohtoreista. Tekemistämme kuvaa tiivis tiimityö asiantuntijoiden kesken. 

Miksi Patrian kehitystyö on erityisen mielenkiintoista?

Parasta työssä on korkealaatuinen tekeminen moderneilla työkaluilla, sillä Patrialla ei tingitä teknisestä suorituskyvystä. Pääset mukaan usean vuoden kestoisiin ainutlaatuisiin asiakasprojekteihimme ja sinulla on mahdollisuus kehittyä ohjelmistoalan huippuammattilaiseksi. 

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Patria toimii mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Työskentelet osana mukavaa ja ketterää tiimiä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi! Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut ja erikoislääkäripalvelut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. Tehtävä on työn luonteesta johtuen mahdollista toteuttaa hybridityönä noin 50/50 perehdytysvaiheen jälkeen. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Lähetäthän meille ansioluettelosi ja hakemuksesi 1.10. mennessä, mikäli kiinnostuit avoinna olevasta tehtävästämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Rantanen puhelimitse +358 504071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.9.2023 - 1.10.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/software-test-engineer/2433007/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Avoin hakemus Bittiumille

Jatkuva haku

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisilla osaamisilla. Jos juuri nyt meillä ei näy avoinna osaamistasi vastaavaa ..

Osaamisalueet: IT

Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Back End ohjelmistokehittäjä, arvontapelit

Hakuaika: 20.2.2024 - 17.3.2024

Back End ohjelmistokehittäjä, arvontapelit Etsimme arvontapelien taustajärjestelmien tuoteperheen kehitystiimiin Back ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, React, Java, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Pilviarkkitehti

Hakuaika: 21.2.2024 - 6.3.2024

  Eläketurvakeskus (ETK) on työeläkkeiden tietotalo, jossa työskentelee lähes 300 eri alan asiantuntijaa ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, Arkkitehtuuri, Pilvipalvelut / SaaS, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Data Management Specialist (Lempäälä)

Hakuaika: 28.2.2024 - 21.3.2024

Oletko kiinnostunut tuotetiedoista ja työskentelystä erilaisten järjestelmien parissa? Haluatko päästä kehittämään ..

Sijainti: Lempäälä, Turku

job_image

Rekryilmoitus IT Specialist (Linux, DevOps, ALM)

Hakuaika: 28.2.2024 - 20.3.2024

  Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, Linux, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Vulnerability Researcher

Hakuaika: 29.2.2024 - 8.3.2024

  Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Tietoturva, C, C++, +4 muutaPython, Linux, Windows, IT

Sijainti: Espoo

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä