Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer | 44-69K | Finland

Rekryilmoitus

Tule sukeltamaan integraatioiden ja APIen pariin ja pyörittämään maailmaa kanssamme

 

 • Teemme työtä, jolla on aito merkitys - ilman integraatioita maailma ei pyörisi.
 • Töitä tehdään omissa Frends-tiimeissä - opit tuntemaan kollegasi, tiimihenki on vahva ja saat tekniset asiantuntijat ympärillesi.
 • Kehitystyö onnistuu joustavasti ja saat myös itse päättää, mistä päin Suomea työsi teet.
 • Meillä on oma, kehittyvä integraatioalusta Frends - tuotekehitystiimi on vieressä ja vastaa kun kysyt.
 • Olemme vakaa, järkevästi kasvava ja moderni integraatiotalo - pääset kehittymään turvallisessa ympäristössä.
 • Laajasta asiakaskunnastamme löydät kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä eri toimialoilta, jotka johtavat mielenkiintoisiin ja mielekkäisiin projekteihin ja erilaisiin tekniikoihin (mm. Aalto Yliopisto, Lähitaksi, St1).
"Integraatiopuolella rajapinnat ja teknologiat kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, eli meillä saa koko ajan tutkia ja oppia uutta. Täällä näkee myös hyvin mielenkiintoisesta näkökulmasta oman integraatioalustamme kehittymistä.” -Jura, Integration Developer.

Integraatiokehittäjän rooliin voit tutusta lisää blogeistamme:

 • https://careers.frends.com/pages/integraatiokehittajan-tyypillinen-viikko
 • https://careers.frends.com/pages/integraatiokehittajan-tyo-frendsilla

Tarjoamme

Teknologiat

Erikoisuutenamme on oma integraatioalustamme Frends, jota käytämme useimmiten projekteissamme. Frends on täysin suomalainen low-code, hybridi-integraatioalusta. Tuotteen tuoreimmassa inkarnaatiossa käytetään moderneja teknologioita ja pilvipalveluita. Frends on pohjautuu C#:iin ja pyörii Azuren päällä.

Lue, millaista Frendsillä on tehdä kehitystyötä blogistamme ja katso myös lyhyt demo-video. Voit myös tutustua Frends Akatemian ilmaiseen oppimispolkuun "L0 Getting Started" ja nähdä, mistä Frendsissä on kyse.

Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Taikasanoja töissämme ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Tuntemus API-arkkitehtuureista, API Managementista, GraphQL:stä ja LINQ:sta ovat asioita, joita arvostamme - ja joita pääset oppimaan.

Frendszone

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopistoLähitaksi, Eltel, S-Pankki, Turku Energia, Raisio).

Frendsissä on noin 200 asiantuntijaa, joista reilu 100 toimii omissa pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. Osa kehittäjistä on keskittynyt täysin kehitystyöhön, osa tekee tämän lisäksi esimerkiksi määrittelyä, kouluttamista tai myynnin tukea. Kuuntelemme tekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan roolia ja urapolkua jokaiselle mieluisaksi.

FAQ-blogissa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, joita keskusteluissa on herännyt. Arjestamme voit myös lukea lisää täältä. Arvoista ja kulttuuristamme kerromme lisää täällä. Panostamme myös perehdytykseen ja tuemme sinua.

Miltä kuulostaa

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit olla meihin näppärästi ja nopeasti yhteydessä ilman CV:tä ja tarkennellaan yhdessä lisää. Jätä yhteystietosi meille hakulinkin kautta (esim. LinkedIn-profiilin avulla) tai lähetä mailiosoitteesi meille tästä, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kaipaatko lisätietoja ja haluat jutella lisää? Olethan yhteydessä suoraan Jesseen, jesse.heinonen@frends.com

Rekrytointiprosessimme on nopea, avoin ja informatiivinen. Voit lukea prosessistamme lisää täältä. Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan ja työnteko onnistuu ympäri Suomea. Roolissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä maailmamme olisi ilman integraatioita

 • Raha ei liikkuisi. Ihmiset jonottaisivat pankkikonttoreissa maksamassa laskuja ja nostamassa rahaa.
 • Tavaratilaukset hoidettaisiin yhä puhelimella.
 • Laivat eivät pääsisi satamiin ilman ennakolta lähetettyjä tulli-ilmoituksia.
 • Sähkömittarit luettaisiin käsin.
 • Vanhat järjestelmät vanhenisivat ennen aikojaan, jos niiden päälle ei integraatiokeinoin pystyttäisi rakentamaan moderneja käyttöliittymiä.

Tutustu meihin lisää blogeistamme.

Pinterest
Frends iPaaS logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://careers.frends.com/jobs/1214876-software-developer
Yhteydenotto: jesse.heinonen@frends.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Frends iPaaS kotisivut

Frends iPaaS:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Frends iPaaS kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä