Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technical Service Manager | 50-69K

post_image

RekryilmoitusFrends kasvaa ja etsimme teknistä Palvelupäällikköä integraatioprojektien pariin.

Palvelupäällikkö tukee roolissaan vahvaa kasvuamme ja toimii luottohenkilönä useamman yrityksen digitarinaa kirjoitettaessa. Tehtävässä työskennellään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja Frends-tiimien kanssa tämän päivän integraatioiden parissa.

Roolissaan palvelupäällikkö hoitaa useampaa asiakkuuttamme ja pääsee myös toimimaan pienempien projektien projektipäällikkö-tyyppisessä roolissa.

Asiakkuuksien ja projektien lukumäärä riippuu asiakkaiden palveluiden laajuudesta. Palvelemme monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla, joten projektit vaihtelevat sekä sisällöltään, kestoltaan että toimialaltaan (asiakkaina mm. Aalto-yliopistoLähitaksi, Eltel, S-Pankki, Helen, Turku Energia, Raisio). Arki on näin vaihtelevaa ja monipuolista.

Työhön kuuluu muun muassa asiakaskommunikointia, erilaisia kokouksia sekä sisäisesti että asiakkaiden kanssa, projektien suunnittelua ja määrittelyä, resursoinnin ja töiden suunnittelua sekä raportointia. Työ vaatii nopeaa reagointia muuttuviin tilanteisiin ja vahvoja yhteistyötaitoja kuin myös teknistä osaamista ja ymmärrystä.

Palvelupäällikön arjesta voit lukea blogeistamme:

Tarjoamme

 • Kilpailukykyisen palkan 50-69K riippuen kokemuksestasi
 • Mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi kasvua uhkuvassa iPaaS-talossa
 • oman, kehittyvän integraatioalustan Frendsin, joka on saanut tunnustusta kansainvälisessä Gartner® Magic Quadrant™ -tutkimuksessa
 • Työnantajan, joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa
 • Päteviä työkavereita, oman mentorin ja tukea antavan esihenkilön
 • Turvallisen ja vakaan työpaikan start-up henkisellä otteella
 • Matalan hierarkian ja kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin
 • Kattavat edut (esim. mahdollisuus suorittaa sertejä, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, lastenhoitopalvelu, lounasetu- ja kulttuurietu, hieronta, fillarietu, kulttuuri- ja liikuntakerho)

Edellytämme roolissa

 • näkemystä integraatioprojektien tai ohjelmistoprojektien läpiviennistä.
 • ymmärrystä mitä tapahtuu konepellin alla myös tekniseltä kulmalta (esim. koodaus ja määrittely). Ideaalitilanteessa olet jo osallistunut itsekin projektien määrittelyyn ja suunnitteluun.
 • teknistä koulutusta.
 • kokemusta IT-ratkaisuihin liittyvistä palveluista ja elinkaaren eri vaiheisiin liittyvistä tarpeista.
 • näkemystä projektihallinnan ketteristä menetelmistä ja miten arki saadaan pelaamaan parhaiden käytänteiden mukaisesti.
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilönä olet proaktiivinen ja nautit asiakastyöstä sekä uusista, teknisistä ympäristöistä. Sinulla on kiinnostusta ymmärtää tuoteasiakkaidemme tarpeita ja liiketoimintaa sekä halua kehittää ja kasvattaa niitä.

Miltä kuulostaa?

Jos mielenkiintosi on herännyt, laitathan meille hakemuksesi ja kerrot itsestäsi lisää.

Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan.

Kaipaatko lisätietoja ja haluat jutella lisää? Olethan yhteydessä suoraan Jesseen, jesse.heinonen@frends.com 

Frends

Erikoisuutenamme on oma, suomalainen integraatioalustamme Frends eiPaaS, jota käytämme useimmissa projekteissamme. Frends on hybridi, low-code alusta, joka pohjautuu C#:iin ja pyörii Azuren päällä. Frendsissä on lähemmäs 200 asiantuntijaa, joista reilu 100 toimii omissa pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on integraatiokehittäjiä, arkkitehteja, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä.

Frendsiin tuotteena voit sukeltaa blogistamme, josta löydät myös lyhyen demovideon. Voit myös tutustua Frends Akatemian ilmaiseen oppimispolkuun "Frends Fundamentals - Getting Started" ja nähdä, mistä Frendsissä on kyse.

FAQ-blogissa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, joita keskusteluissa on herännyt. Arjestamme voit myös lukea lisää täältä. Arvoista ja kulttuuristamme kerromme lisää täällä.

Mitä maailmamme olisi ilman integraatioita?


 • Raha ei liikkuisi. Ihmiset jonottaisivat pankkikonttoreissa maksamassa laskuja ja nostamassa rahaa.
 • Tavaratilaukset hoidettaisiin yhä puhelimella.
 • Laivat eivät pääsisi satamiin ilman ennakolta lähetettyjä tulli-ilmoituksia.
 • Sähkömittarit luettaisiin käsin.
 • Vanhat järjestelmät vanhenisivat ennen aikojaan, jos niiden päälle ei integraatiokeinoin pystyttäisi rakentamaan moderneja käyttöliittymiä.
Pinterest
Frends iPaaS logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo / etätyö
Linkki: https://careers.frends.com/jobs/3778975-technical-service-manager-50-69k?utm_source=Itewiki&utm_medium=Itewiki&utm_campaign=SM+FI+4_2024&utm_id=Itewiki
Yhteydenotto: jesse.heinonen@frends.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Frends iPaaS kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Frends iPaaS:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Frends iPaaS kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä