Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integration Architect | 65-81K | Finland

post_image
Rekryilmoitus

Tule sukeltamaan integraatioiden ja APIen pariin ja pyörittämään maailmaa kanssamme!

Etsimme Frendsin rentoon ja ammattitaitoiseen integraatiotiimiin koodaavaa Integraatioarkkitehtia, jolla lajemmatkin kokonaisuudet pysyvät hyppysissä ja jolle integraatioarkkitehtuurien suunnittelu on suorastaan intohimo.

Mikäli toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja haluat olla mukana luomassa luottamuksellista ja avointa työyhteisöä haasteellisten projektien parissa, kuulisimme sinusta mielellään.

"Työni on suunnittelua, tiedon keräämistä lähde- ja kohdepäästä sekä erilaisten järjestelmien ja rajapintojen selvittelyä. Olennaista on ymmärtää, mitä kukin asiakasorganisaatio haluaa automatisoida ja miksi. Parasta työssäni on isojen kokonaisuuksien rakentaminen ja niiden onnistumisen näkeminen. Asiakkaalta täytyy myös osata kysyä oikeat kysymykset. Joskus myös haastaminen auttaa saavuttamaan tavoitteet. Integraatioala sopii osaajalle, jolla on vahva looginen päättelykyky, kyky hallita kokonaisuuksia sekä kiinnostusta siihen, miten yhteiskunta ja eri organisaatiot toimivat prosessien tasolla.” -Lauri, Integration Architect.

Tutustu rooliin lisää blogistamme. 

Tarjoamme


Toivomme sinulta löytyvän

  • kokemusta relaatiotietokantojen työstämisestä SQL:llä.
  • kokemusta järjestelmäintegraatioista ja ainakin yhdestä integraatioalustasta.
  • kykyä suunnitella suurempia kokonaisuuksia kuten relaatiotietokantoja tai integraatioarkkitehtuureja.
  • kykyä kommunikoida asiakkaiden kanssa.
  • .NET/C#-ohjelmointitaustaa.


Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Voit olla meihin näppärästi ja nopeasti yhteydessä ilman CV:tä ja tarkennellaan yhdessä lisää. Jätä yhteystietosi meille hakulinkin kautta (esim. LinkedIn-profiilin avulla) tai lähetä mailiosoitteesi meille tästä, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kaipaatko lisätietoja ja haluat jutella lisää? Olethan yhteydessä suoraan Jesseen, jesse.heinonen@frends.com

Rekrytointiprosessimme on nopea, avoin ja informatiivinen. Voit lukea prosessistamme lisää täältä. Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan ja työnteko onnistuu ympäri Suomea. Roolissa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Frendzone

Erikoisuutenamme on oma, suomalainen integraatioalustamme Frends eiPaaS, jota käytämme useimmissa projekteissamme. Frends on hybridi, low-code alusta, joka pohjautuu C#:iin ja pyörii Azuren päällä. Palvelemme monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla, joten projektit vaihtelevat sekä sisällöltään, kestoltaan että toimialaltaan (asiakkaina mm. Aalto-yliopistoLähitaksi, Eltel, S-Pankki, Helen, Turku Energia, Raisio).

Lue, millaista Frendsillä on tehdä kehitystyötä blogistamme ja katso myös lyhyt demo-video. Voit myös tutustua Frends Akatemian ilmaiseen oppimispolkuun "L0 Getting Started" ja nähdä, mistä Frendsissä on kyse.

Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Tuntemus API-arkkitehtuureista, API Managementista, GraphQL:stä ja LINQ:sta ovat asioita, joita arvostamme - ja joita pääset oppimaan.

Frendsissä on lähemmäs 200 asiantuntijaa, joista reilu 100 toimii omissa pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on integraatiokehittäjiä, arkkitehteja, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. 

Arkeemme pääset sukeltamaan täältä. FAQ-blogissa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, joita keskusteluissa on herännyt. Arvoista ja kulttuuristamme kerromme lisää täällä. 


Mitä maailmamme olisi ilman integraatioita?

  • Raha ei liikkuisi. Ihmiset jonottaisivat pankkikonttoreissa maksamassa laskuja ja nostamassa rahaa.
  • Tavaratilaukset hoidettaisiin yhä puhelimella.
  • Laivat eivät pääsisi satamiin ilman ennakolta lähetettyjä tulli-ilmoituksia.
  • Sähkömittarit luettaisiin käsin.
  • Vanhat järjestelmät vanhenisivat ennen aikojaan, jos niiden päälle ei integraatiokeinoin pystyttäisi rakentamaan moderneja käyttöliittymiä.

Tutustu meihin lisää blogeistamme.

Pinterest
Frends iPaaS logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Espoo / etätyö
Linkki: https://bit.ly/3Ub3uza
Yhteydenotto: jesse.heinonen@frends.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Frends iPaaS kotisivut

Frends iPaaS:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Frends iPaaS kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä