Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Software Architect

post_image

RekryilmoitusHei koodari, oletko valmis ottamaan askeleen kohti johtavan sovellusasiantuntijan pestiä? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä Senior Software Architectin roolissa.

Tuleva työyhteisösi koostuu 60 hengen mahtavasta porukasta, joista osa vaikuttaa Helsingissä, osa Turussa ja osa väestä työskentelee täysin etänä kotikolostaan. Olemme lämminhenkinen, kehitysnälkäinen, repäisevällä huumorilla varustettu työyhteisö ja odotamme jo kovasti, että saamme sinut osaksi porukkaamme! 

Senior sovellusarkkitehtina asiantuntijaosaamisesi pääsee valloilleen! Kirjoitat koodia, joka on puhdas, laadukas ja hyvin testattu - ja vastuullasi on myös auttaa muita kehittäjiä tekemään samoin. Tutkit ja arvioit eri teknologioiden soveltuvuutta, suunnittelet ohjelmistojen arkkitehtuuria, hyödynnät ja jaat parhaita käytäntöjä. Analysoit ja tunnistat järjestelmien, prosessien ja menetelmien rajoituksia ja ehdotat parannuksia. Meillä saat tilaa, vastuuta ja vapautta työskennellä asiakasprojekteissa oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Pääset monipuolistamaan ammattitaitoasi ja löytämään merkitystä työstäsi luomalla innovatiivisia ratkaisuja innostaville toimialoille.

Pääteknologioitamme ovat Python & Django, .NET & C#, React sekä TypeScript. Muovaamme kuitenkin palvelumme asiakkaan tavoitteiden, emme teknologian rajoitteiden pohjalta. Olemmekin ylpeitä siitä, että asiakkaamme ovat hyötyneet kyvykkyydestämme ehdottaa uusia tai epätavallisia ratkaisuja.

MENESTYT TEHTÄVÄSSÄ PARHAITEN, KUN:

  • Omaat työkokemusta vähintään seitsemän vuoden ajalta ohjelmistokehittäjänä toimimisesta
  • Olet työskennellyt useamman vuoden web- ja verkkopalveluiden kehityksen parissa
  • Koodaat taitavasti joko Python, TypeScript tai C# ohjelmointikielellä. Kaikkia näitä ei tarvitse osata, mutta toivomuksena on, että olisit koodannut useammalla teknologialla tähänastisen urasi aikana 
  • Tiivis yhteistyö tiimisi ja asiakkaiden kanssa on sinulle työn suola ja olet avoin jakamaan oppejasi muiden kanssa 
  • Sinulla on kyvykkyyksiä ja ambitiota toimia projektin lead?developerina

Hyödynnämme ohjelmistokehityksessä ketterän kehityksen menetelmiä, jonka vuoksi kokemus niistä auttaa sinua pääsemään nopeammin kiinni toimintaamme.

PLUSSAA hersyvästä huumorintajusta, joka välillä tirskahtelee yli laidan! 

Miksi Anders?

Sitoudumme kestävään digitaaliseen kehitykseen, joka maksimoi asiakkaan saaman hyödyn ja minimoi turhaan kehitykseen kuluvan ajan ja kustannukset. Meillä työntekijät ovat tärkein voimavaramme ja olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta (jotkut sanoo jopa kreisistä?!) työkulttuuristamme.

Anders on monipuolinen ja -kulttuurinen organisaatio, jossa sinä saat (ja pitää) olla oma suurenmoinen persoonasi.  

Me emme pönötä, emmekä politikoi, vaan haluamme rakentaa yhdessä työntekijöidemme kanssa aina vain parempia toimintamalleja. Kasvumme on kovaa ja haluamme kuulla työntekijöidemme ideoita tukemaan organisaatiomme vakaata kehitystä.

Kesälomista sinun ei tarvitse erikseen neuvotella, sillä riippuen senioriteetista, uudet Anderslaiset saavat aloittaessaan 2-4 vko palkallista lomaa. Tuemme lisäksi työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin eduin ja pyrimme järjestämään työporukalla aktiviteetteja myös poikkeusolojen aikana. Uskomme, että työntekijä pääsee parhaimpiin tuloksiin, kun kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehditaan.

Kokeneemmat kaverit saavat Andersilla halutessaan myös opastaa ja mentoroida nuorempia devaajia. Kannustamme pitämään luentoja, koulutuksia, kirjoittamaan blogeja ja kouluttautumaan. Työkalut meillä saa valita itse ja työpöydän koristella tai jättää koristelematta. Töitä voit tehdä omalla toimistollamme tai etänä, Sinä päätät!

Pinterest
Anders Innovations Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Turku, Helsinki tai 100% etä
Linkki: https://www.anders.com/fi/tyopaikat/
Yhteydenotto: anna-greta.marttila@anders.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Anders Innovations kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Auditointi
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto

Teknologia

Open source
React
C#
Python

Anders Innovations Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä