Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DevOps-insinööri

post_image

RekryilmoitusEtsimme Andersin DevOps-tiimiimme DevOps-insinöörejä konsultoinnin sekä sisäisten DevOps-tehtävien pariin.

Paikkakunnallasi ei ole väliä, sillä meidän puolestamme voit työskennellä vaikka kokonaan etänä. Halutessasi olet aina lämpimästi tervetullut myös Andersin Helsingin tai Turun toimistoille.

MILLAINEN TYÖNKUVA JA TIIMI SINUA ODOTTAA MEILLÄ?

DevOps-osaajana toimit asiakkaamme erikoisasiantuntijana ja pääset hyödyntämään osaamistasi kehitysympäristön ylläpidossa sekä kehittämisessä. Ydintehtäväsi on helpottaa kehittäjien työtä hyödyntämällä erilaisia DevOpsiin liittyviä työkaluja ja metodeja, sekä ohjeistamalla niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Joitakin Andersilla ja asiakkaillamme käytössä olevia työkaluja ovat esimerkiksi Ansible, Docker, Linux, Jenkins, Git, Red Hat, Hashicorp, Terraform ja Kubernetes.

Sparrausta, palautetta ja seuraa saat osaavan projektitiimisi lisäksi kollegoiltasi Andersilla. Olemme vahvistaneet DevOps-kyvykkyyksiämme jo vuosia ja olemme tehneet huimaa kehitystä niin omiin toimintatapoihimme kuin työkaluihin. Olemme rakentaneet oman CI/CD-alustan, osallistumme kansainväliseen EU-hankkeeseen sekä tarjoamme asiakkaille parasta mahdollista ohjelmistokehitystä DevOps-toimintamalliemme tuella.

DevOps-tiimiä johtaa meillä Paul, jolla on suuri sydän, hyvä huumorintaju, ja ennen kaikkea halu auttaa sinua menestymään. Myös tuleva tiimiläisesi, Joonas, lähettää sinulle terveisiä Andersin blogin kautta, käy siis lukemassa mitä Andersin DevOps-tiimillä on sinulle tarjottavana!

MILLAISILLA TAIDOILLA JA ASENTEELLA MENESTYT ANDERSIN DEVOPS-INSINÖÖRINÄ?

  • Tunnet DevOps-käytännöt ja metodit: olet jo joidenkin vuosien verran kerryttänyt kokemusta DevOps-ympäristössä ja -tehtävissä.
  • Osaat kehittää ja hallinnoida CD/CI-putkea, automatisointi on sinulle tuttua kauraa. 
  • Olet itseohjautuva, pohdit mielelläsi ratkaisuja parantaaksesi automaatiota ja kehittäjien käyttökokemusta. 
  • Olet DevOpsista ja hyvistä kehityskäytännöistä innostunut tekijä. Avoimuudellasi ja hyvällä yhteistyökyvylläsi autat asiakasta ja kollegojasi kehittämään sekä kehittymään.

MIKSI VALITA ANDERS TYÖNANTAJAKSESI?

Vähintäänkin näistä syistä!

  1. Haluamme palkata sinut tehtävään, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja joka innostaa sinua myös oppimaan ja kehittymään. Konsultointityön lisäksi Andersin oma DevOps-tiimi, sekä muut kollegat tarjoavat sinulle turvasataman, jonka puoleen voit kääntyä aina.
  2. Edistämme asiantuntijoidemme osaamista jatkuvasti erilaisin koulutuksin, sertifioinnein ja kannustamme anderslaisia jakamaan viimeisimpiä oivalluksiaan.
  3. Vaalimme työympäristössämme psykologista turvallisuutta, jossa kaikilla on helppo olla ja puhua avoimesti. Huolehdimme, että kaikki pääsevät porukkaan mukaan, myös etänä.
  4. Vastuullisuus on tärkeä kulmakivi kaikessa toiminnassamme. Meille vastuullinen yritystoiminta tarkoittaa harkittuja valintoja, yhteiskunnallista vastuunkantoa ja tasa-arvon sekä terveyden tukemista.
  5. Meillä virkistystoiminta viedään seuraavalle tasolle ja tapahtumia järjestetään kuukausittain illanistujaisten, pelailun, urheilun tai kulttuurin merkeissä. Andersilla kutsumme myös perheesi mukaan viettämään iltoja kanssamme, lapsilla ja ilman! Lisäksi uskomme, että ihmiset pääsevät parhaimpiin tuloksiin, kun kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehditaan. Käy lukemassa pitkä lista eduistamme anderslaisille urasivuillamme osoitteessa https://www.anders.com/fi/tyopaikat/!

 

ODOTAMME INNOLLA HAKEMUSTASI!

Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti. Lisätietoja tehtävästä ja kulttuuristamme antaa HR Business Partner Anna-Greta Marttila anna-greta.marttila@anders.com / 045 251 8430

Pinterest
Anders Innovations Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://www.anders.com/fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Anders Innovations kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva

Omat tagit

DevOps

Anders Innovations Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä