Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija

RekryilmoitusHei sinä IT-alan ammattilainen! Innostutko monipuolisesta tehtäväkentästä, mahdollisuuksista omiin vastuualueisiin sekä työstä, jossa pääset todella näkemään oman työsi vaikutukset? Jos nämä asiat sytyttivät sinut ja olet lisäksi oma-aloitteinen, aktiivinen ja innokas oppimaan uutta, kannattaa sinun ehdottomasti lukea tämä työpaikkailmoitus loppuun!

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa täydentämään tehokasta ja kovan luokan ammattilaisista koostuvaa IT-tiimiämme. Nykyinen tiimi työskentelee Seinäjoelta käsin, minkä vuoksi säännöllinen työskentely Seinäjoella on tässäkin tehtävässä tarpeen. Työtä voi kuitenkin hoitaa myös muilta paikkakunnilta Epecin joustavien etätyömahdollisuuksien vuoksi. Tuleva työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Mitä järjestelmäasiantuntijan työpäivään kuuluu?

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana asiantuntijatiimiämme kehittäen ja ylläpitäen liiketoimintakriittisiä tietojärjestelmiä, hallinnoiden SQL palvelintietokantoja ja järjestelmäintegraatioita sekä kehittäen ja ylläpitäen järjestelmätestausympäristöjämme. Työsi on kokonaisvaltainen sisältäen mm. tietojärjestelmien suorituskyvyn ja käytettävyyden pitkäjänteistä kehittämistä, tietoturva-asioita sekä osallistumista järjestelmien kehitysprojekteihin.

Miksi meille kannattaa hakea?

Epecillä pääset työskentelemään dynaamisessa ja kehitysmyönteisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja laajentaa osaamistasi. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Epecillä et myöskään jää työsi kanssa yksin – autamme ja tuemme toisiamme ja työsuhteen alussa järjestämme kattavan perehdytyksen niin työtehtäviin kuin yritykseen.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta ja vankkaa käytännön kokemusta joiltain seuraavista osa-alueista:

  • Azure, Azure DevOps
  • Järjestelmätestaus
  • Testauksen automatisointi
  • Tietokannat (SQL) & PowerBI raportointi
  • Linux Enterprise management
  • Integraatioalusta 
  • MS Office 365, Sharepoint Online
  • D365 ERP, D365 CRM, WMS, MES ja PLM

Eduksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta valmistavan teollisuuden tai sovelluskehityksen järjestelmäratkaisuista. Tästä työstä nautit eniten, jos omaat kyvyn omaksua uusia asioita nopeasti ja viihdyt nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Työ edellyttää joustavuutta ja hieman myös jonglöörin taitoja – joskus palloja on ilmassa enemmän kuin kolme! Tehtävässä vaaditaan suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Mika Heiskanen kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa (040 482 3133) tai sähköpostilla (mika.heiskanen@epec.fi).

Hakemukset palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 31.1.2023 mennessä. Ensimmäinen haastattelukierros tähän tehtävään pyritään järjestämään viikoilla 6-7.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2023 - 31.1.2023
Sijainti: Seinäjoki, Tampere
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2328873-jarjestelmaasiantuntija

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä