Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Embedded Software Engineer

Rekryilmoitusos sytyt liikkuvista työkoneista, uusista teknologioista ja tiimityöstä huippukoodarien kanssa ja haluat lisäksi tuottaa arvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, kannattaa lukea tämä työpaikkailmoitus!

Haemme tuotekehitystiimiimme Embedded Software Engineeria. Tehtävä on vakituinen ja sijainnin suhteen joustava Epecin hyvien etätyömahdollisuuksien vuoksi. Työskentelemme kuitenkin säännöllisesti myös jollakin toimipisteistämme; Seinäjoki, Tampere tai Turku. Tehtävässä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa, osallistumaan lähes kaikkiin ohjelmistokehityksen osavaiheisiin, sekä syventämään osaamistasi uusien prosessoriarkkitehtuurien laiteläheisessä ohjelmoinnissa.

Mitä Embedded Software Engineerin työpäivään kuuluu?

Olet osa ohjelmistokehitystiimiämme, joka yhdessä muiden tiimien kanssa suunnittelee ja kehittää sulautettuja ohjelmistoja eri tuoteratkaisuihin. Embedded Software Engineerinä työskentelet sulautettujen ohjelmistojen määrittelyn, suunnittelun, toteutuksen ja yksikkötestauksen parissa. Teet tuotetason suunnittelua yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa ja tuotat tarvittavia dokumentteja.

Miksi meille kannattaa hakea?

Panostamme perehdytykseen työsuhteen alussa, jonka lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi liikkuvien koneiden ohjausjärjestelmien parissa yhdessä osaavien tiimiläistesi kanssa, sekä haastamaan itseäsi ja saamaan päiviin vaihtelua monipuolisten tehtävien kautta. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Hybridimallinen työskentelytapamme auttaa tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamista. Jokainen epeciläinen on myös oikeutettu kannustavaan palkkiojärjestelmään ja henkilöstörahastoon.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla valmis ohjelmistosuunnittelun ammattilainen tai urasi alussa oleva henkilö, arvostamme oppimishaluista asennettasi ja haluasi päästä kehittämään omaa osaamistasi. Tehtävässä menestymistä tukee vahva C-kielen osaaminen, aikaisempi kokemus ohjelmistokehityksestä sulautetuissa järjestelmissä ja laiteläheisten ajureiden toteutuksesta, tuntemus reaaliaikaisista käyttöjärjestelmistä (esim. FreeRTOS), sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Työstäsi pääset nauttimaan parhaiten oma-aloitteisella otteella ja ongelmanratkaisukyvyllä.

Eduksesi katsotaan, jos sinulla on kokemusta IEC 61508 tai ISO 26262 standardien määrittelemistä toimintamalleista, Ethernet- ja CAN-pohjaisista kenttäväylistä, DevOps -toimintavasta tai ketteristä menetelmistä.

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Pasi Koski kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa 040 837 1213 tai sähköpostilla pasi.koski@epec.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta viimeistään 25.6.2023.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 9.6.2023 - 25.6.2023
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2623624-embedded-software-engineer

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä