Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ready Solutions kokemuksia

Ready Solutions kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Ready Solutions Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiData-alustan ketterää kehittämistä energia-alalla

"Ready Solutionilla on syvä ymmärrys energiatoimialasta sekä energiayhtiön raportointitarpeista, jotka yhdistettynä ammattimaiseen tietovarasto-osaamiseen synnyttävät nopeita ja vakuuttavia tuloksia. Ready Solutionin kanssa toiminta on ollut helppoa, läpinäkyvää ja tehokasta."

-- Klaus Iltanen

Näytä referenssi

ReferenssiOsaavaa energiatoimialan tiedonhallintaa

"Tiedolla johtaminen on Nevellä kovassa nosteessa ja Ready Solutions on ollut meille oiva kumppani matkalla kohti aitoa tiedon hyödyntämistä ja liiketoiminnan kehittämistä. RSO on ollut sopivan joustava ja pystynyt vastaamaan hyvin meidän muuttuviin tarpeisiin ja tilanteisiin. Konsulttien vahva toimialueosaaminen on myös helpottanut uusien BI-tarpeiden saattamista ideoista toimiviksi.."

-- Antti Lämsä, tiedonhallinnan asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiAgile data warehouse development - Case If P&C

"Ready Solutions is an important and agile partner for us, working professionally and with high quality. We can trust their delivery capabilities and competence."

-- Kimmo Vuori, Head of Datawarehouse Solutions

Näytä referenssi

ReferenssiYrityssopimusten hinnoittelua ketterästi

"Ready Solutions Oy:n osaaminen sähköliiketoiminnan prosesseista, käytännöistä ja tiedoista on tukenut meitä Väreen liiketoiminnan aloittamisessa. Ready Solutions on toteuttanut ratkaisut vastuullisesti ja itsenäisesti.” "

-- Juha Keski-Karhu

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Ready Solutions kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ready Solutions Oy:n referenssit

Ready Solutions Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia