Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Osaavaa energiatoimialan tiedonhallintaa

ReferenssiAsiakkaamme liiketoimintatiedon kehittämisen avaimena on Ready Solutions Oy:n ymmärrys energialiiketoiminnasta ja sen tiedonhallinnasta.

 

Napapiirin Energia ja Vesi Oy

 

Napapiirin Energia ja Vesi Oy (Neve) on arktisen kiertotalouden monialakonserni, jonka palveluihin kuuluvat sähkönsiirto, vesihuolto, kaukolämmön tuotanto ja sen palvelut, infran palvelut, valokuituverkon rakentaminen ja palvelut, digitaaliset palvelut sekä kiertotalouden tuotteet. Napapiirin Energia ja Vesi konsernin laajuus hakee vertaistaan Pohjoismaissa. Toiminnan laajuudella ja erityisesti sen leveydellä on vaikutuksensa mm. tietojärjestelmien määrään ja sitä kautta myös järjestelmämuutoksia tapahtuu paljon.

 

Business Intelligence ja Neve

 

Neve on panostanut tiedolla johtamiseen ja liiketoimintojen jatkuvaan kehittämisen. Yhtenä merkittävänä lisäarvon tuottajana on Business Intelligence (BI), jonka tavoitteena on tukea liiketoimintojen kehitystä. BI-järjestelmä on laajasti henkilöstön päivittäisessä käytössä ja tukee liiketoimintojen ja prosessien kehittämistä ja ohjaamista. Ready Solutions Oy (RSO) on ollut Neven kumppani BI toiminnan kehittämisessä usean vuoden ajan, ja käytännön tekemistä organisoidaan yhdessä hiotulla toimintamallilla.

”Tiedolla johtaminen on Nevellä kovassa nosteessa ja Ready Solutions on ollut meille oiva kumppani matkalla kohti aitoa tiedon hyödyntämistä ja liiketoiminnan kehittämistä. RSO on ollut sopivan joustava ja pystynyt vastaamaan hyvin meidän muuttuviin tarpeisiin ja tilanteisiin. Konsulttien vahva toimialueosaaminen on myös helpottanut uusien BI-tarpeiden saattamista ideoista toimiviksi työkaluiksi.”

 Antti Lämsä, tiedonhallinnan asiantuntija Neve

 

                                          

CASE: sähköverkoston nykykäyttö- ja jälleenhankinta-arvon laskenta

 

Sähköverkko-liiketoiminnan taloudellisena perustana on ymmärrys verkko-omaisuuden arvosta. Sen pohjalta tapahtuu mm. viranomaisen valvonta. Lähtötilanteessa laskenta toteutettiin operatiivisesta järjestelmässä muutamia kertoja vuodessa, mutta laskentatuloksia ei kuitenkaan pystynyt raportoimaan tarkalla tasolla, jolloin muutosten analysointia ei voitu tehdä hyvin. Ready Solutions toteutti Neven asiantuntijoiden kanssa laskentamallin, jossa verkostoarvo lasketaan päivittäin komponenttitasolla. Lisäksi laskennassa voidaan raportoida erikseen verkkotietojärjestelmään lisätyt ja siitä poistetut komponentit ja niiden arvo.

 

 

Ota yhteyttä!

 

Mikäli olet kiinnostunut liiketoimintatiedon hallinnasta energiatoimialalla tai haluat kysyä lisää yhteistyömallistamme Neven kanssa, niin ota yhteyttä! 

Suosittelija:

Tiedolla johtaminen on Nevellä kovassa nosteessa ja Ready Solutions on ollut meille oiva kumppani matkalla kohti aitoa tiedon hyödyntämistä ja liiketoiminnan kehittämistä. RSO on ollut sopivan joustava ja pystynyt vastaamaan hyvin meidän muuttuviin tarpeisiin ja tilanteisiin. Konsulttien vahva toimialueosaaminen on myös helpottanut uusien BI-tarpeiden saattamista ideoista toimiviksi työkaluiksi.

Antti Lämsä, tiedonhallinnan asiantuntija

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ready Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Napapiirin Energia ja Vesi
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarkko Sahlman

Lisätietoja

Yritysprofiili Ready Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Tuotanto

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Business Intelligence

Siirry yrityksen profiiliin Ready Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ready Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ready Solutions - Muita referenssejä

Ready Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia