Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nordec – Konsernitasoinen data-alusta ja analytiikka teollisuudessa

Referenssi

Tausta

 

Nordec Group Oyj on yksi johtavista teräsrunkorakenteiden ja julkisivuratkaisujen toimittajista Pohjoismaissa rakennushankkeissa. Yrityksellä on vahva asema Keski- ja Itä-Euroopan (CEE) maissa, kuten Puolassa, Liettuassa, Tšekin tasavallassa ja Slovakiassa. Nordec toteutti yhteistyössä kanssamme data-analytiikkaprojektin, jonka päätavoitteena oli luoda kattava ja keskitetty data-alusta. Tämän projektin tavoitteena oli integroida yrityksen keskeiset toiminnot, kuten tuotanto, talous, henkilöstöhallinto, myynti ja projektit, yhteen kokonaisuuteen. Päämääränä oli tarjota täysi läpinäkyvyys yrityksen operatiivisiin toimintoihin, mahdollistaen päätöksenteon perustuvan reaaliaikaiseen ja luotettavaan tietoon sekä edistää jatkuvaa parantamista ja toiminnan tehostamista.

 

Toimitus

 

Data-alusta toteutettiin Microsoft Azure -alustalle, erityisesti hyödyntäen Azure Synapse Analytics -palvelua. Tämä palvelu tarjosi nopeat vasteajat ja mahdollisuuden skaalautua tarpeiden ja liiketoiminnan kasvaessa. Data-alustan keskeisiin tehtäviin kuuluivat integraatiot eri lähdejärjestelmiin, tietojen varastointi sekä ennen kaikkea tietojen prosessointi, joka mahdollisti tietojen yhdistämisen osaksi kattavaa yritystietomallia. Analyysia suoritettiin sekä Synapse Analyticsissa SQL:n ja Pythonin avulla että Power BI:ssa, jossa hyödynnettiin DAX-menetelmiä. Tietojen visualisointi toteutettiin myös Power BI -työkalulla. Projektin etenemistä nopeuttivat Readyn valmiit malliratkaisut. Teollisuuden tarpeisiin suunnattu Ready Industrial Analytics helpotti erityisesti tuotannon KPI-mittausten tekemistä, kun taas yleiskäyttöiset mallipohjat, kuten Ready Business Analytics ja Ready HR Analytics, nopeuttivat talous- ja henkilöstöhallinnon analytiikan kehittämistä.

 

Lopputulos

 

Projekti onnistui erinomaisesti ja valmistui suunnitellussa aikataulussa. Nordecilla on nyt käytössään yhtenäinen data-alusta, joka mahdollistaa reaaliaikaisen läpinäkyvyyden kaikkiin keskeisiin toimintoihin. Yrityksen päätöksentekoprosessit ovat tehostuneet entisestään, ja tieto on helposti saatavilla niille, jotka sitä tarvitsevat. Tärkeimpänä saavutuksena on, että pohja laajamittaiselle datan hyödyntämiselle tulevaisuudessa on luotu. Projekti osoitti, miten määrätietoinen ja tulevaisuuteen suuntaava yritys, kuten Nordec, voi saavuttaa merkittäviä edistysaskeleita hyödyntämällä data-analytiikkaa maksimaalisesti. Projektin onnistuminen oli seurausta tiiviistä yhteistyöstä asiakkaan kanssa, laadukkaasta suunnittelusta ja järjestelmällisestä toteutuksesta.

Suosittelija:

Etsimme kumppania, jolla on laaja-alaista osaamista analytiikkaympäristöistä sekä teknistä kykyä tukea analytiikkaratkaisujemme kehittämistä. Ready on todella osoittanut taitonsa luomalla toimivia ratkaisuja, jotka vastaavat rakennusteollisuuden data-analytiikan tarpeisiin.

Mikko Bergman, CIO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ready Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nordec Group Oyj
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Asko Kauppinen, Principal Consultant

Lisätietoja

Yritysprofiili Ready Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Myynti
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Ready Industrial Analytics

Siirry yrityksen profiiliin Ready Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ready Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ready Solutions - Muita referenssejä

Ready Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia