Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ready Business Analytics tuo arvoa Korsisaarelle

Referenssi

TAUSTA

Korsisaari Oy:n haasteena oli, että taloushallinto ja liiketoiminnot käsittelivät useita erilaisia versioita Excel-raporteista ja raporttien laatiminen vei paljon aikaa. Raportteja varten oli manuaalisesti laskettava usean yhtiön lukuja yhteen eikä tilannetta voinut tarkastella haluamanaan ajankohtana eikä verrata kehitystä helposti vertailujaksoon.

Korsisaaren CFO Petteri Mussalo päätti lähteä hakemaan ratkaisua tilanteeseen haastattelemalla raportointiympäristöjen toimittajia ja kilpailuttamalla konsernin kattavan data-alustan sekä analytiikkakokonaisuuden. Petterin mukaan Ready Solutions:in valintaan vaikuttivat reagointinopeus, aiemmat referenssit vastaavista toimituksista sekä Readyn valmisratkaisut data-alustaan ja analytiikkaan, joiden ansiosta toimitusta voitiin nopeuttaa.

TOIMITUS

Toimitus aloitettiin pilotointivaiheella, jossa pystytettiin Azure Data Platform ja Power Platform -alusta. Alustan käyttöönotto tapahtui Readyn Infrastructure as a Code (IaC) -toimintapaan sisältyvien ympäristön konfiguraatioautomaatioiden avulla päivässä. Seuraavaksi toteutettiin Netvisor -liityntä Azure data-alustalle jonka yhteysavauksen ja testirajapinnan käyttöönotto vei kalenterissa eniten aikaa. Tämän jälkeen päästiin varsinaisen Korsisaaren analytiikan tietomallin kehittämiseen ja Power BI -pohjaisen Ready Business Analytics -ratkaisun sovittamiseen Korsisaaren tarpeisiin.  

LOPPUTULOS

Korsisaari on jo pilottivaiheessa pystynyt varmistumaan että heidän tavoittelemansa hyödyt myös toteutuvat. Nyt tieto on ajantasaista ja tilannetta voi tarkastella haluamanaan ajankohtana sekä verrata kehitystä esimerkiksi liukuvasti 12 kuukauden ajalta. Nyt liiketoimintojen vetäjien ei tarvitse vaivata taloushallintoa tietojen ja tapahtumien selvittelyssä. Ratkaisu on jo nyt vähentänyt ”mutu-tuntumalla” tehtyjen päätösten määrää, kun liiketoimintojen vetäjät pystyvät seuraamaan liiketoimintojen taloudellista kehittymistä lähes ajantasaisesti myös eri tunnuslukujen avulla.

Suosittelija:

Pilottijakson päätteeksi konsernin luvut ovat nyt nähtävissä samalla kuin yhtiöidenkin luvut yhdellä näkymällä lähes reaaliajassa. Luvuista pääsee porautumaan tositetasolle, joka on paljastanut jonkin verran virheitä etenkin kustannuspaikkojen ja muiden seurantakohteiden kirjaamisissa.

Petteri Mussalo, talouspäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ready Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Korsisaari
Ajankohta: 2022 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Asko Kauppinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Ready Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

azure data platform
azure

Siirry yrityksen profiiliin Ready Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ready Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ready Solutions - Muita referenssejä

Ready Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia