Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ready Solutions Oy

Ready Solutions Oy on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva, Microsoftin Azuren Data & AI - palveluihin erikoistunut yritys. Tuotamme asiakkaillemme vaikuttavaa analytiikkaa. Olemme Microsoftin Solutions Partner.

Ready Solutions Oy - Yritysesittely

Ready Solutions Oy on yksityisomistuksessa oleva, suomalainen Data & AI - alueen asiantuntijapalveluiden tarjoaja.

Ready Solutions Oy:n keskeisiä palveluita ovat useat liiketoimintatiedon hallintaan sekä tiedon hyödyntämiseen liittyvät osa-alueet. Teknologioiden osalta keskitymme pääasiassa Microsoftin tuotteisiin.

Tuotamme asiakkaillemme vaikuttavaa analytiikkaa.


Työntekijöitä 20
Y-tunnus 2824591-5
Perustettu 2017
Www www.readysolutions.fi
Puh +358451374850
E-mail myynti@readysolutions.fi
Toimipaikat Helsinki, Kuopio

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(3)
Myynti
(3)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(2)

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(11)
Ketterät menetelmät
(4)
Big Data
(1)
Master Data MDM
(0)

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)

Teknologia

Microsoft
(11)
Azure
(9)
Python
(2)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(14)
Toteutustyö
(12)
Tuki- ja ylläpitotyö
(6)
Koulutus
(0)

Omat tagit

Microsoft PowerBI
Microsoft SQL Server
Azure SQL
energia
liiketoimintatiedon hallinta
Microsoft Azure

Ready Solutions - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKuntien ja hyvinvointialueiden talousraportointia Azuren data-alustalla

"Kiitämme Ready Solutionin porukkaa joustavasta yhteistyöstä ja siitä, että samalla ehditte perehdyttää myös meidän henkilökuntaamme uusiin Azuren palveluiden tuomiin mahdollisuuksiin."

-- Tuija Raaska, Johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAzure OpenAI analysoi asiakaspalautteet

"Ready Solutions on todella kehityksen kärjessä Azure pilvipalvelun Data & AI puolella. Laaja osaaminen Azuresta aina arkkitehtuurista tekoälypalveluihin asti on ollut kumppanuudessamme tärkeää. Saimme toteutettua ensimmäisen tekoälypohjaisen ratkaisun asiakkaallemme nopeassa aikataulussa. Jatkamme tekoälyn hyödyntämistä yhdessä Readyn kanssa, ja meillä siintää näköpiirissä jo.."

-- Jere Anttalainen, kehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNordec – Konsernitasoinen data-alusta ja analytiikka teollisuudessa

"Etsimme kumppania, jolla on laaja-alaista osaamista analytiikkaympäristöistä sekä teknistä kykyä tukea analytiikkaratkaisujemme kehittämistä. Ready on todella osoittanut taitonsa luomalla toimivia ratkaisuja, jotka vastaavat rakennusteollisuuden data-analytiikan tarpeisiin."

-- Mikko Bergman, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiAutomatisoi talousraportointiasi

"Luotamme Readyn asiantuntemukseen. Talouden budjettien ja ennusteiden käsittely on nyt huomattavasti helpompaa ja automatisoidumpaa."

-- Antti Järvilahti, Director

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Ready Solutions - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Data-alustan kehittäminen ja data engineering Data Engineering – tiimimme tekee konsultointiprojekteja perustuen Microsoftin Azureen. Erilaisten dataratkaisujen teko Azuren pilvialustan päälle on helppoa, lopputulos on tyypillisesti halvempi sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Tiedätkö paljonko yrityksenne sairauspoissaoloprosentti on? Minne suuntaan se on kehittynyt ja paljonko se on verrattuna muihin saman toimialan yrityksiin? Sairauspoissaolot ovat ongelma henkilöstön hyvinvoinnille ja vakaille tuotteliaille ja onnellisille..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Ready Business Analytics Liiketoiminnan analytiikkaratkaisu Tunnistatko liiketoimintasi johtamisessa seuraavia haasteita? Liiketoiminnan tunnuslukujen laadinnassa hyödynnetään Exceliä, eri henkilöillä voi olla eri versioitaLähtötiedot eivät ole..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Edistynyt analytiikka Mitä edistynyt analytiikka tarjoaa organisaatiolle? Data Science on liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen apuväline, eroten perinteisestä operatiivisesta tai strategisesta raportoinnista siinä, että erilaisia mitattujen ilmiöiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Big Data

Hyödynnämme Microsoftin Azuren palveluita Mitä data-alusta tarjoaa? Toimitamme tarvittavan kokonaisuuden hyödyntäen Azure Data Platformia ja Power Platformia. Näin organisaatiosi voi suorittaa edistynyttä tiedon raportointia, ennustamista ja analysointia. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

PilvipalvelutPilvipalveluilla toteutetaan digitaalista transformaatiotaOrganisaatioiden strategioissa on nykyään merkittävässä roolissa digitaalinen transformaatio, pelkästään uuden teknologian käyttöönotto olemassa olevien liiketoimintaprosessien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Koneoppiminen ja Data Science Data Science on liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen apuväline, eroten perinteisestä operatiivisesta tai strategisesta raportoinnista siinä, että erilaisia mitattujen ilmiöiden vaikutussuhteita ja ennusteita pyritään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Energia-, kaasu- ja vesitoimialaEnergiatoimialan ratkaisut  Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus energia-alan tiedon hyödyntämisestä ja ymmärrämme energiatoimialan pohjamutia myöten niin liiketoiminnan logiikan kuin datan osalta. Olipa tarpeesi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Ready Industrial AnalyticsMitä on analytiikka? Teollisuuden dynaamisessa toimintaympäristössä data-analytiikka toimii nopeaa muutosta edistävänä työkaluna, joka auttaa tehostamaan toimintaa, lisäämään kilpailukykyä ja vahvistamaan kannattavuutta...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ready Solutions - Referenssit

Ready Solutions - Bloggaukset

 

Ready Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku