Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data-alustan ketterää kehittämistä energia-alalla

Referenssi

Leppäkoski kehittää ketterästi liiketoimintatiedon hallinta-alustaansa

Leppäkoski Groupin tavoitteena oli ottaa käyttöön modernit pilvipohjaiset tietovarastoarkkitehtuuripalvelut aiemman paikallisessa on-premises ympäristössä sijainneen keskitetyn tietovarastoratkaisun tilalle. Kehityksen ajurina toimii Leppäkoski-konsernin digistrategia, jonka keskiössä on eri liiketoimintojen digitaalisen infran ajanmukaistaminen ja ICT-palveluketjujen uudelleen määrittely.

Ready Solutions Oy energia-alan osaavana kumppanina on ollut mukana mahdollistamassa Leppäkoskelle nopean siirtymän kehityksestä tuotantokäyttöön.

Moderni liiketoimintatiedon hallinta-alusta

Tämän hetken modernit liiketoimintatiedon hallintaratkaisut koostuvat erilaisista moduuleista, jotka on mahdollista kytkeä osaksi kokonaisratkaisua. Moduuleihin kuuluu erilaisia ETL-prosesseissa hyödynnettäviä työkaluja, jotka mahdollistavat monipuoliset datan jalostus ja käsittelytavat. Käytännössä erilaisiksi palveluiksi räätälöidyistä virtuaalipalvelimista koostuu modularisoitu, joustava ja kustannustehokas liiketoimintatiedon käsittely-ympäristö. Kapasiteettia voidaan nostaa ja laskea tarpeiden mukaisesti sekä sijoittaa sitä kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Liiketoimintatiedon hallinta-alustan hyöty syntyy siitä, että se kattaa laajan osan organisaation liiketoimintaprosessien tuottamasta datasta. Liiketoimintaprosessit, niiden käsittämät asiat sekä näissä syntynyt data edustaa jatkuvuutta, kun taas yksittäisillä liiketoimintasovelluksilla on lyhyempi elinkaari. Huomioitavaa on kuitenkin, että tiedon hallinta-alusta ja järjestelmät eivät itsessään tuota lisäarvoa liiketoiminnalle. Tärkeää on ymmärtää liiketoiminnan käsittelemät tietosisällöt ja prosessit, jotka mallintamalla oikein voidaan tuottaa monistettavia ja ymmärrettäviä liiketoimintaa tukevia ratkaisuja.

Suosittelija:

Ready Solutionilla on syvä ymmärrys energiatoimialasta sekä energiayhtiön raportointitarpeista, jotka yhdistettynä ammattimaiseen tietovarasto-osaamiseen synnyttävät nopeita ja vakuuttavia tuloksia. Ready Solutionin kanssa toiminta on ollut helppoa, läpinäkyvää ja tehokasta.

Klaus Iltanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ready Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Leppäkoski Group
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarkko Sahlman

Lisätietoja

Yritysprofiili Ready Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Myynti
Taloushallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Azure data factory
Power BI
azure
Azure SQL
Git
integraatio

Siirry yrityksen profiiliin Ready Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ready Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ready Solutions - Muita referenssejä

Ready Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia