Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure OpenAI analysoi asiakaspalautteet

Referenssi

Tausta

Salmi Platform Oy tarjoaa innovatiivisia analytiikkaratkaisuja matkailu- ja tapahtumajärjestäjille. Salmi Platformin visiona on alusta lähtien ollut tuotteen rakentaminen niin että se mahdollistaa nopean skaalautumisen sekä myynnin myös kotimarkkinoiden ulkopuolelle. Salmi on kasvanut olemassaolonsa ajan noin 100 prosentin vuositahtia. Ready Solutions valikoitui Salmen kumppaniksi data-alustan sekä tekoälypohjaisten palvelujen rakentamiseen.

Toimitus

Ready Solutions toimitti Azure data-alustan asiakkaan käyttöön huomioiden erityisesti datan monimuotoisuuden sekä mahdollisuudet skaalata kuormaa ylös ja alas tarpeiden mukaisesti. Kestävä pohja vaatii osaamista tietomalleista, joita kehitettiin pitkän aikavälin kasvunäkymä mielessä.

Salmella ja salmen asiakkailla on ollut suurta kiinnostusta AI eli tekoälypohjaisiin palveluihin, niitä alettiin kehittämään juuri avatulla Azure OpenAI-palvelulla. Azure OpenAI:ssa saadaan GPT-3.5 ja 4 versioiden laajat kielimallit käyttöön. Kyseiset kielimallit on kansan keskuudessa tunnettu ChatGPT:nä, Azure OpenAI:n sisällä olevat kielimallit toimivat samallaan tapaan. Microsoft Azure -pilvipalvelun kielimallit ovat asiakaskohtaisia, joten kaikki mallille syötetty data pysyy asiakkaan omistuksessa, eikä sitä käytetä julkisten kielimallien koulutuksessa.

Projektissa tekoälyn ensimmäiseksi käyttökohteeksi valittiin asiakaspalautteet ja niille annetut ohjeet.

Teknisesti asiakaspalautteet lähetetään kielimallille käyttämällä Python-ohjelmointikieltä sekä Azure Function App -palvelua. Kielimallin sekä käytettyjen palveluiden valinnat tehtiin kustannustehokkuus ja tietoturvallisuus huomioiden.

Lopputulos

Salmi Platform on jo ennestään käyttänyt Microsoftin Azure -pilvipalvelun tarjoamia datan tallennus- ja käsittelyratkaisuja, joten kielimallin hyödyntämisen osana datankäsittelyä onnistui nopeasti ja helposti. Alkuperäisen suunnitelman lisäksi toteutimme myös lisäkäsittelyn, jossa palautteista eroteltiin adjektiivit ja verbit entistä syvällisempää analyysia varten.

Uutta tekoälytyökalua käyttämällä Salmi Platform voi helposti löytää avainsanoja, joita vastaajat käyttävät puhuessaan tietystä tapahtumasta tai palvelusta. Lisäksi Salmi Platform voi luokitella palautteita positiivisiin, negatiivisiin ja neutraaleihin, mikä auttaa heidän asiakkaitaan tunnistamaan tapahtuman ongelmakohdat nopeasti. Näiden tietojen avulla Salmi Platformin asiakkaat voivat kehittää palveluitaan ja tapahtumiaan, jotta ne vastaavat paremmin heidän asiakkaidensa tarpeita ja odotuksia. Salmi jatkaa Readyn kanssa innovointia tekoälykehityksessä

Suosittelija:

Ready Solutions on todella kehityksen kärjessä Azure pilvipalvelun Data & AI puolella. Laaja osaaminen Azuresta aina arkkitehtuurista tekoälypalveluihin asti on ollut kumppanuudessamme tärkeää. Saimme toteutettua ensimmäisen tekoälypohjaisen ratkaisun asiakkaallemme nopeassa aikataulussa. Jatkamme tekoälyn hyödyntämistä yhdessä Readyn kanssa, ja meillä siintää näköpiirissä jo seuraavat hyödyntämisalueet.

Jere Anttalainen, kehitysjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ready Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Salmi Platform Oy
Ajankohta: 2023 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jonne Poutiainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Ready Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Azure OpenAI

Siirry yrityksen profiiliin Ready Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ready Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ready Solutions - Muita referenssejä

Ready Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia