Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrityssopimusten hinnoittelua ketterästi

Referenssi

Suuryritysten sopimusten hinnoittelutyökalut:

Suuryrityksillä sähkönmyynnin sopimusmallit ja laskutushinnan muodostaminen poikkeavat kuluttajatuotteista. Asiakkaiden hinta lasketaan sopimuskohtaisesti perustuen sähkön käyttöön, markkinahintoihin sekä tehtyihin hinnankiinnityksiin.

Projektin tavoitteena oli siirtää sopimukset yhtenäiseen muotoon Väreen yrityssopimusten hallintajärjestelmään sekä varmistaa laskutuksen oikeellisuus ja sopimustenhallinnan jatkuvuus.

Väre-yhtiön osakkailla oli kolme eri yrityssopimusten hallintaan käytettävää järjestelmää. Tämän lisäksi toimintatavat sekä tieto- ja sopimusmallit poikkesivat toistaan merkittävästi. Jo selvitysvaiheessa havaittiin, ettei kaikkien osakkaiden yrityssopimusmallien ominaisuuksia voitu hallita yhdessä järjestelmässä. Kustannustehokkaimpana ratkaisuna Ready Solutions toteutti projektin osana erikoissopimusten laskutusmoottorin ja sopimushallintatyökalun.

Projekti kokonaisuus onnistui hyvin ja kaikki projektille asetetut tavoitteet täyttyivät tiukassa ja pakottavassa aikataulussa.

Onnistumisen avain oli Ready Solutionsin syvä liiketoiminnan, järjestelmien ja datan ymmärrys. Ready Solutions hallitsi ja toteutti kokonaisuuden hyvin itsenäisesti, minkä ansiosta hanke ei kuormittanut juurikaan Väreen resursseja.

Mikäli olet kiinnostunut miten toteutimme projektin ja millaisia ratkaisuja voimme tarjota, niin ota yhteyttä energia-alan konsultoinnistamme vastaavaan partneriimme Jarkko Sahlmaniin.

jarkko.sahlman@readysolutions.fi

+358447237249

Suosittelija:

”Ready Solutions Oy:n osaaminen sähköliiketoiminnan prosesseista, käytännöistä ja tiedoista on tukenut meitä Väreen liiketoiminnan aloittamisessa. Ready Solutions on toteuttanut ratkaisut vastuullisesti ja itsenäisesti.”

Juha Keski-Karhu

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ready Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Väre
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarkko Sahlman

Lisätietoja

Yritysprofiili Ready Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Myynti

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

datavetoinen liiketoiminta
liiketoimintatiedon hallinta
hinnoitteluanalytiikka

Siirry yrityksen profiiliin Ready Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ready Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ready Solutions - Muita referenssejä

Ready Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia