Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Virtuaalitodellisuus (VR) helpottaa sisustussuunnittelua

BloggausVirtuaalisen todellisuuden (VR) hyödyntäminen on viime vuosina lisääntynyt merkittävästi. Virtuaalitodellisuus (VIRTUAL REALITY, VR) tarkoittaa tietokoneella luotavaa keinotekoista simulaatiota.

Virtuaalitodellisuus on tullut monelle tutuksi erityisesti pelien ja vapaa-ajan viihteen kautta. Virtuaalitodellisuudesta on tullut myös monelle yritykselle arkipäivää. Virtuaalitodellisuutta (VR, AR) käytetään aina myyntityön helpottamisesta asennuksien ohjaamiseen asti. Kerromme tässä blogitekstissä virtuaalitodellisuuden hyödyistä sisustussuunnittelussa.

VR-avusteisessa sisustusprosessissa tila mallinnetaan suunnitteluohjelmalla ja viedään VR-ympäristöön, jonka jälkeen sisustusta voi helposti tarkastella panoraamamuodossa. Virtuaalinen sisustussuunnitelma voidaan nähdä helposti esimerkiksi mobiililaitteella. VR tekee sisustussuunnittelusta helpompaa sekä suunnittelijalle että asiakkaalle. VR -avusteinen sisustusprosessi on nopeampi toteuttaa kuin tavallinen sisustusprosessi, ja asiakas voi nähdä sisustusehdotuksen mahdollisimman todenmukaisesti.

”VR:n avulla asiakas saa realistisen kokemuksen suunnitellusta tilasta, vaikka todellisuudessa tilaa ei ole vielä olemassa.”

DB-Manager Oy:n asiakaskumppanit ovat ottaneet virtuaalitodellisuuden aktiivisesti käyttöön osana tarjottuja sisustussuunnittelupalveluita. Esimerkiksi monet kalustevalmistajat ja jälleenmyyjät tarjoavat asiakkailleen mahdollisuutta VR-avusteiseen sisustussuunnitteluun.

Vakuuta asiakkaasi täydellisellä VR-sisustussuunnittelukokemuksella

Klikkaa kuvaa nähdäksesi 360-panoraaman.

Virtuaalitodellisuus (VR) on ennen kaikkea kokemus

Selkein etu virtuaalitodellisuutta hyödyntävässä sisustussuunnittelussa on asiakkaalle tarjottu kokemus. Tietysti verkossa näytettävä 360 asteen panoraama on vaikuttava, mutta se ei vedä vertoja mahdollisuudelle näyttää asiakkaasi tila virtuaalitodellisuudessa VR-lasien avulla.

Virtuaalitodellisuus parantaa asiakaskokemusta ja todistaa asiakkaillesi että hyödynnät moderneja teknologioita ja uusimpia trendejä. Asiakkaidesi luottamus toimintaasi kohtaan kasvaa ja saat enemmän kauppoja, tarjouspyyntöjä ja suosituksia.

Mukaansatempaava elämys

VR-sisustussuunnittelua hyödyntämällä tarjoat asiakkaillesi mukaansatempaavan elämyksen. Asiakkaasi saavat mahdollisuuden kokea tila sekä nähdä suunnitelman tuotteet, värimaailma ja yleistunnelma henkilökohtaisesti. Mahdollisuus kokea ja osallistua prosessiin vahvistaa asiakkaan sitoutumista, kasvattaa tyytyväisyyttä ja vähentää epävarmuutta.

”Asiakkaiden ottaminen mukaan suunnitteluprosessiin kasvattaa tyytyväisyyttä”.

Virtuaalitodellisuus tuo lisäarvoa sekä asiakkaalle että sisustussuunnittelijalle, sillä molemmat osapuolet pääsevät visualisoimaan tilan ennen lopullista sitoutumista projektiin. Se tarjoaa mielenrauhaa, koska asiakkaasi on helpompi luottaa kokemuksen pohjalta tehtyihin päätöksiin.

Virheiden välttäminen VR ympäristöä hyödyntämällä

Toinen merkittävä hyöty VR:n käytössä sisustussuunnittelun tukena on virheiden vähentäminen. Sisustussuunnittelussa ja yleisesti kodin remonteissa yksi merkittä kuluerä on virheet.

”Virheitä vähentävät järjestelmät kasvattavat kannattavuutta ja asiakastyytyväisyyttä merkittävästi.”

Asiakkaasi pystyvät näkevään visualisoidun tilan helpommin, sekä kommunikoimaan tarkemmin mistä he pitävät tai eivät pidä. Myös suunnittelijat hyötyvät, sillä sisustussuunnittelijat voivat myös tarkastella tilaa ja huomata mahdollisia virheitä ennen projektin aloittamista.

Uppoutuessasi suunnitteluun VR-lasien läpi voit helposti arvioida mitä pitää muokata ja mitkä asiat ovat onnistuneet hyvin. Tämä säästää merkittävästi aikaa, koska se todennäköisesti vähentää virheiden määrää.

Fusion suunnitteluohjelmalla virtuaalitodellisuus on helppoa

DB-Manager Oy:n asiakaskumppanit ovat ottaneet virtuaalitodellisuuden aktiivisesti käyttöön osana tarjottuja sisustussuunnittelupalveluita. Yksi merkittävä valintaperuste on ollut järjestelmän helppous. Suunnitelma tehdään suunnitteluohjelmalla, ja 360-panoraaman/virtuaalitodellisuuden luominen on helppoa ja nopeaa! Luonti tapahtuu parin napin painalluksella ja halutessasi järjestelmä lähettää linkin suoraan asiakkaasi sähköpostiin.

Yleensä virtuaalitodellisuuden luominen vaatii kalliin ja aikaa vievän projektin, jossa virtuaalitodellisuuteen erikoistunut CAD-mallintaja muuttaa olemassa olevat tiedostot virtuaalitodellisuusympäristöön sopiviksi. DB-Manager Oy:n tarjoaman Fusion suunnitteluohjelman avulla tämä vaihe on automatisoitu! Voit luoda virtuaalitodellisuuksia olemassa olevista valmistajien luetteloista, hyödyntää pilvipohjaisia kirjastoja tai tuoda omia CAD mallejasi suunnitelmaan vaivattomasti!

 VR

Onko sinulla tila tai tuote, jonka haluat visualisoida asiakkaallesi virtuaalitodellisuudessa? Varaa ilmainen esittely niin näytämme kuinka se onnistuu!

Suunnitteluohjelman rooli

Investointi oikeaan suunnitteluohjelmaan auttaa sinua edistämään yrityksesi pitkäaikaista menestystä digitaalisen järjestelmän tuoman tehokkuuden turvin. DB-Manager Oy:llä on liki 40 vuoden kokemus suunnitteluohjelmista. Tarjoamamme kotimaisten tavarantoimittajien tuotekirjastot auttavat sinua suunnittelemaan realistisia tiloja. Varaa aika ilmaiselle esittelylle tästä!

Pinterest
DB-Manager Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili DB-Manager kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Analytiikka
Arkkitehtuuri
Big Data
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
IoT
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Lisätty todellisuus ja VR
Master Data MDM
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Teknologia

CAD

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Sidosryhmä
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
Vuokratyövoima

Omat tagit

AR
Digitalisaatio
Fusion
digipalvelukumppani
3d mallinnus
sisustussuunnitteluohjelma
3D-sisustussuunnitteluohjelma
Virtuaalitodellisuus
VR
2020 fusion
db-manager oy
db-manager
tuotteet vr
vr ohjelma

Siirry yrityksen profiiliin DB-Manager kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DB-Manager - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

DB-Manager - Muita referenssejä

DB-Manager - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia