Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

CRM myynnin ja asiakkuuksien hallintaan DB-Managerilta

post_image

TarjontaOlemme työskennelleet CRM järjestelmien parissa viimeiset 25 vuotta. DB-Managerin toimittama SuperOffice CRM on pohjoimaiden ostetuin CRM järjestelmä. SuperOffice CRM on helppokäyttöinen ja kattava CRM järjestelmä pk-yritykselle. Näytöt ovat selkeät ja kaikki paljon käytetyt toiminnot ovat maksimissaan kahden klikkauksen päässä. Järjestelmä on helppo muokata jokaiselle yritykselle ja yhteisölle sopivaksi. CRM auttaa lisäämään myyntiä ja parantamaan asiakaspalvelua. Saat hyvän kokonaiskuvan asiakkaistasi ja voit siten kehittää asiakkuuksia paremmin ja luoda asiakaskeskeisen kulttuurin. Järjestelmä pitää sisällään monipuoliset myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun työkalut, jotka auttavat tehostamaan asiakassuhteiden hallintaa.

Lue lisää:

  • Asiakkuuksien ja myynnin johtaminen
  • Suunnittele asiakkuuden seuraavat askeleet ja seuraa menneitä ja suunniteltuja myyntitoimia. Lähesty asiakkaitasi oikealla viestillä oikeaan aikaan. Paranna myynnin päätöksentekoa selkeällä tiedon visualisoinnilla ja monipuolisilla raporteilla.
  • Markkinoinnin automaatio
  • Hyödynnä markkinoinnin automaatiota ja luo monikanavaisia kohdennettuja kampanjoita hyödyntäen sähköpostia, sosiaalista mediaa ja tapahtumia. Mittaa markkinointisi tuloksellisuutta tuottamalla ja kvalifioimalla aktiivisesti uusia liidejä myynnille.
  • Asiakaspalvelu
  • Palvele asiakkaitasi saumattomasti niin verkossa, somessa, chat-palvelussa, sähköpostitse, mobiilissa, puhelimitse ja itsepalvelussa. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus itsepalveluun kattavan tukiportaalin, tietopankkien ja reaaliaikaisten tietojen avulla.

Pyydä ilmainen esittely sivuiltamme ja näe käytännössä miten tarpeesi hoidetaan SuperOfficella.

Pinterest
DB-Manager Oy

DB-Manager Oy:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

DB-Manager Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta DB-Manager Oy:n tarjontaa

DB-Manager Oy:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa markkinoinnin automaatiojärjestelmän Helsingin seudun kuntayhtymälle

DB-Manager Oy toimittaa Helsingin seudun kuntayhtymälle markkinoinnin automaatiojärjestelmän. Helsingin seudun Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +16 muutaMyynti, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Microsoft, Angular, Julkishallinto, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, eMarketeer, SuperOffice CRM

Premium

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa SuperOffice CRM pilvipalvelun JIT Consulting Oy:lle

JIT Consulting Oy valitsi DB-Managerin CRM järjestelmänsä toimittajaksi. Valinta oli helppo, sillä yrityksen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +12 muutaMyynti, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Angular, Asiantuntijapalvelut, Telekommunikaatio, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, SuperOffice CRM, eMarketeer

Premium

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Ohjelma-Aitta Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun

Ohjelma-Aitta on valinnut DB-Managerin CRM järjestelmänsä toimittajaksi. Valintaa ei tarvinnut sen kummemmin miettiä, sillä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, +18 muutaIntegraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, SuperOffice CRM, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP, eMarketeer, Fusion

Premium

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa SuperOffice CRM pilvipalvelun Korkkitrio Oy:lle

Korkkitrio Oy valitsi DB-Managerin CRM järjestelmänsä toimittajaksi. Valinta oli helppo, sillä yrityksen avainhenkilöillä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +14 muutaMyynti, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Microsoft, Kauppa, Rakentaminen, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, SuperOffice CRM, eMarketeer, FuturaPlan ERP

Premium

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa SuperOffice CRM pilvipalvelun Luomupojat Oy:lle

Luomupojat on valinnut DB-Managerin CRM järjestelmänsä toimittajaksi. Luomupojat toimittavat terveellistä luomuruokaa Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, +11 muutaPilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, SuperOffice CRM, eMarketeer, FuturaPlan ERP, WinPlan ERP, Fusion

Premium

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Vohek Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun

DB-Manager Oy toimittaa Vohek Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun. Palvelu kattaa markkinoinnin, myynnin ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +18 muutaMyynti, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Microsoft, Angular, IT, Kauppa, Media, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, SuperOffice CRM, eMarketeer, FuturaPlan ERP, WinPlan ERP, Fusion

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

DB-Manager kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Gofore ostaa Qentinelin 8,9 miljoonalla eurolla
Tutkimus: koronakevät lisäsi suomalaisten ääni- ja videopuheluita, etätyöläisten määrä kasvanut maltillisesti
Tietojenkalasteluhuijaukset jäljittelevät Googlea, Amazonia ja muita tunnettuja brändejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia