Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka kalustevalmistajat voivat parantaa liikevoittoa ERP-ohjelmistolla

BloggausJokainen kalustevalmistaja haluaa mahdollisuuden muuttaa visionsa laadukkaasti valmistetuiksi kalusteiksi. Asiakasohjautuvassa tuotannossa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden kustannustehokas toteutus tuo lisäarvoa. Tässä blogitekstissä käsittelemme kuinka kalustevalmistajat voivat parantaa liikevoittoa ERP-ohjelmistolla.

Se on sanomattakin selvää, että huonekalujen valmistus on monimutkaista. Tuotannonsuunnittelun lisäksi joudut miettimään toimittajasuhteita, asiakassuhteita, varastonhallintaa ja back-office toimintoja, kuten sähköpostien lähetystä ja työmääräimien tulostamista.

Tarvitset selkeän käsityksen raaka-ainekustannuksista ja työaikamääristä. Toimialaerikoistunut järjestelmä mahdollistaa kustannuspohjaisen hinnastolaskennan, jonka avulla lasket helposti voittosi ja määrität myyntihintasi.

Jotta voit menestyä kilpaillulla alalla, sinun täytyy tukea ydintoimintaasi parhailla mahdollisilla ratkaisuilla.

 

Kalustevalmistukseen optimoitu ERP-ohjelmisto on täydellinen ratkaisu haasteisiisi. Se antaa sinulle täyden hallinnan tuotannosta, varastosta, logistiikasta ja monesta muusta yrityksesi keskeisestä toiminnosta.

Olemme listanneet 5 tapaa, joilla kalustevalmistuksen ERP-ohjelmisto parantaa tulostasi:

raportointi_tulosteet 1. Raportoi menestystä

Kalustevalmistajana sinun pitää hallita suuri määrä dokumentteja, kuten keräyslistoja, tarjouksia, tilausvahvistuksia, ostotilauksia ja rahtikirjoja. Käsissäsi on suuri määrä tietoa, joka pitää prosessoida yhtenäiseen ja helposti sisäistettävään muotoon. Onnistuuko se nyt?

Kalustevalmistukseen sopivan ERP järjestelmän reaaliaikainen raportointi auttaa tekemään nopeita päätöksiä, reagoimaan ajoissa muutoksiin sekä keskittymään olennaiseen. Jos lasket tällä hetkellä mittoja käsin, Excelin avulla tai kärsit geneerisen toiminnanohjausjärjestelmän kanssa, on ratkaisu helppo: Toimialaoptimoitu ERP järjestelmä.

FuturaPlan ERP-järjestelmä tarjoaa näkyvyyttä yrityksesi olennaisimmista prosesseista. Hallintapaneelien avulla on helppo tehdä yhteenvetoja, analysoida trendejä ja vastata mahdollisuuksiin ja uhkiin. Järjestelmän mahdollistaman liiketoimintatiedon avulla sinulla on tarkempi ymmärrys prosesseistasi: mahdollisuus karsia kustannuksia ja suunnitella kasvua.

valmista_tehokkaasti 2. Valmista tehokkaasti

Kuten aikaisemmin mainittiin, toimiva ERP-ohjelmisto tarjoaa sinulle näkyvyyttä yrityksesi liiketoimintaprosesseista. Riippumatta siitä, valmistetaanko tuotteita varastoon tai mittatilaustyönä, sinulla on täysi hallinta tuotantoprosesseistasi – aina myynnistä, materiaaliluetteloista, ostotilauksista, työmääräimiin asti.

Kalustevalmistuksen ERP-järjestelmä mahdollistaa tuotannon läpimenoaikojen lyhentämisen, sekä toimintavarmuuden parantamisen. Näin tehokkuus kasvaa ja kustannukset laskevat. Manuaaliseen työhön ja suunnitteluun käytetty aika vähenee ja resursseja vapautuu tuotannon ja ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Hyötyjä kalustetuotannon yritykselle:

  • Tehokkaampi kapasiteetin käyttö
  • Lyhyemmät läpimenoajat
  • Laatuvirheiden minimointi
  • Älykkäämpi osa- ja kokoonpanovalmistuksen integrointi
  • Pienempi ylitöiden tarve
  • Tuotantosuunnittelukustannusten minimointi
  • Luotettavampi ja selkeämpi tiedonkulku sekä läpinäkyvyys

varastoi_viisaasti3. Varastoi viisaasti

Varastonhallinta on toinen tärkeä osa huonekalujen valmistusliiketoimintaasi, koska tarvitset näkyvyyttä käytettävissä olevista raaka-aineista sekä reaaliaikaista tietoa varastotilanteestasi.

Varastonhallinta auttaa säilyttämään optimaaliset varastotasot, kertomaan tavaroiden sijainnin, vastaanottamaan uusia nimikkeitä, sekä hallitsemaan varastoprosesseja, kuten keräilyä, pakkaamista ja toimitusta. Palvelutaso, toimitusvarmuus ja varasto voidaan tasapainottaa oikein, kun tarpeelliset myynnin, oston ja tuotannon tiedot ovat saatavilla.

Voit myös halutessasi integroida ERP-järjestelmäsi verkkokauppa-alustaan, mikä auttaa läpimenoaikojen tehostamisessa.

 

lahetysten_hallinta 4. Hallitse toimitusketjuasi älykkäämmin

Huonekalujen valmistajana hankit materiaalit useilta toimittajilta parhaiden ostohintojen varmistamiseksi. Ostopäätöksesi vaikuttavaa materiaalikustannuksiin ja varastotasoihin. Toimiva järjestelmä on integroituna alan muihin yrityksiin, ja sen avulla hallitset toimitusketjuasi ja ostotilauksiasi tehokkaasti. Lähetä ostotilauksesi sähköisenä tilauksena tai vaikkapa automaattisesti sähköpostilla.

Huonekalujen valmistukseen optimoitu ERP-ohjelmisto tarjoaa työkalut varastopaikkojen, tavarantoimittajien ja toimipaikkojen käsittelyyn, kustannuspohjaiseen katelaskentaan, ennustamiseen ja moneen muuhun liiketoimintakriittiseen prosessiin.

 

Tarjouslaskenta5. Integroi myynti ja tilaustenkäsittely

Joustavan toiminnanohjausjärjestelmän avulla voit hallita koko myyntiprosessiasi tilauksesta toimituksiin asti. Kun kaikki myynti-, tilaus- ja asiakastietosi (CRM) ovat yhdessä järjestelmässä, tuottavuutesi, viestintäsi, asiakastyytyväisyytesi ja myyntisi paranevat merkittävästi.

Tarjouslaskenta tuo nopeutta ja tarkkuutta tarjousten ja projektin kustannusten laskemiseen. Kustannukset ovat selkeästi tiedossa ja tarjouksesta näkee välittömästi, mistä hinta muodostuu.

Sähköisen kaupankäynnin alustan integroiminen ERP-järjestelmääsi tuo myös merkittäviä etuja esimerkiksi myyntitietojen siirron automatisoimisella. Toimivassa järjestelmässä on integraatiot markkinoilla yleisesti käytettyihin suunnitteluohjelmiinToimialaoptimoidulla ERP järjestelmällä hallitset myyntiprosessiasi helposti ja tehokkaasti.

 

Toiminnanohjausjärjestelmän rooli

Huonekalujen valmistus on monimutkainen toimenpide, jossa on monia liikkuvia osia. Viime kädessä liiketoiminnan ketteryyden kehittäminen toimivalla ERP-järjestelmällä tuo joustavuutta, joka mahdollistaa nopean mukautumisen markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin.

Investointi oikeaan ERP-järjestelmään auttaa sinua edistämään yrityksesi pitkäaikaista menestystä digitaalisen järjestelmän tuoman tehokkuuden turvin. DB-Manager Oy:llä on liki 40 vuoden kokemus teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmistä. Toisin kuin muut geneeriset ERP-ratkaisut, rakensimme FuturaPlan ERP:n sopimaan tuotantoyritysten toimintatapoihin.

Joustava toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa yrityksesi menestykseen johtaneiden prosessien vahvistamisen ja kehittämisen digitalisaation avulla. Järjestelmä integroituu myös muihin ratkaisuihin ja se tarjoaa uudentasoista älyä, tietoa ja tuloksia.

Pinterest
DB-Manager Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili DB-Manager kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Lisätty todellisuus ja VR
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

FuturaPlan ERP
WinPlan ERP
Fusion
ERP
Toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen
toiminnanohjausjärjestelmät

Siirry yrityksen profiiliin DB-Manager kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DB-Manager - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

DB-Manager - Muita referenssejä

DB-Manager - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia