Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DB-Manager Oy

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja markkinoi asiakkaidemme tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. Ohjelmistoratkaisujamme ovat mm. Fusion, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP ja SuperOffice CRM

DB-Manager Oy - Yritysesittely

Olemme asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt asiakkaidemme tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja vuodesta 1984 lähtien. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehitetyt ohjelmistoratkaisut auttavat asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Tarjoamiamme ohjelmistoratkaisuja ovat Fusion, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP, SuperOffice CRM ja eMarketeer. Fusion on Euroopan myydyin keittiöiden ja kylpyhuoneiden suunnittelutyökalu. WinPlan ERP on Suomen, Ruotsin ja Viron ikkuna- ja oviteollisuuden käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä. FuturaPlan ERP on kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla voi hallita tuotannon kaikki välivaiheet tarjouslaskennasta toimitukseen. SuperOffice CRM on pohjoismaiden ostetuin CRM.
Työntekijöitä 20
Y-tunnus 0599775-1
Perustettu 1984
Www www.dbmanager.fi
Puh 03 359 9600
E-mail info@dbmanager.fi
Toimipaikat Tampere
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Toiminnanohjaus ERP
(19)
BI ja raportointi
(0)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(41)
Webkehitys
(35)
Integraatiot
(24)
Ketterät menetelmät
(22)
Pilvipalvelut / SaaS
(14)

Toimialakokemus

Rakentaminen
(33)
Valmistava teollisuus
(30)
Asiantuntijapalvelut
(19)
IT
(19)
Julkishallinto
(4)

Teknologia

Microsoft
(34)
Windows
(16)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(41)
Tuki- ja ylläpitotyö
(33)
Toteutustyö
(26)
Konsultointi
(8)
Koulutus
(8)

Omat tagit

SuperOffice CRM
WinPlan ERP
FuturaPlan ERP
Fusion
eMarketeer
markkinoinnin automaatio

DB-Manager - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa SuperOffice CRM pilvipalvelun JIT Consulting Oy:lle

"Olemme erittäin tyytyväisiä SuperOfficen käyttöön. Yksinkertaista käyttää ja kaikki oppivat. DB-Managerin palvelu on erittäin hyvää ja palvelua saa nopeasti."

-- Ville Uusitalo

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Ohjelma-Aitta Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun

"DB-Manager Oy on erittäin luotettava, osaava ja kilpailukykyinen ohjelmistotoimittaja. Yritys ei jätä asiakastaan pulaan. DB-Managerin toimittavat ohjelmistot ovat alansa parhaimmistoa. SuperOffice CRM on helppokäyttöinen ja monipuolinen CRM ohjelmisto ja DB-Managerin antama tuki ohjelmistolle on kiitettävää."

-- Seppo Kaile

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Puusepänliike Puukas ky:lle toiminnanohjausjärjestelmän

"WinPlan tulee tehostamaan toimintaamme oleellisesti. Saamme mittatilaustuotteiden mitat helposti, nopeasti ja virheettömästi. Myös materiaalihukka vähenee."

-- Jorma Mustonen

Näytä referenssi

ReferenssiDB-Manager Oy toimittaa Ercoset Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun

"Olen hankkinut DB-Managerilta aiemmin toiseen yritykseen SuperOffice CRM pilvipalvelun ja olin sen verran tyytyväinen palveluun, että nyt oli helppo päätös hankkia palvelu uudestaan samalta toimittajalta."

-- Juha Vartiainen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

DB-Manager - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Olemme työskennelleet CRM järjestelmien parissa viimeiset 25 vuotta. DB-Managerin toimittama SuperOffice CRM on pohjoismaiden ostetuin CRM järjestelmä. SuperOffice CRM on helppokäyttöinen ja kattava CRM järjestelmä pk-yritykselle. Näytöt ovat selkeät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Markkinoinnin automaatio tehostaa markkinoinnin ja myynnin toimia sekä parantaa asiakaskokemusta. Markkinoinnin automaatio tukee markkinoinnin ja myynnin prosesseja asiakashankinnassa ja nykyisten asiakkaiden hoidossa. Voit automatisoida työaikaa vieviä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Olemme kehittäneet asiakkaidemme kanssa yhteistyössä yli 35 vuotta toiminnanohjaukseen ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan. Toiminnanohjausjärjestelmämme parantavat asiakkaidemme tehokkuutta, tuottavuutta ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Rakentaminen

Suunnitteluohjelma 2020 Fusionin joustava käyttöliittymä, uusin teknologia ja kattavat tuoteluettelot tekevät siitä Euroopan ja Suomen suosituimman CAD ohjelman keittiöiden, kylpyhuoneiden sekä muiden tilojen suunnittelussa. Olemme toimittaneet 2020..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

DB-Manager - Referenssit

DB-Manager - Bloggaukset

DB-Manager - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

DB-Manager kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku